Пазаруване от answear.bg - Тема 3

• 91 280
  • 790
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Пробвай
ANSXMAS24 при покупка мин 200лв -5% за намалени и 25% за ненамалени до 31.03.2025

# 721
Благодаря!:heart:

# 722
А ди ви питам, случвало ли ви се е да купите маратонки, на първото още обуване се разлепя отпред подметката, на другата лепелото си личи,все едно ги е лепило детето ми...пиша им 3 пъти, прилагам снимки, отговарят да изтегля формуляр и да ги върна, ок, но аз си искам този модел и ги питам да ги заменим просто-отговор така и нямам... става въпрос за онези Ню баланс 9060, които още при получаването ме съмняваха.. бяха на нормална цена, намалих ги с кода asxmas24, ако им ги върна, предполагам, че ще ви върнат парите, но няма да мога да използвам кода отново...та..как да ги заменя?

# 723
  • SF
Върни ги и си купи нови. Ако и те са така, върни ги и не купувай повече този модел. Избери си друг.

# 724
  • София
А ди ви питам, случвало ли ви се е да купите маратонки, на първото още обуване се разлепя отпред подметката, на другата лепелото си личи,все едно ги е лепило детето ми...пиша им 3 пъти, прилагам снимки, отговарят да изтегля формуляр и да ги върна, ок, но аз си искам този модел и ги питам да ги заменим просто-отговор така и нямам... става въпрос за онези Ню баланс 9060, които още при получаването ме съмняваха.. бяха на нормална цена, намалих ги с кода asxmas24, ако им ги върна, предполагам, че ще ви върнат парите, но няма да мога да използвам кода отново...та..как да ги заменя?
Аз си поръчах на 2 пъти намалени от About you. Ами съжелявам ама изработката е като китайска и то доста ниско качество. Директно ги върнах и двата и повече реших, че няма да си взема. Доста хвалени са, но честно казано изработката е потресаваща и то за тия пари!

# 725
  • Sofia
За съжаление, всички марки са занижили качеството си. Дори за модели, които някога бяха хубави.
Очаквам две тениски от намалението:
https://answear.bg/p/pamuchna-teniska-liu-jo-v-cherno-wf4177-js923-1327729
https://answear.bg/p/pamuchna-teniska-hugo-v-cherno-50485373-1179451
Намалява се с код MARTA:

# 726
  • София
Oversized ли е тениската на Hugo?

# 727
  • Sofia

Все още не съм я получила, но в описанието има точни мерки на размер С.
Между другото, на сайта вече има секция за целия аутфит от снимка - "Купи визията". Полезно е, ако искаш да намериш другата дреха от снимката. Явно още не е за всички дрехи, но примерно тук го забелязах:
https://answear.bg/p/pamuchna-teniska-marc-opolo-v-byalo-5000005953-1481713

# 728
Тези дни поръчах дънкова рокля на Tommy Jeans, но ми направи впечатление че има промяна в начина им на доставка. Никъде не видях до офис на Спиди.

# 729
  • София
Да, в началото на тая година го промениха и доставката вече е 8лв

# 730
  • София
Аз имам NB 9060 и съм супер доволна - дори тренирам с тях понякога. Не са мръднали вече сигурно повече от година.. Но! са купувани от Англия. Според мен тук ни пробутват дрехи и обувки, правени за третия свят - Найк, Адидас и пр. Последният път като бях в магазин на Найк в един от моловете в Сф... ми то направо потрес! Нескопосани китайски боклуци на цени дори по-високи от официалните. Та според мен това е причината.
А тези About you са out of space отвсякъде - ако изобщо получиш поръчания продукт, то вероятността да е поносван или дефектен е доооста голяма. Отказах се изобщо да поръчвам от там Simple Smile

# 731
Имам други, купени са от модиво, друг цвят, ами сякаш нищо общо...затова и още в началото не ми вдъхнаха доверие нещо..

# 732
  • Sofia
Отчитайте и кога са купени. В последните година-две всичи марки са надолу, като качество.
Аз смених няколко любими марки за по-горен клас, просто вече не стават. А допреди няколко години поддържаха добро качество. Не знам конкурентните цени ли карат всички да смъкват качество, стремежът да ползват рециклируеми материали ли...не мога да си го обясня.

# 733
  • Sofia

Тениските дойдоха. Не е oversize hugo тениската, но е по-дълга от обичайното. Все пак ми харесва и остава.
За тази на Liu Jo е също много хубава и според мен уголемена, понеже размер XS ми стои много добре, а обичайно съм размер С.

# 734
  • София
Благодаря, аз я поръчах от About you доста по евтина и с безплатна доставка. Надявам се да си заслужава де

Общи условия

Активация на акаунт