Пазаруване от HМ, тема 64

• 57 094
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
  • Вестерос

Пристигна ми пратката, много съм доволна, това боди е жестоко но ми е голямко, ще го пусна в групата за размяна за размер Л или дори М, имах някаква надежда все пак че няма да ми е голямо.
Другите неща са супер също

Много е приятна материята на блузката и май ще се върже и със зеленото долнище, и май имам няколко подходящи худита към него.
На малчо пижамка с цип, страхотни им са, нямам какво да кажа, само ги пера и му слагам едни и същи.

И на мъжа ми един суичър и долнище, много хубаво тъмно синьо са на живо, този път всичко си отговаря на размерите.

Как се води бодито?

# 556
Пристигна ми черното блузонче (води се рокля, но не е, просто по-дълъг пуловер)
Страхотно е. Взех С сега, от пудрата бях взела М и съм много доволна и от двете. Сякаш черното ми е по-добре, иначе нося Л за рокли.  Много ефектно и елегантно , на черните, кожени клинчета , а и не само на тях са страхотни. Препоръчвам ги.
Киф ли беше поръчала пудрата, да пише как е.
ето този , става мисля за всякакви големини, разтеглив е, много е хубаво
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1123501001.html

# 557

Възползвах се от 15 % във физически м-н, излезе ми 81 лв.

# 558
  • Бургас

Другите неща са супер също

Много е приятна материята на блузката и май ще се върже и със зеленото долнище, и май имам няколко подходящи худита към него.

Чудесни придобивки Simple Smile  Може ли линк към тази блузка, моля?

# 559

Мисля,че са тези Simple Smile

# 560
  • Асеновград
Да, тези са. Блузката е много приятна, мога да кажа след като я носих. А от бодито си поръчах размер Л, беше налично за кратко, може би пак ще ми е голямо но ще е по добре от хл.

# 561
Здравейте!
И аз поръчах пуловера рокля в розовеещо, нося С-М размер, поръчах С, ми той огромен.
Вчера си поръчах ХС размер.
Получих и зеленото долнище С размер и то ми е голямо. Вчера и от него имаше ХС размер и поръчах! Simple Smile

# 562

Получих чашките , наистина са много ню-ню 😁😁🤦🏻♀
Но пък са симпатични.
Ще си помисля дали да ги задържа 🤷🏻♀

# 563
Ох, аз много искам да ги видя тия чашки, изглеждат ми чудни за подарък.
Индивидуалните също ми допадат, но и тях ги няма. Хубава колекция, нямаше да е зле и да има нещо в наличност.

# 564
Телефона ми в ръцете в момента, отворих да видя какво получих в пощата
Дано имат нещо интересно

# 565
До 40, ама основно 20 са процентите намаление...

# 566
Има хубави боти тип Челси, които са с 40% - скоро се обсъждаше, но да попитам 40 номер отговаря ли си на нормалния 40 номер при друга марка, в Зара също съм 40, guess 40, new balance 40 2/3 или трябва да си взема 41?

Последна редакция: вт, 24 окт 2023, 11:04 от SelfcareaddictZ

# 567
Аз зимни обувки вземам по-горен номер, но аз ходя пеша и нося с дебели чорапки зимата. Ако имат топла подплата също номер нагоре си вземам.
От ХМ имам боти естествен велур, вътре с пухено - 40 си взех, не ми опират, добре са ми. На мен де.

# 568
Нищо не успях да си харесам от намалението.. Понеже обсъждате боти - в ризървд са пуснали боти от естествена кожа/велур за по 50лв.

# 569
Да но са изчерпани в Ризървд.

Общи условия

Активация на акаунт