Дългото чакане след трансфер – тема 107

• 45 113
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Maya, аз не бих спирала лекарствата, освен ако не съм 100% сигурна, реално само кръвен тест може да ти даде яснота. Силно ли е кървенето или е зацапване? Ако е второто, може да има шанс.

# 601
Maya, аз не бих спирала лекарствата, освен ако не съм 100% сигурна, реално само кръвен тест може да ти даде яснота. Силно ли е кървенето или е зацапване? Ако е второто, може да има шанс.

So close прилича точно на 1-ви ден от МЦ, не е червено, по-скоро лилаво-кафяво но не са капки а си е доста. И аз реших да не спирам до утре, поне докато не излезе резултат от кръвния. Циклогеста поставих обаче ректално тази сутрин. И Прегнила поставих, надявам се Прегнил и Зарзио,  поставени по време на МЦ да не увреди нещо   Confused . На мен си ми прилича на МЦ освен ако не спре днес-утре. Ще видим.
Благодаря за отговора. Flowers Rose

# 602
Здравейте, момичета. Доста съм притеснена. След ЗЕТ съм на един 5 дневен ембрион. Трансферът беше на 27.09.
В петък си направих кръвен и резултатът беше 250 miu/ml, днес повторих и резултатът е 930 miu/ml. В главата ми започват лоши сценарии и направо ми се е свило всичко, а чакам лекаря ми да ми отговори. Има ли според вас някакъв шанс да е наред всичко, предвид изключително бързо нарастващото ЧХГ?

# 603
Не го мисли, нищо не можеш да направиш. Кога ти дадоха час за преглед?

# 604
Писах на лекаря ми и го чакам да ми отговори. Нямам идея все още кога ще ме викне на преглед.

Не го мисли, нищо не можеш да направиш. Кога ти дадоха час за преглед?

# 605
При кой лекар си?

# 606
# 607
Зарче, всичко е наред, не е окей да не се увеличава, а за много високи стойности, ако си чела някакви излишни за момента информации, се говори за десетки хиляди чхг.
Все пак ти е 12 ден, колко очакваш да е?
Честито!
И, момичета, не се стресирайте една друга излишно - какво означава при положителен резултат: "...нищо не можеш да направиш"?!

Последна редакция: нд, 08 окт 2023, 16:29 от shanti

# 608
  • гр. София
Абсолютно подкрепям последното мнение и си е съвсем нормален резултатът на Зарчето и според мен. При мен беше над 500 на 10-ти ден след трансфер, на 12-ти не го изследвах, а на 14-ти беше над 3000.
Успех до финал желая! Flowers Four Leaf Clover

# 609
Благодаря ви момичета, малко си отдъхнах, и лекаря ми писа , че резултата е супер. Просто чета изключително много от месеци наред и ме стресна , че толкова е скочило ЧХГ- то. След 10 дни съм преглед, ще се моля да имам добри новини. Успех пожелавам на всички от сърце! ❤️

# 610
Моето ЧХГ също беше доста високо и нарастваше бързо, в жестоки филми се бях вкарала. Спомням си само, че на 9 ден беше над 400. Няма да забравя как доктора ми написа по Вайбър "Стига си чела глупости". Simple Smile

В момента съм в шести месец и да чукам на дърво, до момента всичко се развива нормално.

Успех! 🥰

# 611
Aз започвам да се сдухвам, днес съм 6-ти ден след трансфер на един 5 дневен и докато първите 1-2 дни усещах нещо да ме боде, нещо да се случва, сега ама нищо, освен болезнени гърди, които започнаха още на ден първи. Знам, че много момичета минават без симптоми, но съм си наумила, че явно трябва да изпитвам нещо, за да имам някаква надежда и малко се скапвам, а отуй нагоре и работата ми е доста отговорна и изисква мисловна дейност сериозна, а познайте за какво мисля постоянно. В Четвъртък мисля да пускам кръвен а ще е 9-ти ден, дано даде някаква яснота.

# 612
Aз започвам да се сдухвам, днес съм 6-ти ден след трансфер на един 5 дневен и докато първите 1-2 дни усещах нещо да ме боде, нещо да се случва, сега ама нищо, освен болезнени гърди, които започнаха още на ден първи. Знам, че много момичета минават без симптоми, но съм си наумила, че явно трябва да изпитвам нещо, за да имам някаква надежда и малко се скапвам, а отуй нагоре и работата ми е доста отговорна и изисква мисловна дейност сериозна, а познайте за какво мисля постоянно. В Четвъртък мисля да пускам кръвен а ще е 9-ти ден, дано даде някаква яснота.

Не се притеснявай,  аз бях от тези без симптомите. Изчакай до четвъртък и пусни кръвен,за да си сигурна.

# 613
Мда, трудно е да се съсредоточим над работата. Моят съвет е в четвъртък, след работно време, да провериш резултатът.

# 614
  • гр. София
И аз съм в клуба на тези без симптоми, не само във времето от трансфер до тест, а и доста след това, така че споко.
Както са те посъветвали - след няколко дни кръвен и ще стане ясно. Стискам палци! Flowers Four Leaf Clover

За мисленето - неизбежно е да мислим постоянно за това, но все пак е хубаво, че работата щеш, не щеш те откъсва от тези мисли поне за малко. Ако не работеше, щеше да е още по-трудно си мисля.

Общи условия

Активация на акаунт