Тренировки в домашни условия - 120

• 65 006
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Днес реших че времето е идеално за тичане. Излезнах да тичам. Тичах около 45 минути изминала съм 3,5 км.

# 616
Върнахме се от ските. Снегът не беше уау, но беше ок. Това трябва да се чете с  разбиране, че съм малко сноб относно сняг. Ученикът от Италия, който беше с нас през ваканцията, беше категоричен, че условията са много по-добри от Алпите. Голямата ми мъка е, че успях да изгоря въпреки че постоянно се мажех със слънцезащитен крем. От днес обратно на фитнес. Кантарът показа почти килограм надолу ❤️

Frame, много вълнуващо за новата придобивка 😍

Qaki, браво за формата!

Последна редакция: нд, 17 мар 2024, 19:22 от Анонимен

# 617
Радвам се за теб. Приятно трениране. Вчера тренирах и се премерих на кантара виждам прогрес и това ме мотивира.

# 618
Малко вяла е станала хубавата ни тема...
НФБ, честит да ти е новият байк, със здраве и огромно удоволствие да си го караш Hug
И всички травми да останат в миналото!

При мен всичко върви по план - днес беше ден 7 от Cluster series, едва избутах тренировката, защото снощи завършихме курса по италиански вина и покрай дипломирането изпих малко повече вино от приличното, легнах късно и спах не особено добре. Сутринта обаче стоически се измъкнах от леглото и тренирах, просто малко свалих тежестите. Няма лоша тренировка, има пропусната, нали така Blush

Изпуснах контрола върху храната през последните месеци и си личи. Реших, че успоредно с новата програма на Карълайн Intent ще започна и режим с умерен калориен дефицит и висок протеин, за да намаля мазнините, които са особено дразнещи около талията.

# 619
Наистина е доста вяла темата ... Влачим я вече половин година ... Тази седмица реших да изместя кардиото сутрин, а силовата тренировка следобед. Да видим дали ще има някакво раздвижване. Купих и билети за море в края на май, така че имам допълнителна мотивация да продължавам сериозно с програмата.

Ани, и аз нямам идея за сваляне. На ББ никога не успях да открия как се свалят.

Някой тренира ли с Руми още? Сетих се за нея тази сутрин и ми е интересно какво ново има при нея - от любопитство, аз си продължавам с тренировките в зала.

# 620
  • на брега на морето
Сигурно повечето нямат време за писане от тренировки.Grinning
Аз почнах да чета вчера Атомни навици, и се замислих, че година след като почнах със Златка, някъде през февруари миналата година, вече виждам резултата от постоянството си. На новоначинаещите бих казала да не се отказват, при редовни тренировки, поне по 30 мин на ден, един ден резултатът ще дойде. Така че за мен тренировките са един много добър навик.Blush

# 621
Вяла, колко да е вяла... Вярно че преди години по-бързо се пълнеше.
Аз се отчетох с последното ми уредче Smiley Имам голяма колекция, използвана ежедневно.
Може всеки да си е намерил своя ритъм и да се мъчи тихичко Wink
Все си мисля, четейки тежките отчети преди години - мъчения, инквизиция, казвах си, ще узреете вие Simple Smile
Та извод - нещо кул, но постоянно, многогодишно, да издържи във времето.

# 622
  • 1st floor

Все си мисля, четейки тежките отчети преди години - мъчения, инквизиция, казвах си, ще узреете вие Simple Smile

Хахахахаха, аз не помня така нещата. Laughing Но всъщност аз никога и не съм се напъвала за съвършенство, та може и затова да е. Вярно, че имаше една-две потребителки дълбоко фанатизирани...Кажи за уреда. Не разбрах какво си си взела. Simple Smile

Аз си кретам с БР. И ме е яд, че не свалям. А уж не ям прекалено и би трябвало...старост-нерадост.

# 623
  • Стара Загора
Аз съм тук. Чета ви ама и вие не пишете. Започнах последната седмица от календара на Хамър. След това мисля да изкарам само Чизелския календар.

# 624
И аз съм тук, но нямам с какво да се похваля. На командировката едната колежка беше болна и резултатът е доста болни след това. В събота опитах да направя едно бягане, но нямах сили, от неделя съм като парцал. Надявам се другата седмица вече да имам с какво да се отчитам

# 625
Нямам спомени за инквизиции и фанатизирани потребителки… Въпрос на гледна точка е впрочем - това, което за някого е мъчение, за друг е куул. Онези момичета си тренират яко, просто спряха да пишат тук. С някои си пишем в други теми, затова знам. То и аз може да изглеждам леко фанатизирана отстрани с моите задължителни-4-силови-освен-ако-не-съм-умряла 😂 или с настояването всеки трен да е на макс, но това съм си аз, така се раздавам във всичко, което смятам за важно и основополагащо в живота си. Ако не работя на макс, не ми е куул ☺
След три поредни дни днес почивам от тренировки. Предвидила съм само 30-ина минути стречинг и мобилност. Утре и вдругиден ще направя ден 8 и 9 от клъстър поредицата на Карълайн и ще ми остане само ден 10 за понеделник. Много ми хареса тази минипрограма, бих я повторила и ще я имам предвид за пътувания, защото е с прости упражнения и минимално необходимо оборудване.

# 626
Здравейте!

Наистина темата върви бавно, но е една от тези, които чета с интерес. В началото пишех почти ежедневно, като дневник, но прецених, че за някои потребители е досадно и поради тази причина вече пиша по-рядко. Иначе, продължавам да тренирам 5 дни седмично - от понеделник до петък в 5.00. Това е едно от най-добрите действия, които правя и съм правила за себе си...това е начинът, по който се подготвям за доста натоварения ми работен ден и начинът, по който се освобождавам от натрупаното напрежение.

Миналата седмица правих Drop It, като три от  дните добавях по една от кратките тренировки от приложението.

Тази седмица започнах Cluster Series на Карълайн и споделям мнението на Vetrena за нея. Продължителността от 40-45 мин.е идеална за мен - напълно достатъчно натоварване, нямам необходимост от още нещо, няма и елемент на претрениране. Очаквам с нетърпение и новата програма, която се очертава да е поредната още по-добра от предходните на "личния ми треньор".

Sprinkles, аз имам абонамент за студиото на Руми Илиева. Не го използвам за тренировки (или поне не ежедневно), а по-скоро за друга информация - рецепти, срещи с експерти в други области. Очаква се през април да качи стречинг програма с външен треньор, която задължително ще правя, тъй като от много време търся, пробвам, но не съм намерила "моя".

Наскоро слушах подкаст на една дама, чиято работа следя и тя каза, че прави "почистване от паразити" 2 пъти годишно: "Parasite cleanse 2x a year: This supports gut health, which is crucial for hormone metabolism. Parasites can also be a hidden cause of inflammation and high cortisol levels". Някоя от вас правила ли е подобно нещо?

Също така искам да си купя т.нар.wedges и намерих в Amazon. Виждали ли сте да се продават в някой български сайт?

Поздрави и честита пролет!

# 627
Привет спортни,
Йогинствам сериозно, затова не пиша.
Ще възобновя силовите тези дни.
И половин маратон се задава, ще се "фанатизирам" отново. 😛😅😂

# 628
И аз нямам спомени за фанатизиране. Мисля че имаше повече ентусиазъм да се пише когато заедно правехме определени програми 😊 Не мисля, че ентусиазмът за тренировки се е променил много.

Дез, драго ми е да те "видя " 🤗🤗

Деа, благодаря за споделеното 😊

От няколко месеца не тренирам с ББ/Боди, но ето сравнително новата програма на Шон Dig deeper ако някой иска да пробва - https://disk.yandex.ru/d/YutPRU5X2NjzJQ

# 629
Аз си пишех редовно в началото, докато ми стане навик да тренирам. Не съм спирала от години, въпреки че това, което правя, не може да се определи като някакво сериозно трениране, съпоставяйки го с начина, по който тренира големият ми син и резултатите, които постига. Но пък на фона на повечето хора на моята възраст, които нищо не правят или само броят крачки, пак е нещо.
Редувам ходене във фитнеса с тренировки вкъщи напоследък, зависи от времето, с което разполагам.

Последна редакция: чт, 21 мар 2024, 14:37 от Аmanda

Общи условия

Активация на акаунт