КАУФЛАНД - тема 67

• 63 225
  • 781
  •   1
Отговори
# 150
Купих мрежа лук на предишното пускане. Изобщо не ми е хрумвало да го тегля. А и като се има предвид, че 1 кг лук е по-скъп от цялата мрежа, ми е все тая дали липсват 50-70 грама. За този случай конкретно говоря и при тези цени.

# 151
То и килограм да липсва, пак си е изгодно.

# 152
С такова пасивно поведение се подкрепя една нелоялна търговска практика, никога не бих участвала.

# 153
То и килограм да липсва, пак си е изгодно.

Абсолютно!
Ревеше ми се до касите, когато лукът струваше 3.50 лв./кг.😀

# 154
  • София
С такова пасивно поведение се подкрепя една нелоялна търговска практика, никога не бих участвала.

Ми не участвай. Така ще има повече за нас, които не се втелясваме.

# 155

Ми не участвай. Така ще има повече за нас, които не се втелясваме.

Не мисля, че ще е за дълго. След работа влезнах набързо за хляб, че бях забравила и видях, че бяха прибрали голяма част от лука, и в щайгите имаше опакован в мрежа и отделно в големи торби, така, че май са взели мерки.

# 156
Хора, нали си давате сметка, че лукът съхне и е нормално да губи тегло.

# 157
Хора, нали си давате сметка, че лукът съхне и е нормално да губи тегло.

+1
Тези мрежи са разтеглени доста преди да се доставят. Нормално е да се изпари вода.

# 158
Да, дават фирА. Обикновено за такива стоки слагат 20-30 гр отгоре, там никога не е посочено Е /Exactly/ теглото.

# 159
Мнения за този подсладител?
Скрит текст:

# 160
  • Варна
Аз лук, портокали и каквото и да било друго в мрежа в по голямо количество не купувам. Не съм се замисляла дори за грамажа, че можело да е по малко. Не купувам защото не знам какво има вътре, от вън се вижда че не всяка бройка е хубава и годна за консумация. Предпочитам да си ги избирам едно по едно, да няма развалено   

Тази сутрин беше широко отворена вратата на склада на Кауфланд/Бриз Варна, загледах се и се изненадах.
Първо не предполагах, че там отиват бутилките от машината, мислех че някъде по надолу към паркинга и по ниските части. Второ не съм предполагала, че работата е толкова примитивна, мислех че е нещо по автоматизирано.
Както в къщи човек си слага торба в кофата за боклук, като се напълни връзва я и я хвърля, ...така и с бутилките било, нещо като контейнер ама не го намирам за особено голямо сложена голяма торба вътре, като се напълни връзват и слагат нова.
Стана ми ясно защо постоянно има врява, напрежение, нервност и скандали в коридора пред машината и на информация със съответният служител там.,  и защо толкова често блокира и спира машината.          Защото  този контейнер с чувал вътре се пълни много бързо и трябва да се сменя, трябва да назначат един постоянно да стои там в склада и да сменя пълните с празни чували.
А и другата причина за блокажи на машината, че се събират мръсни бутилки от улиците или може и от домакинството да са но с течности вътре, машината се пълни с мръсотия и вода и блокира.

# 161
Да, бутилките отиват в чувал и трябва служител да отвори машината и да смени чувала с нов.

# 162
Не купувам защото не знам какво има вътре, от вън се вижда че не всяка бройка е хубава и годна за консумация. Предпочитам да си ги избирам едно по едно, да няма развалено    

Аз пък точно обратното. Предпочитам плодовете и зеленчуците да са ми пакетирани и фолирани. По- скъпо е така, но поне знам, че никой не ги пипал и преравял по сто пъти.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 20:36 от Mia Rulana

# 163
  • Пловдив
Мнооого зле беше при нас положението при плод/зешенчук Confused  по 1 касетка с 6-7 патладжани тиквички и т.н...и то в окаяно състояние. Това в 17,30ч. Празно откъм стока...проблем ли има, кво става?

# 164
Някой похарчи ли спечелен купон от "Колелото" за 0.01лв.?
Имам за спагети, но такива няма.

Общи условия

Активация на акаунт