Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 932
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
не съм, внимавах и не разпечатвах следващото преди да съм прибрала предишното, защото получих няколко поръчки заедно

# 226
Роклята , за която писах, че мирише ужасно, след две пранета все още смърди на нещо между химия,нафталин и още много гадни неща.
Много я харесвам и искам да я нося, Но моля дайте идея как да премахната вонята ?

# 227
Слагаш роклята в леген с вода и с две капачки прах за пране + 1 капачка омекотител - да стои цяла вечер да се накисва. Така съм правила с китайски чорапи, напълно се измирисаха, но не ми и пукаше дали няма да се прецакат, защото все пак бяха чорапи, не знам материята на твоята рокля каква е.

# 228
Вискоза и полиестер

# 229
На етикета пише ли въобще да се пере? Щото вискозата по принцип не се пере.

# 230
  • Сливен
Имам няколко блузи и рокля от вискоза,пера на 40 градуса,нямам проблем с дрехите

# 231
  • Пловдив
Е как да не се пере?!

# 232
Направо в пералнята цпоред мен.

# 233

Е как да не се пере вискозата! Пере се.

Направо в пералнята цпоред мен.

Два пъти я прах… все така мирише

# 234
Пробвайте с оцет, киснене и после пране.
Аз съм така с един топ тюл и дънки- нямат отмирисване след не знам колко пранета .

# 235
Аз каквото съм имала от вискоза- трикотажно или без еластан- всичко се събира при прането...Доста дрехи имах, харесва ми материята, но вече внимавам какво купувам.

# 236
  • София
По едно време бяха пуснали тази пола  за 10 лв. 100% вискоза. Купих си две, за да ги нося вкъщи. Прала съм ги десетки пъти и то на 40-50 градуса (зависи дали ги пускам с по-ценни цветни дрехи или с едни червени чаршафи). Не само, че не са се свили, но и всеки път се отпускат при носене.

# 237
  • София
Момичета, случвало ли се е на някоя следното нещо.
Получих известие на имейла за наличност на боти, които дебна да се появят от пролетта. Тогава поръчах отново последния брой на моя номер и като ги получих се оказа, че са сгрешени. Пратили ми същия модел, но лачени.....върнах ги. Сега се появиха само 2 броя само от моя размер и то на ТОП цена. Веднага поръчах. Като се върнах да видя обувките вече нямаше наличност, а в моите поръчки няма направена поръчка на тези обувки. Все едно не съм ги поръчала. Но пък получих веднага на имейла известие, че съм направила поръчка. Та сега се напрягам и се чудя имам ли направена поръчка или не след като я няма видима в секцията с моите поръчки, а имам имейл в същото време. Толкова ги искам тия обувки😪

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 21:48 от barbie2009

# 238
  • Бургас
Имало е такива бъгове и преди. Ще се появи поръчката и в профила.

# 239
  • София
[quote author=Мария link=topic=1579533.msg46874071#msg46874071 date=1693331361]
Имало е такива бъгове и преди. Ще се появи поръчката и в профила.
[/quote]

Ох дано!😊

Общи условия

Активация на акаунт