Дългото чакане след трансфер – тема 107

• 45 108
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, колко време след пункцията се възстановихте? Моята беше в понеделник и вече 5 дни ходя като Робокоп. Боли ме долу сякаш съм правила коремни преси. Освен това от упойката ми се обостри междуребрена невралгия и ме боли гръб, врат, рамене, всяко ставане и лягане ми е цяла битка. Казах им още там след пункцията (беше в Турция) те нормално, нормално, то ще мине. Е кога ще мине? Имам чувството че съм била на секцио, не на пункция. Имала съм и една пункция в София, ами нищо общо, направо бях пушка, даже и ходихме на ресторант. А ония малко касапската, една седмица не мога да се оправя. Не помня колко обезболяващи изпих, както и Милгама, Уримил форте. Нищо не действа за повече от 2 часа. След упойката не съм имала преглед. Нито са ме викали, нито беше възможно с тия болки.

# 586
Salsera, не ми звучи добре Disappointed моята пункция беше в сряда, в четвъртък почти нямах болки, а днес изобщо. Напомняш ми на мен преди година когато не бях на пункция, а на вид лапароскопска диагностика и имах усложнения. Имаш ли температура? В Турция ли си още или вече в България?

# 587
Salsera, съжалявам за състоянието ти. Дали имаш достатъчно Б витвини в тялото? Може да имаш прещипан нерв. По-добре отиди личния да те погледне.

# 588
Salaera, на мен това не ми звучи като нормално състояние след пункция.
Аз лично не съм имала абсолютно никаква болка, имах 15 извадени яйцеклетки, не е като да е нямало убождания. Наистина да не е прищипан нерв? Но пък усещане като мускулна болка, много странно..

# 589
Здравейте отново! Днес на 9ти ден след трансфер на 1 бластоцист, резултатът е в снимката. Още не мога да осъзная какво се случва! Как ви се виждат стойностите на прогестерона?

# 590
Честито и лека бременост! Flowers Four Leaf Clover

# 591
Момичета, колко време след пункцията се възстановихте? Моята беше в понеделник и вече 5 дни ходя като Робокоп. Боли ме долу сякаш съм правила коремни преси. Освен това от упойката ми се обостри междуребрена невралгия и ме боли гръб, врат, рамене, всяко ставане и лягане ми е цяла битка. Казах им още там след пункцията (беше в Турция) те нормално, нормално, то ще мине. Е кога ще мине? Имам чувството че съм била на секцио, не на пункция. Имала съм и една пункция в София, ами нищо общо, направо бях пушка, даже и ходихме на ресторант. А ония малко касапската, една седмица не мога да се оправя. Не помня колко обезболяващи изпих, както и Милгама, Уримил форте. Нищо не действа за повече от 2 часа. След упойката не съм имала преглед. Нито са ме викали, нито беше възможно с тия болки.

Само веднъж имах ужасни болки като от много болезнен цикъл. Оказа се, че имам инфекция. Както са написали и другите момичета, най-добре отидете на лекар. Успех

# 592
  • София
Здравейте отново! Днес на 9ти ден след трансфер на 1 бластоцист, резултатът е в снимката. Още не мога да осъзная какво се случва! Как ви се виждат стойностите на прогестерона?

Честито! 🌸☺ Лека бременност и пухкаво бебе!

# 593
А  ми не знам дали е прищипан нерв, защото болката се мести. Или ще ме болят раменете и врата, или гърба, или кръста. Имала съм преди невралгия и усещанията са същите, но ми е минавала за 2-3 дни. На какъв доктор се ходи за мускулни болки?
Имам и доста газове и като ходя до тоалетната ми олеква, а преди никога не съм имала газове.

П.С. Редактирам  се: Нямам температура, вече съм в БГ. Такива усещания съм имала когато преди години бях ходила на Витоша, потна и ме надуха силен вятър и едвам се движех. Ама не предполагах, че от една тъпа пункция ще ми се случи.

Последна редакция: сб, 07 окт 2023, 19:01 от Salsera

# 594
А  ми не знам дали е прищипан нерв, защото болката се мести. Или ще ме болят раменете и врата, или гърба, или кръста. Имала съм преди невралгия и усещанията са същите, но ми е минавала за 2-3 дни. На какъв доктор се ходи за мускулни болки?
Имам и доста газове и като ходя до тоалетната ми олеква, а преди никога не съм имала газове.

П.С. Редактирам  се: Нямам температура, вече съм в БГ. Такива усещания съм имала когато преди години бях ходила на Витоша, потна и ме надуха силен вятър и едвам се движех. Ама не предполагах, че от една тъпа пункция ще ми се случи.
Имала съм един куп пункции, такова състояние никога. С риск да се обидите, но защо не пишете на координаторката? Или идете в спешно в БГ, това е супер странно, което Ви се случва. Правихте ли тест за Ковид?

# 595
А  ми не знам дали е прищипан нерв, защото болката се мести. Или ще ме болят раменете и врата, или гърба, или кръста. Имала съм преди невралгия и усещанията са същите, но ми е минавала за 2-3 дни. На какъв доктор се ходи за мускулни болки?

Имала съм един куп пункции, такова състояние никога. С риск да се обидите, но защо не пишете на координаторката? Или идете в спешно в БГ, това е супер странно, което Ви се случва. Правихте ли тест за Ковид?

Не, не съм правила тест. Те координатора и доктора не ми обърнаха там внимание, та сега. Ще си намеря тук лекар, просто не знам какъв

# 596
В Турция координаторките са много отговорни, на мен в 6 сутринта и в 11 вечерта са ми отговаряли. Включително и доктор ми е писал след прокървяване в 11 вечерта.
Ако сте в София, защо не отидете в Токуда, но направете и ПСР, симптомите са като ковид

# 597
В Турция координаторките са много отговорни, на мен в 6 сутринта и в 11 вечерта са ми отговаряли. Включително и доктор ми е писал след прокървяване в 11 вечерта.
Ако сте в София, защо не отидете в Токуда, но направете и ПСР, симптомите са като ковид

Току що направих тест за Ковид със слюнка и е отрицателен

# 598
Пишете в Турция да се свържат с доктора, моля Ви! Аз след пункция се будех отпочинала даже, срам- несрам.

# 599
Добро утро, момичета Flowers Sunflower
Доста съм озадачена.
Днес ми е 9-ти ден след ЗЕТ но през нощта МЦ изпреварил датата за тест, мислих в Понеделник (10-ти ден) да пускам кръвен но уви. Правих 2 пикливи - отрицателни.
На Прегнил, Зарзио, Циклогест, Акорд, фолиева съм. Нормално ли е въпреки, че приемам медикаментите МЦ да на настъпи?
Случвало ли ви се е? 1-ви ЕТ ми е, нямам опит и съм неприятно изненадана.
Едва след 13:00 ч. ще имам връзка със спешния кабинет на клиниката а сега съм в чуденка да поставям ли циклогеста и  прегнила или да спирам. Знам, че не е ок да се спират медикаментите по собствена преценка но това за мен си е цикъл и не е просто зацапване Thinking
Благодаря!

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 09:08 от Maya888

Общи условия

Активация на акаунт