Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 21

• 89 802
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Vesittta, моля те,пиши какви са ти впечатленията от Гигов,след като се срещнеш с него.

# 121
Тази,от която ще се оплача не е за тази тема,а за друг вид операция, но нека завърша цикъла и ще пиша където му е мястото.

# 122
Vesittta, моля те,пиши какви са ти впечатленията от Гигов,след като се срещнеш с него.
За съжаление няма да успея да стигна до него. Вчера вечерта се наложи да посеря местен хирург, който каза, че са ми възпалени гърдите. Целите горят и са напрегнати. Сега съм на системи. Ще помоля да ми сложат абокат, за да мога да отида при моя лекар най-накрая, да види какво се случва. За първи път успях да поспя. Ще ви държа в течение.

Веднага давам информация за д-р Гигов. Човека ми се обади по телефона, за даме пита как съм. Кой ме лекува и какво ми поствят. Допълни терапията. Впечатлена съм безкрайно от отношението.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 13:47 от vesittta

# 123
За съжаление няма да успея да стигна до него. Вчера вечерта се наложи да посеря местен хирург, който каза, че са ми възпалени гърдите. Целите горят и са напрегнати. Сега съм на системи. Ще помоля да ми сложат абокат, за да мога да отида при моя лекар най-накрая, да види какво се случва. За първи път успях да поспя. Ще ви държа в течение.

Горката…😟😟😟😟😟как така възпалени след два месеца…що за специалисти са това…🫣стискам палци да се оправиш бързо🙏🏻🫶🏻🩷

# 124

Горката…😟😟😟😟😟как така възпалени след два месеца…що за специалисти са това…🫣стискам палци да се оправиш бързо🙏🏻🫶🏻🩷
Ами не зная. Аз отдавна съм така. Ходих на ехограф, имам някакви малки кисти, които не са от сега и възпалени лимфни възли. Но казаха, че не е нищо сериозно. Правих и ямр, и там нищо. Направо не знам, в задънена улица съм. По медицински показатели всичко е наред, а аз не съм и ми горят гърдите, и болят. Ще пиша, когато имам някакви отговори. Дано всичко се нареди, че се измъчих много.

# 125
А от кога се чустваш така?
Извинявай,че те разпитвам така,но на мен ми предстои и съчуствам🙏🏻😟

# 126
Още в самото начало в дясно усещах, че имам нещо засегнато. Но все пак е операция, реже се, засягат се нервни окончания. И все си мислех, че ще мине. Въпреки че сигнализирах още тогава. Казаха, че е нормално и ще отмине. Но при махането на конците направо ме сряза точно на шева и едва носех медицинския сутиен. Сега нося само спортно бюстие, друго не мога да сложа. Дясната гърда я усещам като увиснала и самия имплант не го чувствам на място. Мускула също не си го усещам, правя елементарни неща с дясната ръка и усещам само режеща болка. А гърдата я усещам като едно твърдо топче вътре. Нещо не е на мястото си. И самия джоб все едно е по-широк. Тя и изглежда по- голяма. Не знам, имам предположения, но след като нищо не се вижда на апаратите, как ще установят какъв е проблема?

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 19:31 от bubanka

# 127
Дано се оправят нещата и да може да се зарадваш…🙏🏻важното е да се вземат мерки бързо🩷

# 128
Сега се прибирам от прегледа. Казаха ми, че всичко било наред. Да съм спирала инжекциите, но аз нямам такива намерения. Ще потърся и още едмо мнение. До тук две различни.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 22:43 от bubanka

# 129
Желая ти здраве и късмет!🌻

# 130
А как ти обясняват симптомите…и защо имаш такова усещане?😳😟

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 22:43 от bubanka

# 131
Опериращия ми лекар казва, че нищо ми няма на база изследванията. Хирурга от моя град ме опипа обстойно и каза, че според него имам възпаление, на база симптоматиката ми и прегледа. Аз наистина горях, и след компресите и вливанията имах подобрение. Гигов по телефона ме пита как съм, какво усещам, дали ме боли. Също подозира, че има нещо като възпаление. Няма такъв случай, след толкова време да продължават болките, ако няма проблем.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 05:41 от bubanka

# 132
Потресена съм от нехайството и некадърноста на български лекари.
Това ако беше в Америка,досега да съм ги съсипала от съдене.
Че човек от това може да си умре... как така месеци се влачиш с възпаление и кой знае още какво и многократно да ти отказват преглед??

Да не би да си развила алергия към имплантите и затова организма ти така да реагира?
Твоята ситуация се случва много рядко,за първи път чета такова нещо в темата.

Дръж ни в течение. Бързо възстановяване.

# 133
Потресена съм от нехайството и некадърноста на български лекари.
Това ако беше в Америка,досега да съм ги съсипала от съдене.
Че човек от това може да си умре... как така месеци се влачиш с възпаление и кой знае още какво и многократно да ти отказват преглед??

Да не би да си развила алергия към имплантите и затова организма ти така да реагира?
Твоята ситуация се случва много рядко,за първи път чета такова нещо в темата.

Дръж ни в течение. Бързо възстановяване.
Явно не само аз не спя Simple Smile
Не мисля. Няма как само в дясно да развия алергия. Има нещо, и аз ще разбера какво е, но по трудния начин. Сигурна съм, че има реална причина за състоянието ми и трябва да я намеря. Просто ги усещам като два различни импланта и явно, че този в дясно не е поставен правилно или имам нещо засвгнсто,  защото от там ми идва проблема. Там ми  е по-малкия имплант, а гърдата ми е по-голяма. И ми обяснява вчера доктора, че реброто ми избутвало имланта да стои по-напред. Това са глупости.

# 134
Отиди при Гигов щом обръща внимание и се интересува, остави го Молов за сега. Гледай да се стабилизираш, а после се занимавай с него!

Общи условия

Активация на акаунт