Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява Боуен терапията?
Какви са контракциите на Бракстън-Хикс и как да се справим с тях?
Кой перилен препарат е подходящ за бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява Боуен терапията?
Боуен терапията е вид масажна терапия, която се фокусира върху меките тъкани на тялото. Той се използва за облекчаване на болката и подобряване на функцията на мускулите и ставите. Терапевтите използват нежни, точни движения, които се прилагат върху специфични точки на тялото, за да стимулират самолечебните механизми на организма.
-
Какви са контракциите на Бракстън-Хикс и как да се справим с тях?
-
Кой перилен препарат е подходящ за бебешки дрехи?
-
Каква козметика е подходяща за бебета?
-
Какви са препоръчителните изследвания на щитовидната жлеза по време на бременност?

питай нещо ако можем да помагаме. Не е толкова страшно
При отпускането на упойката усещах, че притрепервам, но постепенно отминава. Започна да ме боли и сестрите ми бяха казали като се случи това да ги викна за инжекция. Проверяваха ме на известен интервал от време за кървене, натискаха ми корема (след като ме пусна упойката беше ужасно болезнено това натискане). Слагаха някакво обезболяващо в системата, според мен си беше ок, не ме е боляло и не съм се мъчила въобще. На следващата сутрин правят тоалет (позамиват те криво-ляво колкото да кажат, че нещо са направили) и свалят катетъра, което не бих казала, че е много яко като усещане, но преминава. После идва рехабилитатор за раздвижване - аз лично се мъчих доста, докато стана и ми прилоша. После вече постепенно става по-лесно с всяко изминало ставане. Този ден след секциото ми беше най-гаден от всички, едва се движех, а се опитвах доста, трудно ми беше всичко и се чудех някога дали ще се почувствам човек отново. Дават кашава храна и питат има ли производство в тоалетната. Ако няма - дават сиропче. От тук насетне вече възстановяването си е до човек. Аз на изписването си бях в нормална кондиция, обаче бързо се уморявах. Мисля, че горе-долу така протичат нещата навсякъде. Едва ли има кой знае какви разлики, стандартни медицински процедури и последователност на нещата. Питай, ако нещо по-конкретно те интересува.