Тренировки в домашни условия - 120

• 65 009
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Деа, мисля, че ще останеш много доволна и от Drop it Blush
Аз я завърших вчера. Много по-семпло са организирани тренировките, то и няма как да не е така, предвид факта, че всяко упражнение е в дроп серии, което е чудесно и необходимо разнообразяване след вихрушката в Unleash. Кратки са, така че има време за добавка. Аз правех или кардио с пудовки, или тичах на пътеката.

Днес започнах Cluster series.
Първата тренировка е крака, 45 минути много добро натоварване. Всяко упражнение е в една 75-секундна серия с тежести или много бавно темпо, последвана от 4 Х 20-секундни със собствено тегло, съответно с по-висока динамика.
Тренировката беше кръгова, само с три упражнения, но две от тях - унилатерални, а кръгът се изпълнява два пъти.
Накрая намерих сили и за една 13-минутна тренировка за корем.
Спорна и спортна седмица, момичета Hug

# 601
Доста съм горда от себе си тази вечер. В командировка съм и не ме съдържаха нервите и след вечеря ходих да тичам. Отчитам 30 минути и 350 калории

# 602
Браво това е страхотно.

# 603
  • 1st floor
Браво, Дух!
Ние през уикенда изкарахме гаден вирус с повръщане у нас. Прецакахме си излизането по случай осми март (на девети го празнуваме 😂), но вчера вечерта се насилих и отидох на плуване, а днес вече съм ок и продължих с БР-то. Надявах се на минус на кантара, но уви… 😂

# 604
Благодаря,  сутринта станах рано и успях да направя още 30 минути или 2.5 км. Дворът има денивелация и е малък, но колкото толкова. Поне нещо правя. Но после заваля сняг и ще видим утре ще мога ли да тренирам

# 605
Вчера реших да тичам итидох до парка и обратно сигурно тичах 45 минути.

# 606
Ние продължаваме със ските. Слънце-сняг-горещ шоколад (за тези, които не спазват режим)- сауна-басейн-снежни бури. Надявам се утре да има много свеж сняг.

# 607
Приятно каране на ски да си изкарате страхотно Simple Smile.

# 608
Sprinkles, много зареждащи снимки! Да си прекарате чудно!! Kissing Heart

Това ми е за седмицата. Утре ако успея ще вмъкна още една тренировка.
DAY 9: Abs & Core Strength // FIERCE 2.0
DAY 10: Arm Toning & Strength // FIERCE 2.0
DAY 11: Mobility & Dynamic Stretch // FIERCE 2.0
DAY 12: Booty & Thigh Workout // FIERCE 2.0

Приятни почивни дни Hug

# 609
  • Бургас/Пз
Отчитам 4 тренировки тази седмица и съм много доволна. Кръстър сериите на Каролин много ми допаднаха, но ако не пусне нова програма , мисля за повторя Ънлийш. Жестока е . Имах МТ почти след всяка тренировка, въпреки че работя с 1/2 или 1/3 от нейните кг.
Дайте идея как да си ги запиша тези тренировки. Не съм сигурна дали юни месец ще подновя абонамента и затова мисля някакъв вариант поне тези да ги имам.

# 610
Ани, от 1 април стартира новата програма на Карълайн - Intent.
Следващата седмица ще даде подробности какво да очакваме.
Клъстър сериите наистина са топ, много ми допадат и на мен. Ако внимавах и с яденето, ееех 😃
А за записване, сваляне и т.н. надали има начин, все пак идеята на приложенията е да се ползват само от абонати.
Става с директно записване с камера или друг телефон, докато тренировката върви на твоя телефон, но качеството ще е ужасно.

# 611
С видео даунлоудър ще стане -пробвай! Свалили ли сме стотици видеа ,след трайъл фрии регистрация 😁

# 612
  • Там където
Привет! Тъкмо ми беше минала опашката и възстанових на 100% тежестите при тренировки и ме тръшнаха 2 поредни вируса - респираторен и стомашен.... Кихането и кашлянето беше ОК, тренирах си повече в къщи, но "дрисливия" вирус ме довърши. Още съм като пребита и без сили, но се инатя и тренирам- групови, безкрайния за мен "Fire and Flow" + т. нар. от мъжа ми извратени тренировки- x-body  и b-moove Simple Smile Въпреки тези несполуки (или може би благодарение на тях Simple Smile) сега се чувствам във много добра форма и като тЕло съм може би в една от топ формите си - за мен де, няма да спечеля мис бикини  със сигурност.... Хубав уикенд и спортна седмица!

# 613
И аз не спя. Ежедневно 60-80 мин., но софт.
Най-новата ми придобивка, знаете, че обичам джаджите Grinning
Дискове за въртене, уж за талия, но краката ми пламват.

Слагаш ги на избрана дистанция, което е и плюс спрямо единствен кръгъл диск.
И, понеже все гледам да рационализирам, понякога ги слагам под бюрото да си въртя, сърфирайки.
Ако си прав, трябва да се придържаш за стол.

# 614
Привет ! Хелоу! Алоха! Отдавна не съм се отчитала ,то няма толкова какво -откакто се контузих правя задължително 20 Мин разтягане на Сиднито и друго каквото успея без да натискам,непланирано.Най често някакъв кратък пилатес за крака или нещо на Каролин,краката с много леки тежести...
Нооооо от няколко дена имам нова страст и нямам търпение да стане малко-по топло и да ходя всяка сутрин ...
Значииии....колоездене около 30-40 Мин до планината (пътят е малко ъпхил хард) и после ходене по една пътека ,покрай река ,зеленина  ,водопадчета ,вирчета ...изобщо рай❤️ Там ходене колкото време имам и връщане до начална точка с колело 20 Мин.
И естествено реших ,че старият ми байк е морално остарял хехе и си поръчах нов ...нямаааам търпееениееее да дойдеееее !

Последна редакция: сб, 16 мар 2024, 20:01 от No_frame bitch

Общи условия

Активация на акаунт