Пазаруване от HМ, тема 64

• 57 145
  • 781
  •   1
Отговори
# 405
Аз вече гледам за зимно, ама много обрано. Все пак се разписах с тази плетена рокля, която за мен е блузон и аз обичам такива по-дълги. Само дето няма вълна, ама пък ..надявам се да става поне за есен и по-топла зима. Има размери в розовата пудра (то това и поръчах)  Погледнах в някаъв чуждестранен сайт обаче и там е доста повече намален. Все пак..да споделя
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1123501002.html

# 406
Момичета, получих зеления анцуг, супер находка си е за тези пари. Поръчах М и ми пасна идеално, въпреки, че според повечето от вас е уголемен. Дължината ми е идеална, висока съм и понякога дрехите ми късеят.
Скрит текст:
Поръчах и тези потници-
Скрит текст:
М размер ми са добре, но подозирам, че след пране и сушилня е възможно да се скъсят, но пък не посмях да взема Л, тъй като ми се струва, че в бюста ще са ми много широки.

# 407
Получих жилетката, много сладурска е и ще си я взема в синьозелено.
Дънките обаче взех в хс, май трудно ще се навра в тях.😂Денимът е много мек , цветът е хубав . Не са точно слим, по- скоро прав модел.  Изчерпани са, та няма да поръчвам други , ако тези не ми станат.
Обаче даже 50 лв са им много, абсурд да дам 90. За сравнение получих два чифта на Манго по за 15 лв, ами по- добри са със сигурност.

Последна редакция: пн, 09 окт 2023, 12:12 от Mateah

# 408
Аааа, казах ли ви аз за М-ката....и аз не повярвах на коментарите много много Simple Smile
Аз го чакам утре...

# 409
  • Бургас
Зеления го получих днес, но не съм го отворила. Обаче комплкета в бежово го взех миналата седмица и съм много доволна. Не го премерих предварително, обаче го минах на 60 гр в пералнята, после сушилня и е бомба. Стои свободно, без да виси, все пак модела му е такъв не е клин.

# 410
Зеленото взех Л и ми е доста свободно. Потвърждавам, че черното е най-малко, розовото също ми хлопа.
Карго панталонът е супер! Много добре седи, много хубав плат, абе доволна съм много.

# 411
Получих дънките, но съм разочарована. Те са клин направо. Като ги разгънах ми призля- те са много мънички, Л поръчах. Обувам ги, меки и еластични са, но не това очаквах. На моделите не стоят по този начин. Такива (както ми стоят тези) имам от Зара за 10лв. в някой от предишните сезони. Тези с намаление са 45лв., но са им много, отиват си обратно.
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1091545004.html
Зеленото долнище е чудесно, остава.

# 412
Аааа, казах ли ви аз за М-ката....и аз не повярвах на коментарите много много Simple Smile
Аз го чакам утре...

И аз утре. Преди малко минах профилактично през Еконт, тук бил, но утре ще кацне в офиса.
Радвам се, че сте доволни, да се надявам и аз да съм. Simple Smile

# 413
Обаче въпросните дънки оформят много добре!
Върнах моите, защото се оказаха къси , сега ще дебна за С .
Поръчах още една жилетка и две долнища за тийна.

# 414
  • Пловдив
Я покажи долнищата? Не, че моя ще одобри, ама все пак Simple Smile

# 415
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1012056011.html
От тази серия си купува за вкъщи, иначе всичко за училище се заръчва от About You.
И понеже расте като гъба, вече е в Л номерацията, подновява гардероба изцяло. Сам си ги поръчва и като ида да плащам, си забравям Пина на картата.😂
Суитчери, къси гащи и долнища предпочита от серията им relaxed fit.

# 416
И ние минахме на абаутю. ХМ как пък нямат за поне 176

# 417
  • Mostly in my mind
Момичета, вижте и bestsecret.

# 418
Е , оттам си взе миналата седмица яке за 300 лв. Дойде просто изсипано в плика за доставка. Веднага се усъмних дали е оригинално, имаше уж етикети, та го остави .Абаут Ю на 12 имат промоция -50, та и там ще има отчитане и отсега набелязва какво ще купува.

# 419
Получих жирафчето, много е хубаво. Другия месец, както съм намислила, дъщеричката ми ще го получи за рождения си ден със завързана панделка на врата Simple Smile

Фани, много ми харесва роклята/пуловера. Имам два подобни, много си ги нося, колебая се дали и светлия да не поръчам.

И аз ще дебна в АЮ - едно сако съм си заплюла отдавна, ама е доста скъпо, дано наистина намалят драстично цените.

Общи условия

Активация на акаунт