Пазаруване от answear.bg - Тема 3

• 91 458
  • 790
  •   1
Отговори
# 180
Поръчка от 25ти все още няма информация за нея. А поръчка от 27ми утре ми дава, че ще е при мен ....

# 181
# 182
Дали някой има код за ненамалени продукти , якета ?

# 183
# 184
Да попитам тези кодове само веднъж ли могат да се ползват или както примерно в Нотино - 200 човека могат да ползват един и същи код, след това става невалиден. 🤔

# 185
Само по един път.

# 186
Имам малка сума точки, които обаче не ми дава да ползвам за артикулите в кошницата. Изтичат след седмица.
Ако пусна поръчка без тях така или иначе, точките от новата поръчка ще удължат ли и валидността на вече натрупаните?

# 187
  • в Кошера
Имам малка сума точки, които обаче не ми дава да ползвам за артикулите в кошницата. Изтичат след седмица.
Ако пусна поръчка без тях така или иначе, точките от новата поръчка ще удължат ли и валидността на вече натрупаните?

Не.

# 188
Не знам, и ме н ме притискат за точките, получих мейл вчера....щели да изтекат до три месеца, бла бла....само пари искат, и поръчки значи Simple Smile

# 189
  • sofia
Привет, ще съм признателна за код-за намалени продукти. Ще си поръчвам ръкавици и много се оскъпяват с доставката. Благодаря🎄

# 190
  • Sofia
Много отдавна не съм попадала на код за намалени.

# 191
Ако върнете стока с остъпка за точки, върнатите точки им се удължава срока.

# 192
Ако върнете стока с остъпка за точки, върнатите точки им се удължава срока.
И аз така ги “въртя” точките. Когато изтичат , поръчвам нещо  на цена над 90 лв., за което да ги използвам. След това го връщам  и така се удължава срока.

# 193
Трябва ми код за ненамалени. На ЛС
Получих. Благодаря на отзовалите се.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 12:40 от черна орхидея

# 194
Здравейте!

За първи път връщам към сайта.
Върнах в офис на Спиди на 06 декември.
В профила ми в Answer все още нямам отразено връщане.
Кога да очаквам да видя връщането в профила?

Благодаря!🍀

Общи условия

Активация на акаунт