История с бивша колежка

• 17 949
  • 516
  •   1
Отговори
# 375
Аз не съм сигурна, че на тия, които не ходят на кафе с жени, не им се иска нищо с никоя.

# 376
Кой е казал, че нямат? Едното не опровергава другото.

# 377
Амчи то на мъжете винаги им се иска. Номерът е дали само им се иска или го правят. И на нас ни се случва да ни се иска някой мъж, но там си остава. Какво толкова? Нали това е то вярност - да му се прииска, но да устои. А то ако не му се иска каква заслуга има той? Wink

# 378
Реално в офиса винаги има такива невинни романсчета, харесвания и флиртове.
Ако не беше цялата тази криеница и потайност нямаше хич да ме впечатли.
Но гузен негонен бяга.
Сигурно няма намерение човека да изневерява, просто и той има такива флиртчета с колежката.

А за Габонка, много те разбирам, и за колегата, дето си харесала, случвало ми се е.
Много виновно се чувствах, че бях във връзка, а само чаках на работа да мине един определен колега да си говорим.И дори се усещах как ми се иска да му правя впечатление... Ужас, срамувах се пред себе си дори

# 379
Според мен е някой мацка, дето целия офис я е заглеждал, омайвал и са точили лиги по нея, къде явно, къде скришно и Габонкин се е похвалил просто, да дразни колегите. Или да им я покаже, ако им е мъчно за нея. Абе мъжки му работи. Пък не я знаем тя какви бръмбари има в главата. Габонкин може да е добре изглеждащ за възрастта си, дето се казва. Може пък да го харесва, какво като е млада и готина. Може той пък да е свестен и добър събеседник и да й е писнало от инфантилните набори. Варианти много!

# 380
Затова не се четат чатове и не се проверява лична кореспонденция с приятели. Ако мъжът на Габонка й четеше темите във форума или чатове с приятелки все щеше да открие нещо - я хлътване по колега, я как иска шефът й да й масажира краката.
Габонка няма проблеми с мъжа си уж, а търси и рови. Какво търси точно?

# 381
Защо бившата колежка се е видяла с Габонкин ли?
Ами за да научи клюките, как са старите колеги (приятели), какво се случва в стария офис. Тя е неомъжена, без дете - тоест свободно време има.

# 382
И аз за клюки ходя по кафета със стари колеги.

# 383
Как не завъртяхте нещата- срещате се с колеги....пиете кафе...говорите си ....и какво беше още....няма лошо.
А после при зададени въпроси от половинката ,какво отговаряте? Лъжете ли? И тук отговорът е да или не!
Защото авторката два пъти е попитала,като втория път е задала директно въпроса ,споменала е даже името на въпросната колежка....И двата пъти е била излъгана.
За това става въпрос - откровено я лъже!

# 384
  • София
Така е. Нещата вече са различни. При първия разговор не видях проблеми, но при втория и това, че е замълчал на директния въпрос, за мен е сигнална лампа.

# 385
Да, и реакцията ще е: "И що не ми каза веднагааа, аааа?!?!!" Grinning Искал е да премълчи първоначално да не му викат, а после съвсем не е можел да каже.

# 386
Вкарал се е във филма и сега няма как да излезе безопасно Joy

# 387
  • София
Тя и Габонка няма как да излезе суха.
Такива отношения не ги разбирам, ама никак.

# 388
Така е. Тя се прави на ларж, че не ревнува. Той се прави, че други жени не поглежда и не среща. Реално той знае, че тя ревнува яко, а тя знае, че той се среща с млади колежки. И всеки се прави на ни лук яли, ни лук мирисали. Интересно кога ли ще избие това напрежение, не вярвам да е възможно да живеят нормално така.

# 389
Мъжът на Габонка е искал да си спести драми, защото съм сигурна, че е напълно наясно с ревността на Габонка. Такава ревност трудно се прикрива. Обаче не го оправдавам - не му прави чест такова поведение.

Общи условия

Активация на акаунт