Звездни компромати - Август' 23

• 364 030
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 925
Никой:

Кание Уест: Може и да си по гол г.з, важното е да си с покрито лице

# 2 926
Цветелина Янева да не е станала рекламно лице на Шанел? 😃 За какво ги прави тези фотосесии, да си ги гледа Шиши или да си се наслаждава на себе си?
Скрит текст:

По мое мнение - от скука.

# 2 927
Според мен от скука. Има купища скъпи дрехи, но няма къде да ги носи. Поне фотосесия да си направи.

# 2 928
Горката Янева. Не стига, че спи с Шиши, пък и луксозните дрехи няма къде да разходи.

# 2 929
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Според мен е крайно време някои прокурор да се самосезира, и да спасят жената на Кание.
🧐 От какво да я спасяват прокурори?
Имам усещането, че е на психотропни вещества. Не може доброволно да се подлага на това.

# 2 930
Според мен от скука. Има купища скъпи дрехи, но няма къде да ги носи. Поне фотосесия да си направи.

Да, жална дЮбайска принцеса.

# 2 931
Тя къде живее Янева сега, някой знае ли?

# 2 932
Тя къде живее Янева сега, някой знае ли?

Популярният напоследък в средата на Цветелини и Паломи режим Дубай-България.

Нито я жаля, нито ожалвам. Направила си е избор и си го следва. Не е първата жена в златна клетка.

# 2 933
  • Sofia
Много евтин декор за шанелските чантета 🤔

# 2 934
Много евтин декор за шанелските чантета 🤔

Факт. За РД си беше правила фотосесия в Париж, далеч по-интересно като идея и замисъл. Но гледам, че много богати скучаещи дами си правят такива фотосесии - купуват новия гардероб, отиват на фризьор и гримьор и в някое студио се правят на модели за два часа. Всеки с преживяванията си 😂

# 2 935
  • До морето

Има къде да ги носи, няма обаче кой да я види! В Дубай е Цвета Неизвестната, една от многото с пари! Друго си е тук да се изфука пред фенове и колежки.

# 2 936

Има къде да ги носи, няма обаче кой да я види! В Дубай е Цвета Неизвестната, една от многото с пари! Друго си е тук да се изфука пред фенове и колежки.

Аз това имах предвид, че може в Дубай да си ги слага, но какво от това - една от многото с Шанел. Не правят голямо впечатление чантите на Цветелина там.

# 2 937
  • София
Е то какво по-хубаво от това да имаш много пари и  никой да не те знае.
Ама едва ли нашите “дубайки” могат да го схванат.

# 2 938
Ким Кардашиян може да е всякаква, но 4 деца има с този Кание - добре, че се отърва от него. Представям си какво е са ти е в къщата.
Относно сериала - Идолът - и на мен към средата ми беше твърде гаден за гледане, но го догледах и финалът е изненадваш. Ако сте се отказали, съветвам да го догледате ще разберете. Simple Smile

# 2 939
Показват си ги една на друга в Дубай. А те са доста там. Като арабките под фереджетата - събират се жени и се фукат.

Общи условия

Активация на акаунт