Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 416
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
днес направих поръчка на едно яке и ми излезе доставка след 3 седмици, не е ли много срок това за едно яке  ? хаха
хич не очаквах такъв голям срок, скоро не бях поръчвала и като видях останах потресена

Ще коригират в последствие датата за доставка. Когато започне обработване на пратката датата се променя. Но да в последно време много се забавят около 7-10 дни.

# 646
Пратка от 16.10. дойде още на 21-ви, но я взех с пратка от 17.10., която пристигна днес.
И преди бях писала, че при обработката на поръчката променят дните на доставка.
Преди това е приблизителен срок.

# 647
Пратка от 15.10 дойде днес...иначе последните връщания се случват до седмица, което  е добре засега...
Аз също забелязвам, че след обработка на поръчката дните на доставка се променят и са по-близки....

# 648
а до какви дни са ви връщали парите, знам че при всички е 14 дни, но някои са много бързи

# 649
На мен днес ми върнаха парите по сметката, точно седмица след връщането. Обикновено отива по 3 седмици, явно е на късмет.

# 650
Пристигна и при мен днес втората от 15-ти. Така се надявах да върна нещо! За едно горнище и една тениска на мъжа ми, 216 лв 😱 той пък взе, че ги одобри и двете. Остават. 😩

# 651
Моята поръчка от 18 дори не е тръгнала
Същата работа-за поръчка от 18.10 пише-очаквана доставка 27.10-6.11
Не ми се мисли по Коледа какво ще е.

# 652
При мен поръчка от 17 сутринта, се очаква утре по дата, но пък още не е предадена в Еконт, така че и датите не са актуални.
Иначе в приложението имам активирани 3 купона за намаление.

# 653
Днес взех една поръчка от 16.10. Скромна бях по това намаление и ето тази рокля си взех:

https://www.aboutyou.bg/p/esprit/lyatna-roklya-9629665

Харесва ми, но опира до земята и ще я помисля още малко.

# 654
Здравейте, търсих инфо назад в темите а и в приложението относно рекламация на носен продукт.
Март 2023 си купих едни маратонки на hugo и вчера вадейки ги от шкафа забелязах, че се е сцепил един детайл на маратонката. Знам, че за подобни дефекти гаранцията е 1 г., но никъде не намирам инфо как мога да предявя подобна рекламация. Някой има ли подобен опит или е загубена кауза?

# 655
Аз сега предявих такава рекламация, вече един месец са при тях обувките и ги разглеждат...не знам. Ще видим.

# 656
И аз тъкмо търсих инфо по въпроса. Писах им в контактната форма за едни кецове Pull&Bear, на които след няма и 2 седмици носене им се сцепи едната платформа... Засега отговор няма.
x HAPPY x, вие по кой начин се свързахте с тях, за да уточните, че връщате носен артикул?

# 657
Имам опит с рекламация, като чрез контактната форма се свързах с тях и изпратих описание на проблема, както и снимки. Рекламацията ми бе уважена, подготвиха ми товарителница за връщане на обувките и ми възстановиха парите.
Колежка два пъти връща маратонки Nike, като и на нея рекламацията бе приета.
Коректни са.

# 658
А какъв е гаранционния срок за обувки? Аз съм ги питала,но така и не получих отговор. Имаме един чифт Адидас купувани през юни. Носени са,не е да не са носени,но се нацепиха и отзад им се протърка кожата над петата. Ако срокът е една година,да пробвам и аз да ги върна. Така или иначе няма да се носят.

# 659
  • София
На Pull&Bear май ще излезнат доста некачествени нещата. Аз върнах една раница, която след няма и 5 дена носене се скъса. Никога не съм ползвала контактната форма. Звъня им по телефона за по-бързо. В случая на документа за връщане описах проблема и ми върнаха парите бързо.

Общи условия

Активация на акаунт