Гордата Аси (Asi)-Магията, която ни завладя, остава в нашите сърца-Тема 227

• 37 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Привет следобедно! HugTwo Hearts

от Туба

Нови зад кадър 🎬
Иман Йълдъръм е посетила снимачната площадка за да изпрати съпруга си на снимки...
Феновете на двойката направиха MurIm fanart страхотен...

Хубав следобед! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 122
Симайчето зад кадър. Blush

# 123
Здравейте!

Туба е в Истанбул за озвучаване на ''ДА/МД'' и са се събрали на купон.
Първо Седа пусна снимка преди дни,а снощи са се събрали...Присъствали са освен обичайните,също Фюсюн,Айтач Шашмаз и съпрузите на Седа и на сц.Нуран...
Скрит текст:

Тази е пусната от Бончук с надпис:
Събиране

от Фюсюн

Скрит текст:

и от Ръза Коджаоулу:
Моето скъпо семейство ''Olive Tree'' HeartFlowers Rose...Хареса ни! Flowers Hibiscus

Скрит текст:

клипче как се забавляват...
https://twitter.com/aytl_budak/status/1728178522055966782

Излезе и друга новина днес.
#DZMnews
Туба Бююкюстюн и Халит Ергенч ще изиграят главните роли в сериала „Сякаш няма утре“!
Той ще се състои от 4 епизода, продуцирани от O3 Medya за платформата Gain.Режисьор ще е Зейнеп Гюнай.
Става въпрос за любовната история на филмова звезда и журналист, дошъл да я интервюира.
Адаптация от филма "Интервюто" от 2007 г.!
✍🏻Миллиет

Скрит текст:

Снимки от новия епизод на ''Разузнаване'' за утре

Приятен остатък от деня,въпреки че е дъждовен при нас. Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 124
Много се радвам, че Туба ще играе отново заедно с Халит Ергенч! Велик актьор, ще бъдат отново великолепен дует.  Hands Clap

Симайче зад кадър с партньора.

Айбюке

# 125
Привет следобедно!

Онче, и аз се радвам,че Туба отново ще играе с Халит Ергенч! Това е първият турски актьор,който гледах с Бергюзар Кюрел в сериала ''1001 нощи'',който започна  по Нова тв. през декември 2008 г.!Тогава бяхме с 1 компютър и чаках децата да тръгнат на работа и аз да седна да търся какво ще стане по-нататък в сериала.Непрекъснато ги питах кое как да намеря.На следващата година пуснаха в друг час ''Гордата Аси'' и бях запленена  от историята на Аси и Демир,та до днес! Grinning Предполагахме,че Туба ще търси да играе във филм или кратък сериал като ''МД'',тъй като живее в Париж и не може да остави за дълго децата си.И ето,че стана!

нова снимка на Туба с фенка

и др. от срещата

Мурат е дал интервю по Шоу тв. за популяризиране на филма ''nefes yer eksi iki/място за дишане минус две''

с журналистката...

интервюто...
https://vk.com/video-66097855_456247418

Хубав следобед и успешна седмица! Flowers Four Leaf CloverTwo Hearts

# 126
Симай в новата серия на "Див".

# 127
Здравейте!

#ТубаБююкюстюн
Писмото от Туба за книгата на Йомюр Сабунджуоулу „До моята майка и моята дъщеря“

Това е много стара история. История без край; Майка и дъщеря...
Раждай този, който ражда. Най-съвестният ви враг, най-безмилостният ви приятел и вашият ментор на този свят...
Гласът й непрекъснато звучи в ушите ти, като шумолене на коси, развяващи се от вятъра, докато вървиш, като сладката болка, оставена от щипка по кожата и сърцето ти...
Между майки и дъщери има език, който никой не знае. Езикът на искрите в очите... Забелязвали ли сте? Блясъкът в очите ни се променя в зависимост от чувствата ни. И именно тук в тези искри се срещат майки и дъщери. Където никой не ги забелязва, освен тях самите...
Присъствието й е като първия ти дъх, с всяка усмивка се чувстваш прероден. И тогава се появява радостта и емоциите... Съжалявам, опитах се да опиша какво беше това чувство; Но няма достатъчно думи, за да се опише чувството, когато гледате искрите в очите й, начина, по който тялото й изразява емоциите. Просто го гледайте, просто вижте това великолепие. Търсите ли съвършенството в живота? Ха! Можете да го намерите точно тук в този "момент"
„Дръж сърцето ми, мамо“, казва нейното мълчание, нейната тъга. Гневът й казва: „Имам нужда от теб, жено, не разбираш ли? Защото аз съм ти.“ Тя казва: „Бъди ми такава майка, че няма да ме е страх да бъда теб.“ Защото така е, независимо дали го искаме или не. Жизнената енергия се предава от майката на детето, а дъщерята предава майчината енергия на това, което ражда. Казах ти, че е така. Това е много стара история...
Туба Бююкюстюн

Нови снимки от вчера на Мурат и Иман на премиерата на филма ''Смъртен свят 2''

https://vk.com/murayildirim?z=video-223092091_456239106%2Fc942e78102c0875eda

Хубав следобед и лека вечер!

# 128
Още един кадър на сем. Йълдъръм Blush.

Симай Барлас в отговор на списание Hürriyet "Има ли роля, която сте гледали на екрана и бихте искали да изиграете?"
- "Моята детска любов е балетът. Така че бих искала да играя ролята, която Натали Портман изигра във филма "Черният лебед" и спечели Оскар. Ако имах право на второ желание, бих го използвала за ролята на Ема Стоун във филма La La Land."

# 129
Добър вечер!

Имаме нова снимка на Туба,пусната в ИГ й.В автомобил е и може би отива на снимки.

Скрит текст:

Ay Yapım са пуснали комбинирано видео с различните им проекти ...Има кадри с участието на Туба...

https://youtu.be/beHRz9QUI2w?si=eFXD_77QFqhC7dol

🆕 Мурат в рекламата на "Süvari"
/колекция зимен сезон/

от промо-снимките за 86 еп. на ''Разузнаване''

Приятна вечер и щастлив декември!

# 130
Айбюке с любимото кученце.

Симай в гримьорната.

Зад кадър.

# 131
Здравейте следобедно!

Туба е добавила към instastory #TubaBüyüküstün
Подготовка...
Явно вече се подготвя за новата роля...

https://vk.com/video/@clubtuba507?z=video-63875573_456246018%2Fc … 2Fpl_-63875573_-2

още снимки от видеото....

Вчера пуснаха снимка и на сценария за 1 еп.,че е готов
Много скоро..
От сценариста на сериала „Сякаш няма утре” Екин Аталар
Сценарий за епизод 1.

Приятен следобед!

# 132
Симай получава наградата "Изгряваща звезда" на "Златна пеперуда".

Наградените.

Поздрав от партньора в сериала "Див" Халит Озгюр Саръ.

Sign Triangular Flag On Post Не разбирам какво става. Две от снимките не се виждат, а съм ги публикувала. И едно изречение липсва, а в черновата се вижда. Ще изчакам, ще проверя още веднъж и не знам... Много ми писна от софтуера на БГмамата.
Върнах се след 15 минути, пак слагах снимките. Това на нищо не прилича.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 14:49 от oncee

# 133
Здравейте!

Онче, и на мен ми се е случвало да не излиза част от поста - снимки и текст!
Честита награда на Симай! TrophyЖелая й още професионални  успехи! Flowers Four Leaf Clover

Приятен следобед!

# 134
Хубаво е така, когато има новини- за нови проекти, награди и т.н.

Симайче с партньора си Халит Озгюр зад кадър. Турските медии пускат слухове, че ги видели да се разхождат из Истанбул. И защо не- млади, свободни, имат право и на личен живот. Който с тези клюкарски медии не остава съвсем личен.

И още една зад кадър- от наградите "Златна пеперуда".

Общи условия

Активация на акаунт