Пазаруване от answear.bg - Тема 3

• 94 502
  • 790
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Такъв офис, да...
И не отбелязвате връщане през сайта, така ли?

# 241
Прочети им условията за връщане, ще пише. Позабравила съм подробности..
Помня само че все в офис на спиди връщах, един път аз си платих връщането, че сумата беше под 89 лв, после за тяхна сметка.
Звънни им, отзивчиви са..Simple Smile..ако те притеснява нещо..

# 242
  • Sofia
Такъв офис, да...

Не, нищо не отбелязвам. Попълвам си сметката на формуляра, отбелязвам какво връщам, пъхам вътре. Отгоре лепя етикета, който е в плика. (обръщам плика наопаки, има си лепенка за повторно ползване, когато се обърне наопаки)

# 243
Такъв офис, да...

Отбелязва се връщане към сайта, ако са повече продуктите се маркира кой точно ще се връща.
Така по-бързо обработват връщането. На имейла получавате съобщение дали е одобрено, и ако - да,
 много бързо превеждат сумата. Коректни са.

# 244
И без да отбележите в приложението или сайта, връщането заедно със сумата отнема около 5-6 работни дни. Директно връщам в удобен за мен офис.

# 245
Момичета, някой купувал ли си е палто или яке на ANSWEAR LAB ?
Качеството добре ли е?

# 246
  • София
У нас имаме 2 палта на ANSWEAR LAB - едното 70% вълна -на дъщеря ми и моето -50% вълна. Много съм доволна и от двете! Кройка, изпълнение, качество -много добри! Поръчвай смело!

Гледам моето сега е даже 109лв, а аз го взех тогава 161,91лв и то с отстъпка! Weary

# 247
Аз чакам две якета на ANSWEAR LAB и се надявам да са с добро качество и да не ги връщам Simple Smile

# 248
У нас имаме 2 палта на ANSWEAR LAB - едното 70% вълна -на дъщеря ми и моето -50% вълна. Много съм доволна и от двете! Кройка, изпълнение, качество -много добри! Поръчвай смело!

Гледам моето сега е даже 109лв, а аз го взех тогава 161,91лв и то с отстъпка! Weary

Много, много благодаря!
Действам Simple Smile)))

# 249
Здравейте,
Доста съм поръчвала от Answer и никога не съм връщала нищо. Декември началото взех едни ботуши от премиум марките за 4 цифрена сума и то на намаление и за голяма изненада след 1вото обуване бяха разлепени и двете. Веднага се обадих на телефоните на сайта и върнах ботушите и от тогава ни вест ни кост освен един мейл, че е получено и ще го разгледат.

# 250
Аз имам досега две рекламации към Ансуер и двете бяха уважение. Едната за дънки Гес, които се скъсаха на второто обуване (бяха от рециклирана материя и повече гледам да не поръчвам такива дрехи), другата на колие Сваровски, на което му падна едно от камъчетата. Кога получихте имейла, че пратката е пристигнала при тях? При мен отне около седмица да ми върнат парите, след като пратката пристигна при тях.

# 251
Пратката пристигна още миналата година при тях. На 2.1 получих мейл от тях и от тогава нищо.

# 252
Мисля, че срокът им за обработка е 30 дни, след като изпратят имейла. Изчакайте. Не вярвам да не уважат рекламацията.

# 253
Да, така пише и на сайта и в мейла до 30 дни от получаването при тях на пратката обаче. Срокът изтича след 2 дни а още няма нищо за това се чудя какво ще стане.

# 254
30 дни са от имейла
И все пак, ако нещо ви притеснява, винаги може да им звъннете. Аз също имам предявена и уважена рекламация.

Общи условия

Активация на акаунт