Тренировки в домашни условия - 120

• 65 019
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Привет, Биб, чудесно е да те видим отново Heart Eyes
Heather е страхотна наистина, отличен (ре)старт в домашния фитнес може да се направи с нея.

Днес направих едночасова тренировка с Карълайн - калистеника с включени ластици за някои упражнения.
Много ми харесва да разнообразявам тежестите с нещо такова - добре структурирано и забавно.
От утре започвам да правя тренировките от минипоредицата Drop it.

# 586
Вече тренирам околу 4 седмици като тренирам 3 дена в седмицата. Смятам че това ми помага да се вкарам в супер форма и да изклеждам добре.

# 587
  • 1st floor
Завидях! Grin Аз тренирам от 2013-та, но рядко съм достигала супер форма. Grin

Почнах БР-то. С подобаващи тежести ме измори, нищо че е първо упражнение. Сетих се, че трябва да си намеря ластиците за следващите и довечера ще видя къде са...
Трябва да си вкарам храната в ред. Хич не е добре.

# 588
Щото твоята изначално си е супер:)
Аз си ходя на фитнес, вкъщи допълвам с пилатес, йога. И накрая пет сарми и филия хляб Simple Smile

# 589
Доядоха ми се сарми, ако са 5 още по-добре.

Аз започнах отначало Sure thing с Меган. Търся нещо с по-малко скачане, затова не се разбрах с хибрида с MBF. Утре ми се пада кардио де, ще си припомня колко скачане имаше.

Иска ми се и на мен да отида пробно на фитнес, но не мога да се организирам.

Отчитам и ден и половина ски от планирани 3. Температурата на 2000м беше 10 градуса и се наложи да търсим глетчер, за да покараме на класически сняг както едно време.

# 590
Дана, защо не прегледаш FIERCE 2.0. Много приятна откъм натоварване, скачане има само в един кардио ден Kissing HeartHug
https://www.youtube.com/watch?v=RdPHcoVsP84&list=PL2ov72VWpiOo1m … We5EYHVvAFHXTcv-1

# 591
Не харесвам кардиото лично но е нужно от време на време.

# 592
Аз продължавам с тренировките в зала. В събота заминаваме на ски за седмица. Минавам да споделя, че Витас пак има зуум йога в неделя Heart

# 593
Мерси, Биби, може да я пробвам и да пропускам евентуално този metcon day.

Днес пропуснах кардиото от Sure thing и правих направо следващия ден Emom strength. Стори ми се доста подскачане, което пък ако модифицирам, няма да е много ефективно.

А, да, Витас отново е и на зуум. Искаше ми се да се пробвам в неделя, но пък се върнахме от ски точно и оправях багажи. Спринкълс, хубав сняг и изкарване на вас!

# 594
Дана, редактирам се. Има си кардио във втората част, но е плиометрично и не доминира. Все пак може би  FIERCE 1 ще ти допадне повече, прегледай ги Hug

За днес DAY 8: Powerful Lean Legs Workout // FIERCE 2.0

# 595
Вчера ходих да тренирам крака и днес си почивам. Вчера сигурно беше най добрата тренировка.

# 596
Цял ден на ски, сега се позиционирам да гледам Оскарите ❤️

# 597
Хаха, и аз от пързалката та на дивана за Оскарите!

# 598
И аз продължавам когато И колкото мога, но не се отказвам Simple Smile тук съм си.

# 599
Добро утро!

Аз завърших Unleash Series в петък. Любимата ми програма до момента - страхотна комбинация и подреждане на упражнения във всяка тренировка, сериозно натоварване в рамките на 40 мин. Аз не усетих необходимост от добавки.
Новостите, които забелязах в тази програма са:
1. съвсем различна структура на тренировките спрямо тези, които съм правила до момента;
2. всеки ден, в който се работи за цяло тяло завършва 2-минутно изпълнение на едно упражнение (обикновено следващо сет от други упражнения за корем).

Тази седмица ще правя Drop it - мини серията от приложението на Карълайн. Започнах с ден 1 - рамене. Добавих и тренировката за прасци.

Успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт