Звездни компромати - Август' 23

• 364 044
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 2 985
Като чуя и видя такова нещо и се чудя кармата колко точно обича да закъснява...

# 2 986
Като чуя и видя такова нещо и се чудя кармата колко точно обича да закъснява...

Да, и също така като сме ударили дъното, защо се пънем да идем под него?

# 2 987
Така е изглеждала Кайли навремето, снимката не е нова.

# 2 988
  • гр.Пловдив
За своето време и обстоятелства, Йорданка Христова е точно това, което са днешните "звездни съпруги", обсъждани в темата Satisfied Не е слагала силикон и не си е правила джуки, но за времето си се е носила точно по тогавашните модни стандарти, доста далеч от конфекцията на ЦУМ. Отделно е пътувала по света - и по стандартни, и по екзотични дестинации - нещо, което малцина изпълнители са можели да си позволят. Знам, знам, ще ме апострофирате колко е талантлива, но колко нейни песни можете да изброите освен "Песен моя, обич моя" и "Ще продължавам да пея"?

И аз само за тези двете се сещам за разлика от Лили,която има -няма към  40 албума

# 2 989
  • Sofia
Кайли ми заприлича на Гергана Гунчева.

# 2 990
  • София
Кайли ми заприлича на Гергана Гунчева.
Тази снимка мисля е доста стара, имаше песен с такъв стайлинг през 90те.
То вече е коментирано по-горе...

# 2 991
  • Glasgow
Скрит текст:
20 години от целувката на Мадона и Бритни на МТВ наградите. Колко съм стара😔Беше скандално за времето си. Тя тогава целува и Кристина, но на фокус на камерите е само тази с Бритни

# 2 992
Снимката на Кайли е от 1994, но иначе съчинението по картинка е готово. Четете ги тия постове Laughing
Padam, padam Musical Note

# 2 993
  • Glasgow
Тази и песен и една с Ник Кейв са единствените дето и харесвам, на Кайли. Те сега имат пак драма с Кайли Дженър за марката Кайли.

# 2 994
Венета Райкова е залитнала силно към окултизма, то са карти за гледане, то са ретроградни Венери, то са прераждания, та та, да се чуди човек от къде черпи вдъхновение, да не би от младите любовници за които твърдеше, че ги има!

# 2 995
Че то не е от сега нейното.

# 2 996
Скрит текст:
20 години от целувката на Мадона и Бритни на МТВ наградите. Колко съм стара😔Беше скандално за времето си. Тя тогава целува и Кристина, но на фокус на камерите е само тази с Бритни
Не си сама в старостта! Grin
Целувката с Кристина почти не се видя и отрази. В същия момент камерата следеше Джъстин Тимбърлейк и реакциите му. Нали бяха гаджета с Бритни. Агилера изпусна "скандала".

# 2 997
Още тогава го намирах за тъп и прозрачен ПР ход и се чудех, кой би се вълнувал от подобна тъпотия

# 2 998
  • на село
Спомням си, че излезе тогава една фраза на Мадона за тази целувка, един вид че се е целувала с пепелник. Може и да е интерпретация на медиите тогава, не е задължително да е вярно, но това е моят динозавърски спомен.

# 2 999

Общи условия

Активация на акаунт