Много мина, мъничко остава, скоро НОЕМВРИЙЧЕ ще гушка мама

• 56 545
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
Viksa, гледала съм го товА. Не си ми разбрала въпроса Питам като е 31 седмица + 2 дни 31 ли се води или 32. Не си ме разбрала какво питам. Като захване седмицата - тази ,която е захванала ли се водя или съм още в тази, която е навършена.

# 556
Хич даже не е тъп въпроса и аз ги мисля тези неща и за себе си съм решила, че се влиза в деветия месец в 35+1 ден реално се захваща така или иначе 36 седмица понеже имаш пълна 35 според моята си логика де 🙂

Може въпросът ви да ми се стори тъп, обаче моля да ми отговорите. 33 седмица навършена + 3 дни как се води- 34 седмица ли? И в тоя ред на мислиа кога се влиза в деветия месец при навършена 35 + 1 ден или 36 + 1 ден. Искам да знам кога влузам в деветия месец, за да се кротна

# 557
Оххх Bybs, надявам се да е така. Забелязвам, че Аг казва точно както и ти, като захвана, ме брои в тази, дето съм захванала. Веднъж да я захвана. Благодаря ти

# 558
Извинявай ако си казвала убягнало ми е сега в коя си ?
Аз утре влизам в 35.
Иначе и аз така броя дните. АГ каза, че влезна ли в 36 вече мога да се отпусна и повече от към движение на мен това ми е много тегаво защото като цяло съм активен човек.

Оххх Bybs, надявам се да е така. Забелязвам, че Аг казва точно както и ти, като захвана, ме брои в тази, дето съм захванала. Веднъж да я захвана. Благодаря ти

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 09:13 от Bybs

# 559
Bybs, след 5 дни ще съм 35 почти като теб. И аз това чакам, да си отдъхна и да спра да съм в шаш от всичко. И на мен движението ми липсва страшно много

# 560
  • София
Може въпросът ви да ми се стори тъп, обаче моля да ми отговорите. 33 седмица навършена + 3 дни как се води- 34 седмица ли? И в тоя ред на мислиа кога се влиза в деветия месец при навършена 35 + 1 ден или 36 + 1 ден. Искам да знам кога влузам в деветия месец, за да се кротна

33+3 се водиш в 34 г.с. така го водят и АГ-тата. 35+1 се водиш в 35 пълни и 1 ден от 36 г.с. и реално вече си в 9 м. 36+1 - се води 37 г.с. Simple Smile

# 561
Wonder woman, благодаря многоо!!!

# 562
Bybs,
Дай Боже!
Трудна бременност ми е и чакана. Дето се казва последния влак съм хванала и като възраст и като обстоятелства като цяло. Да, можех и по-рано да забременя (то стана де, но 2 години аборти и неуспешни опити), но трябваше да живея със свекърите си и бабата на мъжът ми в 1 къща. Успях да издържа там 5 години и това ме съсипа, така че както му казвах на ММ - със сигурност, щяхме да се разведем, ако бях забременяла и имахме дете по-рано, и то заради тях. Така, че сега е по-малкото зло.

Аз мисля, че всичко ще бъде наред 🍀🌷

В този сайт, има много як калкулатор, който ти показва точно и двете стойности:
За мен например пише "You are currently at week #35 (34 weeks 3 days or 7 months 29 days) of pregnancy."

https://www.calculator.net/pregnancy-calculator.html
Пробвай го.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 10:13 от nadejda8791

# 563
Имате ли горещи вълни и изобщо нещо подобно в 34г.с ? Нещо страшно е от ден-два. Детето е болно и мислех,че ме заразило, обаче 100 пъти меря и 36.5. Чувството е като при 40 +. Направо не знам какво е това нещо. Днес имам и някакво леко главоболие, но нали имало магнитни изригвания, знам ли .... може да ми влияят. При вас как е положението ?

# 564
Имам вълни да от може би две седмици даже, като са нерегламентирани предимно вечер и то доста горещи в момента влизам в 35гс.
И с предната бременност колкото повече наближаваше, толкова се засилваха даже и след като родих имах известно време. Хормоните играят явно.

# 565
Имате ли горещи вълни и изобщо нещо подобно в 34г.с ? Нещо страшно е от ден-два. Детето е болно и мислех,че ме заразило, обаче 100 пъти меря и 36.5. Чувството е като при 40 +. Направо не знам какво е това нещо. Днес имам и някакво леко главоболие, но нали имало магнитни изригвания, знам ли .... може да ми влияят. При вас как е положението ?

Боже, това ли било 😂 Аз до преди малко обяснявах, че ако продължават тези жеги (22 градуса) ще емигрирам, а съпругът ми ме гледаше с недоумение 😂

# 566
И моя напоследък така и все ми вика: абе сякаш не е толкова горещо вече 😄
Иначе аз цяло лято чаках да свършат жегите и си виках няма ли да идва есента да се разхлади 😂😂

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 18:32 от Bybs

# 567
Здравейте, дами!
На вълна купуване на бебешка козметика съм. След малко проучване реших, че Себамед е марката, с която искам да започна. Ако ги поръчам от notino ми излизат по-евтини, отколкото от официалния им уебсайт. Тук идва въпросът, че никога не съм пазарувала от там и не знам качеството дали е същото като оригиналното. Имате ли някакъв опит с notino?

# 568
Аз си поръчвам от Нотино мустелата против стрии и съм много доволна. Всичко е ок. Поръчвайте си смело

# 569
Ох, и на мен доста често ми става топло и цялата се потя. А реално не е толкова топло вече, особено вечер или нощем, а има нощи, в които се събуждам и трябва да си сменя тениската 😕😳
При мен пак се завърша тежестта в корема каквото и да хапна. Все едно слон съм изяла. А въобще порциите ми не са големи, дори напротив - аз по принцип мога доста повече да омета, а сега не е така. Мисля да ида на гастроентеролог, но не знам дали въобще има смисъл или ще ми кажат, че е от бременността и хайде потърпи. Въобще може ли да се направи ехограф на коремните органи в момента? Моят корем е доста голям вече и бебето го изкривява в какви ли не форми и бъбунки. Та, ако ще давам 100лв за преглед и нищо.. май верно да си търпя 😩

От нотино съм си вземала козметика, всичко е ок. Иначе вече купих комплект на мустела (олио, крем за тяло и душ-гел) на някакво намаление. Ползвах я с първото ми дете и съм доволна. Остана ми да взема за лице една мицеларна вода на Биодерма и колд крем, все пак ще е зимно бебе и тази тема я затварям. За дупе съм много доволна от крема на глафарм, един в розова кутийка и си имам от другото дете (постоянно се ползва) та там всичко е ясно. Имам още малко покупки и смятам до седмица-две да съм готова с всичко и да не се занимавам повече.

Другата седмица ще се опитвам за последен път да говоря с АГ-то за датата за секцио. Много ми тежи и искам да се свършва вече, и с предишната бременност бях така, едва дочаках. Охххх, дано се съгласи на 37+6 😩😩😩 в момента ме е записала за 38+4.

Общи условия

Активация на акаунт