Звездни компромати - Август' 23

• 363 971
  • 3 257
  •   1
Отговори
# 3 000
# 3 001
Ми с любов я гледа

# 3 002
Приятно развеселен изглежда Wink

# 3 003
Аз първото нещо,което виждам на тази снимка е едни ужасно грозни устни😀

# 3 004
  • София
Спомням си, че излезе тогава една фраза на Мадона за тази целувка, един вид че се е целувала с пепелник. Може и да е интерпретация на медиите тогава, не е задължително да е вярно, но това е моят динозавърски спомен.
Няма такова нещо. След време в някакво блиц интервю водещият ѝ дава имена и тя трябва бързо да ги свърже с нещо. Казва : Бритни и тя отговаря : Good kisser.

Още тогава го намирах за тъп и прозрачен ПР ход и се чудех, кой би се вълнувал от подобна тъпотия
20 години те опровергават с цялата си тежест 🙃

# 3 005
Аз първото нещо,което виждам на тази снимка е едни ужасно грозни устни😀
Що, бе? Гледай на тая маймуна как й отиват.
Скрит текст:

# 3 006
На маймунката й отива повече, има природна красота😃

# 3 007
Имам едно по-не масово мнение за случая с Мария и Миро. Преди известно време (преди скандала с боя) бяха отседнали в нашия хотел. Мария беше изключитетлно обгрижвана от мъжа си. Направо носена на ръце. Тя също се държеше добре с него. Изключително много си подхождаха.
Да, знам, насилниците често са кавалери и мили пред хората... Много съм против насилието, много съм ЗА жертвите да си търсят правата до дупка! Не ме разбирайте погрешно.
Но историята на Мария ми намирисва. Че са се скарали, скарали са се, но си мисля, че тя в яда си леко е преувеличила. Въобще не смятам, че е жена, която ще търпи шамари. Ако едно Марчето може със сигурност, то е да си намира богати мъже и да ги води до олтара.

Не знам, но са си яко идеални в простотата си. Намерили са се.

# 3 008
То историята са я раздухали съседите. Аз имам чувството , че Мария си изживява нешо като тинейджърската любов  с този , не и се налага да спазва поведение  и да се прави на дама .

# 3 009
Мила Михова я виждах наскоро на живо, изобщо не изглежда като силно обработените си снимки в Инстаграм. Лицето ѝ не е слабо, а в тяло също не е фиданка. Има си дупе и тлъстини около талията.

# 3 010
  • София
Брадли и Ирина
Скрит текст:
Синовете на Майкъл Джексън - Бланкет и Принс
Скрит текст:
Мадона
Скрит текст:
Сам Смит
Скрит текст:

# 3 011
  • софия
Синовете на Майкъл Джексън - Бланкет и Принс
Скрит текст:
Одрали са му кожата 🙃

# 3 012
  • София
Джордж и Амал Клуни
Скрит текст:
Деми Мур
Скрит текст:
Джаред Лето
Скрит текст:
Кендъл Дженър
Скрит текст:
Даян Крюгер
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Шайло Джоли-Пит
Скрит текст:

# 3 013
Мноого нагла женица, само мога да съжалявам децата.

# 3 014
Амал Клуни се е разхубавила.

Общи условия

Активация на акаунт