Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 953
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, дали някой има код за обувки? Искам да поръчам на детето за зимата.
Здравейте! Някой да има актуален код за дрехи?
Код за 20% отстъпка при поръчки над 100лв.
TEDI20
Много благодаря!

# 241
Здравейте ,
Върнах едни Найкове, които не си отговаряха  на размера .
Купих ги на супер промоция и така ме е яд сега ,защото са на редовна цена и ще има да ги чакам пак да ги намалят... 
Та ..  не избрах през профила връщане ,а директно ги върнах в Еконт  и все още нямам имейл, че са ми приели връщането ..на 27 са   били при тях вече.

И за колко време връщат парите .
Връщала съм един единствен път към тях и нямам никакъв спомен.

А иначе това са Найковете ,ако сте 38.5- 24.5 стелка не отговарят.

# 242
Здравейте ,
Купих ги на супер промоция и така ме е яд сега ,защото са на редовна цена и ще има да ги чакам пак да ги намалят... 
Та ..  не избрах през профила връщане ,а директно ги върнах в Еконт  и все още нямам имейл, че са ми приели връщането ..на 27 са   били при тях вече.

# 243
  • БГ
Здравейте,
Взех този елек с 25% надолу - имаше само С/36 като размер и се опасявах да не ми е малък 😃 Днес дойде и останах супер изненадана от това колко е огромен 😃 аз вярно съм 160 ама не бях подготвена за правата широка кройка. Ще му се почудя още малко.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/vila/elek-loui-8742679?utm_medium=referr … _campaign=product

# 244
  • Пловдив
Скрит текст:
Здравейте ,

Аз вчера получих имейл с потвърждение на връщането, което по проследяване е било при тях на 19.08
Бавно действат. По регламент имали 14 дни да отразят връщането и още 14 дни да ти върнат парите.

# 245
Здравейте. Някой да има по-голям от 15% ваучер на Левис / Levis? Благодаря прeдварително. Tedi20 e изтекъл а уж днес сме 31.08

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 08:41 от vlbs

# 246
Здравейте. Някой да има по-голям от 15% ваучер на Левис / Levis? Благодаря пррдварително. Tedi20 e изтекъл а уж днес сме 31.08
Пратих за 20%

# 247
Здравейте. Някой да има по-голям от 15% ваучер на Левис / Levis? Благодаря пррдварително. Tedi20 e изтекъл а уж днес сме 31.08
20% отстъпка за поръчки над 100лв
20NADI

# 248
  • Варна
Не знам дали важи още.

# 249
Скрит текст:
Здравейте ,

Аз вчера получих имейл с потвърждение на връщането, което по проследяване е било при тях на 19.08
Бавно действат. По регламент имали 14 дни да отразят връщането и още 14 дни да ти върнат парите.
Трагедия ..
Благодаря.

# 250
  • Sofia
По света масово се пазарува с кредитни карти, затова 14 дни са напълно приемлив срок, в рамките на ползването на кредита без лихва. Т.е на практика нищо не си похарчил, защото не се налага да плащаш, след гратисния период. Тук, не знам защо, чакаме да ни върнат парите за 2-3 дни.

# 251
Никога не са ми бавили парите повече от общо 14 дни

# 252
  • Сф
Един бърз въпрос. Понеже досега съм плащала винаги с карта. Сега ще е наложен платеж. Взема съм няколко неща и ще платя в Еконт като дойдат . Ако нещо не става и се наложи да връщам ( досега не съм) трябва пак по Еконт с опаковката и товарителницата и в мейл вероятно да им посоча сметка ? Благодаря! В какъв срок връщат парите евентуално?

# 253
Сметката се актуализира направо в профила.

# 254
  • Варна
Толкова ги искам тия обувки😪
Може ли да ги видим?

Общи условия

Активация на акаунт