Звездни компромати - Август' 23

• 364 038
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 955
Тонка, благодаря ти, така не съм се смяла отдавна. Отделно, че леко се залях...SmileSmileSmile

# 2 956
  • Пловдив
Явно Плачкови няма да емигрират въпреки всички закани.
Жалко!

# 2 957
Превод в ефир на думите на Мариана Попова - толкоз сме некадърни и мързеливи с Весо, че ни в България, ни в чужбина можем да прокопсаме.

Именно 😂😂😂

# 2 958
Тонка такива попадения в десетката има, че не е истина.😆😜
Сега пък Плачкови ги обичали. Докато го играеха онеправдани и недооценени. Последно????
Мариана не усеща ли колко олекват с такова поведение? Май не.

# 2 959
От няколко дни гледам стари епизоди на ББ 2018 баш с Веско и Кулагин, много жалко поведение на изтъкнатият актьор и много слаба актьорска игра.
Използва думи като- урод, мърша, и човешки екскремент… Кулагин го удря по болното място, че е мъж под чехъл и оня откачи, прави се на мъжкар, ама никак не му се получва… И той и жена му са страшно неприятни типове.

За живота на Цвета злите езици казват, че скъпа цена плаща за Шанелите. Шиши освен красавец имал и “чуден” характер. Та съща Мара е, но не и дават да се жали по ТВ и ИС и да се излага.
Точно на тях някак не мога да им завидя, не им ща ни парцалите, ни палатите, ни бентлитата!
Не ми се реве на задната седалка на лимузина.
Не бих искала такъв живот за дъщерите ми, по- добре да са щастливи и без този луксозен лайфстайл.

Поли Генова с нормална коса:)

Цеци Красимирова в носия, добре изглежда на този кадър, тя още ли е чужбинският мъж?

Мария Илиева и Барби- Данче Христова:) Ту мач пинк😅😂

# 2 960
  • София
Йорданка Христова е на 80 почти. Направо шапка и свалям. Розовото и на мен ми е в повече, но изглежда чудесно в лице.

# 2 961
За своето време и обстоятелства, Йорданка Христова е точно това, което са днешните "звездни съпруги", обсъждани в темата Satisfied Не е слагала силикон и не си е правила джуки, но за времето си се е носила точно по тогавашните модни стандарти, доста далеч от конфекцията на ЦУМ. Отделно е пътувала по света - и по стандартни, и по екзотични дестинации - нещо, което малцина изпълнители са можели да си позволят. Знам, знам, ще ме апострофирате колко е талантлива, но колко нейни песни можете да изброите освен "Песен моя, обич моя" и "Ще продължавам да пея"?

# 2 962

Цеци Красимирова в носия, добре изглежда на този кадър, тя още ли е чужбинският мъж?

Майко мила...ц-ци като любеници преливат от фустаня, джуки нацървени, татуси на некви дзверове сигурно, на фона на прекрасната носия. На тия пач-ври трябва да им се забрани да се докосват до български реликви. Ей там в дубая да ходят да връткат джуки.

# 2 963
А какво се е очаквало да прави Йорданка-да отказва да пътува по света ли? Който и певец да захванем от близкото минало, все има какво да се каже. Лили Иванова е била омъжена за Янчо Таков, тя не е ли намазала от властта като отношение и участия?
Йорданка Христова ми харесва, че е супер жизнена и усмихната. Във форматите, където журираше, също беше страхотна.
Красимирова направо се гаври с носията.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 13:34 от #Frozen#

# 2 964
Аз може да не се сетя за нейна песен, но майка ми и лелите ми сто на сто ще се сетят. За времето си е била звезда от А-листа на тогавашните певци, сега не произвежда скандали, не е източник на някакви негативни новини, така че за мен е съвсем ОК. Примерно една Марияна Попова (и муж) са ми супер анти - ако сравнявам певици, не че МП е някаква звезда.

# 2 965
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Баща ми - '54-ти набор, си асоциира Йорданка Христова със захар. Няма захар в България, отива Данчето в Куба, пее, идва захарта. В тоя ред на мисли, тя и Фидел били ли са заедно във физическия смисъл на думата?

# 2 966
Йорданка е снаха, а Лили - не.

# 2 967
  • София
Знае ли се какво се случва с дъщерята на Йорданка Христова?

Още ли е във връзка с бившата на Люси Дяковска?

# 2 968
Лили нали е била жена на Янчо Таков? Значи снаха и тя е била Stuck Out Tongue Winking Eye
Синът на Деса Цонева е Янчо Таков. Навързани са като свински черва "соц аристократите"

# 2 969
Йорданка е снаха, а Лили - не.
В смисъл? Лили Иванова е снаха на Пеко Таков-като член на политбюрото се е ползвал с много привилегии.

Общи условия

Активация на акаунт