Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 22

• 86 419
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро дами  ☕️🥧🥐активен код за  About you  има ли за над 100 лева??

# 676
Аз пък засега имам добър опит с ОЛХ.
Може би не съм попаднала на...недобронамерени хора.
Но шорти Адидас на 37,33 лв с "вградено" клинче си е "бинго" отвсякъде. Защо да не направя някого щастлив....
Sunglasses
Ми средно, чак "бинго" не. Непрекъснато има намаление и код за 20%- те почти 90% от времето може да се вземе за към 50лв, колкото и ще излезе с куриер до друг град. И мое непоискано мнение- връщайте си към сайтовете, предлагащи тази опция. По лесно е определено.

# 677
  • София
VICA20 вижте дали не действа още Hands Plus1

На мен ми преведоха парите от забавеното връщане, дано скоро не ми се наложи пак да връщам, голямо дране на нерви беше.Confused

Последна редакция: пт, 27 окт 2023, 10:17 от jasmin tisane

# 678
VICA20 вижте дали не действа още Hands Plus1

На мен ми върнаха парите от забавеното връщане, дано скоро не ми се наложи пак да връщам, голямо дране на нерви беше.Confused
Благодаря 🤜😃

# 679
Върнаха ми парите от една поръчка  два месеца след връщането, едва ли има кой да бие моя антирекорд по чакане..

Да похваля тези ботуши, разкошни са, взех си ги изгодно от последното намаление https://www.aboutyou.bg/p/about-you/botushi-8975802

# 680
  • София
В немския пуснаха отново до -50% , но при нас нищо, може би в 11.30.

# 681
  • СВИЩОВ
Здравейте, поръчах маратонки за сина си. Вчера беше последен ден за доставка и и все пишеше, че се обработват. Снощи поръчката беше  отказана с аргумента, че няма наличност, но като проверя не е така. Има налични същите, има и размер, но цената е с 30 лв повече. Това нормално ли е. Май ще ме откажат да пазарувам от там.

# 682
Здравейте, поръчах маратонки за сина си. Вчера беше последен ден за доставка и и все пишеше, че се обработват. Снощи поръчката беше  отказана с аргумента, че няма наличност, но като проверя не е така. Има налични същите, има и размер, но цената е с 30 лв повече. Това нормално ли е. Май ще ме откажат да пазарувам от там.
Обади им се да ти пратят ваучер, с който да ги поръчаш на старата цена.

# 683
  • София
И на мен врътнаха този номер, писах вече. Само извинение получих и багодарност за разбирането!

# 684
При нас пак никакво намаление Sad Аз следя от вчера, надявах се в четвъртък нещо да пуснат…излагат се вече - цял уикенд бъг в системата, бавят поръчки, а хубавите стоки ги изкупуват през немския сайт…

# 685
Има ли  код за кожени якета или за над 100 лв?

# 686
Здравейте търся код за намаление Simple Smile

# 687
  • Пазарджик
Здравейте търся код за намаление Simple Smile
BALLAN20

# 688
Много ви благодаря! Simple Smile

# 689
На Pull&Bear май ще излезнат доста некачествени нещата. Аз върнах една раница, която след няма и 5 дена носене се скъса. Никога не съм ползвала контактната форма. Звъня им по телефона за по-бързо. В случая на документа за връщане описах проблема и ми върнаха парите бързо.

Вие какво очаквате? Това е най-ниския клас дрехи,обувки и аксесоари на Зара. Bershka - също.

Общи условия

Активация на акаунт