Тренировки в домашни условия - 120

• 64 660
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Привет-мривет! Връщам се от уикенд на морето ,само си почивах -ядене,малко разходки  и книжки ,на слънце на плажа  съм стояла точно един час ....септември ми е любим за море ♥️

Днес ден_1 крака от новата Iron
На пръв поглед е идентична със старата ...ся ако няма някакви разлики тънки в протоколите ,които аз не мога да хвана...
Обаче всичко е по-барнато и по-old money and quiet luxury вайб -интериорът е по-тъмен и изчистен ,екипът и е много красив-приглушени земни тонове ,  таймерът в тон с екипа ,поне днес ....Плейлистата е ТОП! този път ....
Обаче не видях Add-on да има ,жалко ,но нищо...и така back on track септември ,започва най-любимия ми период за трениране есен ,зима ,ранна пролет ...💪❤️

# 91
Днес ден_1 крака от новата Iron

Пропуснах аз... Confused
Реших да отложа старта с една седмица, за да имам всички тренировки за седмицата подръка и да разменям, когато се наложи.
Често въобще не ми е удобно да правя силова в неделя. Ако изобщо правя нещо в неделя, то е или някакво кардио или йога у дома.
Не се стърпях и разгледах тренировката. Права си, НФБ, много "барнато" изпълнение.
Доста е вдигнала тежестите на някои упражнения Open Mouth Принципно за долна част избирам 75% от тежестите на Карълайн, като на тягата съм 100%, но сегааа... хм, от години не съм правила тяга с 40 кг, може би няма да рискувам от самото начало.
Иначе със съдействието на моите момичета се сдобих с наклонените степенки (wedges) и ги изпробвах - наистина променят играта! Смятам да ги ползвам както за повдигане на петите, така и в обратната посока - за повдигане на пръстите при изпълнение на тяга. Спомням си, че така ми показваше фитнес треньорът някога и тягата се усеща много по-добре в глутеуса и задното бедро.
От add-on и аз ще имам нужда. Предполагам, че ще правя корем в дните с долна част и кардио на пътеката в дните с горна част.

# 92
Записвам се през изминалата седмица с тренировки само със собствено тегло и ластик рано сутрин на морки фон
Скрит текст:
+ 12~14К карчки на ден.
От днес ще продължа с новата септемврийска програма на Сидни HEAVY HIITERS като първата тренировка ще бъде за цяло тяло без оборудване.
Спор(т)ен септември на всички Hands Muscle

# 93
  • Бургас/Пз
Привет и от мен Simple Smile Все още почивам и смятам да започна новата програма на КГ от 11.09 . И аз като Ветрена ще изчакам първата седмица Simple Smile
Учудващо за 10 дни формата ми още държи, въпреки че имам лека загуба на обема, но мисля, че бързо ще го върна. То голямо ядене и пиене, нисък протеин, доста въглехидрат, няма как да не се отрази Simple Smile

# 94
Днес Iron _2 -горна част.
Доза хейт ,но очаквах повече въображение и надграждане от тази програма -страхотна е ,но не се различава особено от първата ,загрявките и стреча са и MEEEH...😕
Можеше да вкара в дните за крака и дупе за  add on- активация на глутеуса,примерно ...някакви изолиращи  упражнения с ластик,пулсации,плийо  за донапомпване и изцеждане ...в другите дни хубав стреч и т.н. ....пуууу ...даже ще видя къде има обратна връзка да им ги предложа тези неща за следващата програма ,като се не сещат сами 😅 така и така съм платила вече ...🤣😂🤣
Довечера съм на Джиу джицу ....
Сънят ми е тотал щета ,не знам какво става ....събуждам се 4:30 и нямам повече от 70-72 точки ,дълбок сън на минимум ....ужас ...
От две -три седмици съм дроб ....хем си взех гама,инозитол ,ашваганда магнезий ...може и да не са влезли още в системата

# 95
  • Стара Загора
Любопитно ми е каква е дължината на тренировките на Iron 2.
Аз съм за втори път на Iron 1.Определено бих си я и потретила.

# 96
Пак е 30 мин...аз съм на Iron от почти  две години сигурно 🤣😂🤣

# 97
Днес се изкуших да направя ден 2 от IRON. Е, официално ще е от другата седмица, просто исках да видя как върви.
Гребане, бутане за гърди и пуловър правих на гладиатора.
Другата седмица ще е само с дъмбели, защото ММ пак възобновява тренировките, а той си обича машината и където е възможно, заменя дъмбелите с нея.

Да, кой знае каква фундаментална разлика няма, но аз и не очаквам от тази програма. Тя си е чист класически фитнес с максимални тежести и борба за брой чисти повторения.
Припомних си защо ми е най-любима Blush
Завърших с 20 минути леко бягане на пътеката.
Леко, защото и моят сън е кошмарен... От месеци не съм се наспивала пълноценно. 2 месеца приемах комбинацията от магнезиев треонат и инозитол, препоръчана от Хуберман, и нищо...
Снощи пак се събуждах три пъти, като единия път бях будна повече от час. Дълбокият ми сън е под минимума.
Ще опитам габа сега, да видим...

# 98
Здравейте!

Аз планирам да започна IRON 2 от другата седмица...не тренирам през събота и неделя, и няма как да стартирам паралелно с началото на програмата. Тъй като няма да използвам много големи тежести, заради скорошните ми проблеми с кръста, съм решила към дневната тренировка да добавям и една кратка за същата мускулна група.

Работя изцяло по приложението. Вчера правих 1 час цяло тяло, днес 1 час рамене и ръце, а за утре съм планирала 1 час долна част. После до края на седмицата няма да имам възможност за тренировки.

No_frame bitch, аз им писах по повод това, че би ми било полезно и приятно, ако направят в приложението функция, с която да маркирам коя тренировка е завършена, а не при предварителен преглед (какъвто обикновено правя) да ми я брои в статистиката като направена. Отговориха ми, че работят усилено по различни нови функционалности на приложението и ще имат предвид и моето предложение, но става бавно. Предполагам, че ако им пишеш ще отразят предложенията ти, които според мен са чудесни.

Мисля, че съм писала тук, че в края на миналата година и началото на тази, имах сериозен стрес, който силно повлия на съня ми. Приемът на магнезий ми помогна частично, но най-голямо положително влияние имах от медитациите за сън (нещо, в което твърдо не вярвах). Използвах приложението Insight Timer.

Поздрави!

# 99
Любопитно ми е каква е дължината на тренировките на Iron 2.
Аз съм за втори път на Iron 1.Определено бих си я и потретила.
Аз я почетвъртвам 😄, за това и си мълча, защото няма нищо ново. Общо взето си напипах златната среда и баланса и на трениране и на хранене и поддържам само.

# 100
Мисля, че съм писала тук, че в края на миналата година и началото на тази, имах сериозен стрес, който силно повлия на съня ми. Приемът на магнезий ми помогна частично, но най-голямо положително влияние имах от медитациите за сън (нещо, в което твърдо не вярвах). Използвах приложението Insight Timer.
Комбинацията от стрес и възраст съсипва и моя сън сериозно! Деа, благодаря ти за препоръката за Insight Timer App (магнезий пия всекидневно, имам 3 различни форми + в момента му добавям и таурин, а тях ги редувам с мелатонин)

33/33 Ходене 6.6 км + гребане 6.6 км

Реших, че няма да успея да скоча на есенния цикъл веднага, та си вкарах празничен мини цикъл, а за капак бяхме и на къмпинг на Мартас Винярд за Деня на Труда, та добре повъртяхме педалите целокупно семейство § приятели. Апропо - първото в живота ми спане на палатка също не благоприятства здравия сън, въпреки умората и чистия въздух:

1/9 Колело 30 км
2/9 Kolelo 17 км (с 50 литрова раница!)
3/9 Колело 33 км
4/9 Колело 40 км
5/9 Колело 24 км (с раницата)
Скрит текст:

PS Четейки ви сериозно се замислям дали да не повторя IRON.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2023, 18:39 от Agent Provocateur

# 101
Iron и на мен ми е любима.

Качих се днес на кантара ... Хаотичното (не)трениране си пролича за месец. Трябва да се фокусирам на една програма и да спра с експериментите. Може би трябва известно време пак да записвам храна ...

И така, днес продължавам с Sure Thing. Върнах се в 3 седмица и ще се опитам да си правя по 5 тренировки на седмица ...

# 102
Днес дупе Iron_2 ,практически беше само хип тръстове и ластици.Хареса ми.
И аз благодаря за апп-а инсталирах го и довечера ще го пробвам.
Имам възпаление на карпалния нерв на китката от работа Rolling Eyes и от месеци се влошавам ,отивам днес при физиотерапевта да видим какво ще каже...

# 103
Успех с лечението.
И аз съм с проблеми със съня, разбих го с нощното кърмене и още не мога да вляза в ритъм. По принцип съм сова и връщането към подходящ за работното ежедневие режим ми е особено трудно. Скоро четох някакво изследване за ползотворното влияние на етеричните масла върху съня. Ще взема някакви и ще ги заредя в пречиствателя за въздух. Дано има резултат.
Иначе - след 10-дневна пауза заради отпуск- крака от 4wfe. Редуват се упражнения за предна и задна  част на краката, поне на теория. Реално тези за предна са клекове и отпади, така че натоварването там не е прекомерно. Някои упражнения са леки, но това лесно се променя с тежести. Иначе всички силови тренировки от програмата се изпълняват бавно(4 такта), така че ще ми е интересно да ги правя понякога.

# 104
Поглеждам в темата чат-пат и ви се възхищавам на ежедневните постижения. Ще ми се пак да стана редовна, мотивирам се и... споделете моля - мн накратко и междудругото - личен опит, кога тренирате през деня? Искам да ми стане рутина и се чудя как да планирам, търся идеи.

За начинаещите - Руми fitnesinstruktor има подходящи програми, обяснява добре, на бълг. (Преди това разгрейте, тя има и видео за 'разгрявка'.)

Да допълня: с глас се смея на тези картички на 1ва стр.! И огромно благодаря за събраното инфо ⚘👟

Последна редакция: чт, 07 сеп 2023, 19:12 от Ида

Общи условия

Активация на акаунт