Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 69

• 37 973
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте група Yellow Heart ох, как искам да се включа и аз към виждането, но уви...После снимки да гледаме и весело да си изкарате! Two HeartsFlowers Hibiscus
Относно къркорене на корема и газове -> най-вероятно връждебните бактерии са мнозинството от обитатели в такъв случай.
Елора, добра идея за книгата! Ок, ще видя какви още имам качествени и ще пратя като се прибера.
sharpy, яд ме е защото този път ти пратих и други изненади, пратих я с Белгийските пощи, а най-първия път с DPD, тук Спииди няма, но може би DPD са препратили на Спииди в БГ..Та вторият път я пратих с всички застраховки итн , третия път - не, съвсем по обикновен начин, та нямам интернац. номер за проследяване, но от пощата тук имах номер на касовия бон и успяха да ми кажат - че е доставена, не знам точно как, но им обяснявах и на тях проблема итн..Карай sharpy, имам повод да се отбия в Пловдив ... Grin цунк! Ама ти си голям образ, остави ги тея мъже - нищо не разбират! Колите ще си ги мием ние я. Smile Много, много те прегръщам!! Kiss
За пърхот ->> на мен ми помага и яйце - отделям жълтъка и си мия  с него косата, използвам 3, че имам дълга коса.
Също така ми действа и като балсам, много лесно си я разресвам след това. Банята мирише после гадничко, но това е положението ...

# 436
Здравейте и от мен Hug

Нямам кой знае какво за казване, само да се самопохваля, че изкарах цялата почивка на режима. Не човек, а желязо Grinning  в интерес на истината, нищо не ме изкушаваше, нищо непозволено не ми се прияде.

Завиждам ви, че може да се видите. Искаше ми се и аз да мога да се включа Simple Smile

Долче, много благодаря за рецептата Hug  В най-скоро време ще се пробва.

Росита, приятно ми е да те срещна и тук Simple Smile

Майка ми ползваше този шампоан, беше много доволна, а имаше наистина сериозни пърхутни проблеми

# 437
Хелоууу, банда!
Идвах и аз с шампоана Selsun Blue, който Стелчето е показала. Действа безотказно! Лично съм го ползвала за тази цел преди време.
Стелче, ти защо не можеш да се присъединиш, не помня дали си споменавала, но май ще се окаже, че не си в София. Thinking
Diabetes, ей сега отивам да си прережа вените вече. Да му преседне на тоя дето ми е откраднал пратката. Може ли да има такива хора, бе майна?!? Жалки същества! Иначе сърдечно ти благодаря за изненадата, макар и да не е стигнала до мен. По-важен е жеста и най-вече, че е от сърце Purple Heart Целувки Kissing Face
Шарпи, и аз помислих, че колата ти е изцапана с розова боя.😅
Личи си , че и ти, и Елорчето не сте шАфьорки Trollface

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 12:51 от sharpy

# 438
С Долче сме принцеси. Обичаме да ни возят Joy

# 439
Я да видите грозното ми пуешко филе как го накиприх

Много вкусно стана, сварих то първо цяло под налягане, престоя в сос с подправките цяла нощ.
После го нарязах, сложих отгоре подправка и по парче масло, запекох, налях готварска сметана, кашкавал на всяко парче.
После добавшх един сос от Лидъл, на който няма да чета състава, вкусен е и си апнах 🤣
Сега в тавата пека зеленчуци, ще залея чинията с филетата и толкоз от мен.
Скрит текст:

[/ spoiler]

# 440
Тайс, екстра си го измислила! Изглежда много вкусно Yum
Аз да кажа, че трапезата днес беше отрупана, но не съм барнала от забранените неща! Нито едно кюфте! Нито пък торта! Само пилешки шишчета ядох с един голям домат дето аз си нося. Че немоА без никакъв зеленчук.
Имаше питка, пържените кюфтета, кечабчета беше поръчала, филета, кашкавали, сладки, соленки, торта, меденки, ядки и .... абе всичко имаше.
Ох, дано устискам до края на деня, щото като ходя да си наливам вода в трапезарията и тези неща ми махат с ръчички от масата. Unamused

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 13:47 от sharpy

# 441
Шарпи, със сигурност ще издържиш, щом не си се полакомила досега. От инат 😃.

Леле, добре, че нямам такива изкушения аз, само ям от време на време на колегата от саламчето 🤣

# 442
Тайс, бомба са пуешките филета. Много вкусни изглеждат Heart Eyes

Шарпи, не съм от София. И от Пловдив не съм Grinning  Твърде далеко съм и от двата града.
И честита ти рожденичка! Жива и здрава да е, да сте заедно още много години! Пък ти си хапни едно парче торта поне, то по такава причина бива Stuck Out Tongue Winking Eye  Аз за поводи като РД си позволявам съвсем съзнателно десерт.

Инфлуенснахте ме за берберина Grinning не предполагах, че има ползи и за червата. Досега си мислех, че единственото му предназначение е да действа като заместител на метформиновите препарати. Май ще поръчам да го пробвам. Нали по време на ядене се пие?

# 443
Да, така пише. Аз с две глътки вода го пия, много мразя такива препарати, дето са по време на хранене. Развалят ми вкусовите и стомашните сосове. Тъкмо се бях отучила.
Стелче, като заесени, можем и другарска среща в заведение да спретнем. Колко му е да дойдеш да поАпнем пържоли в София 😀

# 444
А, за пържоли винаги насреща Grinning
Кофтито е, че трябва да пусна поне 3 дни отпуск, но пък к'во... да се оправят на работа без мен Grinning

# 445
Шарпи, не съм от София. И от Пловдив не съм Grinning  Твърде далеко съм и от двата града.
И честита ти рожденичка! Жива и здрава да е, да сте заедно още много години! Пък ти си хапни едно парче торта поне, то по такава причина бива Stuck Out Tongue Winking Eye  Аз за поводи като РД си позволявам съвсем съзнателно десерт.
Благодаря, Стелче! Purple Heart
Както казваш, тук ще се сдържа, но довечера като отидем у тях, няма да простя на тортата. Амаха, не съм съгрешавала от много време. Ще се наям с месо порядъчно и после торта. Утре пък аз съм именничка и плющенето ще продължи. Тези дни от август са ми критични Trollface Важното е здрави да сме!

За берберина и аз снощи надълго и широко четох, и видях, че навсякъде препоръчват да не се приема повече от 2 месеца. Не бил изобщо безобиден препарат. Ако се продължи употребата му, да бъде под лекарско наблюдение. Имайте го предвид. Аз лично няма да го тествам. Страх ме е от падане на кръвното и хипогликемии. Страх ме е и от взаимодействие с другите илачи за сърцето, които пия, защото прочетох че и това го има. Та засега ще съм пас с него.

# 446
И моята майка е именничка утре, ще съгреша за нейно (и твое Stuck Out Tongue Winking Eye) здраве Grinning

# 447
И моята майка е именничка утре, ще съгреша за нейно (и твое Stuck Out Tongue Winking Eye) здраве Grinning
А такаааааааааа Purple Heart
За Богородица е позволено! Flowers Hibiscus

# 448
Благодаря за съветите ❤️❤️❤️❤️
Аз съм на погача на 03.09😂

# 449
  • на острова на мечтите
Diabetes, чета си аз под чадъра книгата за черво с чар. Интересна много. Ще се радвам на още книги,ако и когато можеш да споделиш в темата Joy
Шунка( Prosciutto crudo) с пъпеш така и не можах и не мога да преглътна. Много ми е солена и жилава да я отхапя, a както я поднасят тук завита около резена пъпеш си е истинско изпитание... Та по-добре отделно. Много отделно...
Днес сардини в консерва. Марката е Rio mare. Струват на половина от консервите риба тон, или скумрия. Взимала съм  и от други марки и не бяха лоши. Обичам и печени на грил.
Шарпи, браво на теб! Аз не се наемам да си мия колата. Карам я на автомивка. Тук не вали дъжд, а фин пясък от Сахара. А и отцелогодишно и целодневно слънце греене, ако се опитам да я измия сама става на огромни петна. В Пловдив след дъжд в началото на месец юли, колата блесна. Тук след дъжд, заприличва на престояла на витрина на стар магазин стока, т.е. мръсна и прашясала.
Аз не слагам филийки хляб на кюфтетата. Понякога и яйце не слагам. Малко смляно ленено семе и много наситнен лук, магданоз и черен пипер. Туй ми остана от веганския период без яйца.

Общи условия

Активация на акаунт