Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 21

• 87 907
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте, аз искам да попитам дали д-р Христо Христов има страница в инстаграм или другаде където качва снимките, които прави самият той? Не успявам да намеря, а някакси не виждам смисъл да снима с професионален фотоапарат, а пък да не се качват никъде.

# 721
Момичета, някой наясно ли е как се случва онлайн консултацията при др Гигов и за 2026г ли записва вече?

# 722
Здравейте, момичета. Мина вече над 1 година от моята операция. Отдавна не съм се включвала и реших да ви споделя резултата и как се чувствам.

След 1 година вече мога с ръка на сърцето да кажа, че си харесвам гърдите. Наместиха се идеално и най- накрая ми допадат на голо (до скоро ми харесваха само с бельо). Бях ви споделила, че моят случай не беше от лесните - туберозни гърди и както каза Чи Лу по-нагоре - от грозни гърди не всеки може да направи хубави. Иначе от малки хубави лесно се правят големи хубави.

Така че съм много доволна от гърдите си - 250сс анатомични Ментор, при д-р Стоянов (той прецени първоначално, че съм за макс 290 сс, но аз намалих и малко съжалявам за това, защото има една гънка, отдолу на едната гърда, която така и не изчезна напълно, но аз просто свикнах. Моя си е вината, защото Стоянов ме предупреди за този риск).

На пипане са твърди определено, даже наскоро бях на мамолог и той ме попита защо доктора е избрал такива твърди. Аз въобще не се усъмних в избора на Стоянов и не се бях замисляла.

След това прочетох, че този модел (CPG 333) се избира за високи слаби жени, с цел резултатът да бъде възможно най-дълготраен (нз дали въобще може да се измени формата на силикона във времето). Не мога да кажа, че ме притеснява твърдостта, но сигурно по-мекички щеше да е по-приятно на допир.

Главна моя цел беше да не си личи с дрехи, а по бански само най-близките да забележат. Така и стана. Според мен са толкова малки, че никой не подозира, че са изкуствени. Но не толкова това ме е водело в желанието за този размер, а по-скоро целта ми да постигна хармония в тялото си - гърдите да отговарят на ръста, теглото и извивките ми. Мисля, че постигнах тази цел и съм щастлива.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 11:59 от Mоll Flanders

# 723
Moll, много са ти красиви,особено като се има предвид старта.
Моите са CPG 332  350 сс и са меки на допир,но си имам и моя жлеза,която ги покрива,не беше много, но не са били и съвсем само кожи.

# 724
Moll, много са ти красиви,особено като се има предвид старта.
Моите са CPG 332  350 сс и са меки на допир,но си имам и моя жлеза,която ги покрива,не беше много, но не са били и съвсем само кожи.

Първата 3-ка от номера май е за плътността/твърдостта (cohesivenss). Явно при мен се усещат твърди, защото нямах мн жлеза, две малки туберознк кожи след 2 кърмения с голямо разстояние между тях 🤣 и след увеличаването, никога няма да имам деколте с две събрани гърди

# 725
Moll, благодаря, че сподели. Много красиво стоят и хармонично на тялото ти. Аз харесвам гърди с разстояние. Моите са CPG 322, 330сс, анатомични среден профил са. Сравнително твърди са, но не чак толкова, понеже имам и моя жлеза, която е около тях, както казва доктора. На 4 месеца са и очаквам още промени.
Радвай им се и си носи със здраве 🤗

# 726
Moll Flanders,  много красиви и естествено изглеждащи гърди! Никога не бих предположила, че стартът ти е бил лош.
❗️Моля, да кажеш откъде ти  е банския?

# 727
И моите са с разстояние, това според мен е от началните пропорции. Няма как да станат по-събрани без да се местят ареолите,което за мен е излишно.
И аз питам от къде поръчвате бански,особено с цял бански виждам затруднение,защото трябва да има закопчаване на гърба и чашка по възможност без банел. Аз на всички сутиени и бодита вадя банелите. Най-удобни са бралетите,но почти няма такива бански,а и трябва да държи бюста стабилно,моите са на 5 месеца.

# 728
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Чудесни са за твоето фино тяло.
И аз имам гънка,което според мен значи,че е трябвало по-голям размер импланти да сложа,за да се запълни цялата кожа,но и аз свикнах.

Ще направя нова тема тези дни,освен ако някой друг има желание?

# 729
Банският е от Answear, марка Cassal - не я бях чувала, но съм доволна от модела, материята и качеството. Миналата година търсих точно такъв модел с ластик отдолу да придържа добре и да прикрива белега.

Иначе по другите теми, които сте коментирали - спя само настрани, по корем не мога и да си представя, мн ми убива…пък и нали не е хубаво с анатомичните. Свикнах и с това, макар преди да спях само по гръб. Въобще, човек с всичко свиква…

Със спорта в част гърди също внимавам, най-често пропускам тези серии. Стоя непрекъснато със сутиен - на Триумф триакшън за вкъщи и през нощта с него пак. Просто ми е дискомфортно без нищо.

С чувствителността също нямам проблем - първите 5-6 месеца обаче едната гърда ми беше свръхчувствителна. Това отмина и сега си ги усещам нормално.

Последно да споделя нещо странно - не знам как е при вас белега, но моя слезе надолу 1 пръст от гънката на гърдата. Та…си се вижда доста и не знам кое е нормалното. Ако съм с бански без такъв ластик отдолу, в някои моменти се вижда. Вашите белези как са?

# 730
Надолу? Това наистина е странно. Обикновено се изместват малко в обратна посока върху долната част на гърдата. При мен бяха се изместили около 1см нагоре с предишните 12годишни импланти. То едва ги виждах де, почти бяха изчезнали. Сега с новите импланти не знам къде са след 1г от операцията, легнах си и ме мързи да ставам да гледам😂

# 731
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Mоите белези се наместиха точно на гънките и не се виждат,освен ако не размърдам гърдите.
Мазах крем за белези,но си личат и не знам дали е имало ефект. Въобще не очаквам,нито се надявам,че ще избледнеят (имат бледорозов цвят,1 година пост оперативно)

# 732
Момичета наистина ли не ги усещате изобщо тези импланти,като легнете по корем? Или при натиск?

# 733
Даже не си и помислям да легна по корем. Аз като спя съм на гръб или настрани,но не съвсем,полуизвита съм,за да не ги притисна. Моите са анатомични висок профил и стоят почти като кръгли,не се изместват настрани и ако легна по корем ще ги притисна. Даже на масаж вече не лягам по корем,а настрани.

# 734
Аз не лягам на страни от 6-7 години вече Заради бръчките😊 По корем пък никога не съм спала.Сега дудна на дъщеря ми да престане да спи по корем,заради прекрсните гърди,които има.И заради навика,който ще я предпази от ранно сбръчване по лице и деколте.

Общи условия

Активация на акаунт