Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 21

• 87 908
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Преди от спане настрани деколтето ми беше на линии като магистрали,сега се изглади заради новата поза,в която спя. Аз никога не съм спала по корем и не ми е драма,но масажът определено ми е.
Моите разрези са на различно ниво от самото начало,единият е съвсем под сгъвката,другият около 5 мм по-нагоре,но и двата не се виждат. Различното ниво на шевовете е заради това,че гърдите ми имаха разлика в нивата отдолу,сега нямат разлика.

# 736
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Спането по корем е любимата ми позиция за сън и така си откарах 30+ години.Спя по полу корем,леко на една страна и винаги притискам възглавница в ръцете ми за опора,а и установих,че носят комфорт на гърдите ми.
Да легна по корем като си притисна гърдите в леглото е вече невъзможно.

За бръчки - ползвам филъри и добра козметика.Как пък не си разваля удобния сън за някакви си бръчки Simple Smile)

Най-правилната от здравословна гледна точка е спането по гръб,където никакви органи не се прискат и потока на кислород е най-пряк.Аз пък имам чувство,че се задушавам и ми е изключително неудобно.

# 737
  • София
Винаги съм спяла настрани. След операцията спя по гръб и така си свикнах вече три години. Удобно ми е. На една страна като лежа ми натежават, по корем е абсурд да мога да спя, но това така или иначе не ми е била никога удобна поза.

# 738
И аз искам да спя по гръб заради бръчките, ама се напъвам 5-6 дни и после около месец си почивам настрани😆
Само след операцията бях стриктна 2 месеца и то от страх.
По корем даже не си помислям, но моята приятелка има импланти от 13г и спи по корем от самото начало.

# 739
Здравейте, от достра време и аз искам да си уголемя бюста, но все нещо ме спира и отлагам.
Препоръчайте ми моля доктор в Пловдив, на който да се доверя. Бях решила при Енчев да отида, но изключително само негативи чета. Така ли е наистина? Все пак доволни няма ли? Повечето лекари слагат импланта отдолу, а той през ареола, стува ми се доста по-иновативно. Споделете мнение!
Колко е стандартния престой в болницата и колко цялостното възстановяване?
Много ще са ми полезни отговорите ви!

# 740
Не е иновативен достъпът през ареолата, има си го от самото начало. Някои хирурзи го прилагат и имат опит, други смятат, че под гърдата по-правилно се позиционира имплантът и не го използват.
Стандартният престой е една вечер и на другия ден изписване.
За Енчев съм чела и добри коментари, но лошите не бих пренебрегнала.
Отидете на консултация и сама ще прецените. Но отидете и при поне още един хирург да се консултирате.
За Пловдив- д-р Гигов и д-р Господин Желев, но първият вече дава дати за '26г.

# 741
  • София
Д-р Регина Хатър. Тя също слага през ареолата като белезите изобщо не си личат. Работи основно с Мотива. Писано е назад много по темите.

# 742
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
НОВА ТЕМА:  https://www.bg-mamma.com/?topic=1673578

Момичета,ако някоя от вас иска да е на първа страница в следващите месеци (до другата тема),моля да ми прати снимка с размерите на имплантите.

Общи условия

Активация на акаунт