Пазаруване от answear.bg - Тема 3

• 91 280
  • 790
  •   1
Отговори
# 690
Има ли код за НЕнамалени неща?
Хлапетата са харесали маратонки от по 360лв. Sad
LOVE не хваща ли?

# 691
ANSXMAS24 дава 25% за ненамалени. Може да се ползва веднъж за профил.

# 692
  • Варна
Има ли код за НЕнамалени неща?
Хлапетата са харесали маратонки от по 360лв. Sad
LOVE не хваща ли?
Не

# 693
  • Варна
Малее, не можеш да си представиш колко те обичам Simple Smile Как съм го пропуснала...

# 694
Знаете ли до кога е активен кода? 😊

# 695
До 31 март ако не ме лъже паметта. Не казвам с категоричност.

# 696
Здравейте, тези дни си взех сникърси на KARL LAGERFELD  от сайта , но се наложи да ги върна, защото много ме стискаха отгоре на палците - има ли други с такива оплаквания, номерът ли е умален на този модел (марка) ? Нося 39 номер по принцип ..
Да и аз имам не са ми удобни ...

# 697
  • на земята
Здравейте, тези дни си взех сникърси на KARL LAGERFELD  от сайта , но се наложи да ги върна, защото много ме стискаха отгоре на палците - има ли други с такива оплаквания, номерът ли е умален на този модел (марка) ? Нося 39 номер по принцип ..
И при мен така беше.Според мен модела е сбъркан нещо.
Имам и още един модел перфектни и удобни много.

# 698
  • София
И при мен така беше.Според мен модела е сбъркан нещо.
Имам и още един модел перфектни и удобни много.

--->  https://www.emag.bg/karl-lagerfeld-sportni-obuvki-ot-kozha-s-log … ,cheren-v8317693/
За такъв модел иде реч. Ходих даже в един Скандал на Цариградско в мола ,а там пък нямаше нито една обувка за тест... почти празен магазин. Знаете ли къде ги има физически поне номера да се тества.... Sad

# 699
Знаете ли до кога е активен кода? 😊

# 700
Момичета,имам съмнение..с кода за 25% взех new balance 9060, дойдоха днес..но..имам съмнение дали са оригинални.. Та да ви питам, на етикета на езика има qr code, сканирам го и ме препраща към много странен сайт. Може ли да проверите вашите? Не трябва ли да ме препрати към модела в оригиналния сайт?

# 701
Точно от показания модел на Karl Lagerfeld имам 3 чифта - различни цветове.
Супер са ми удобни, много леки. Взимам винаги номер отгоре и ми пасва идеално.

# 702
  • на пистата
Момичета,имам съмнение..с кода за 25% взех new balance 9060, дойдоха днес..но..имам съмнение дали са оригинални.. Та да ви питам, на етикета на езика има qr code, сканирам го и ме препраща към много странен сайт. Може ли да проверите вашите? Не трябва ли да ме препрати към модела в оригиналния сайт?
И аз и сина ми.си взехме 9060 от Виена,със сигурност оригинални.И на двата чифта показва това qr кода

# 703
  • София
Точно от показания модел на Karl Lagerfeld имам 3 чифта - различни цветове.
Супер са ми удобни, много леки. Взимам винаги номер отгоре и ми пасва идеално.
А имате ли опит с ботите им или мокасините? При тях отново ли са умалени размерите ?

# 704
Получих и аз. Всичко им е окей.

Общи условия

Активация на акаунт