Хитринки за всякакъв случай - 36

• 40 939
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Фиприст е. Аз го знам, а и тук съм го чела.

# 31
Миналата година си взехме малка фурна с печка първия път като сложихме да печем сипах вода в тавата как да я попистя от вътре тази фурна и с какво за да не пуши от вътре при следващо печене

# 32
Миналата година си взехме малка фурна с печка първия път като сложихме да печем сипах вода в тавата как да я попистя от вътре тази фурна и с какво за да не пуши от вътре при следващо печене
Не се разбира много питането и каква е връзката с водата в тавата, но има специализирани препарати за почистване на фурна, ползвайте тях. Аз лично не ползвам, че пиролизата чисти, но синът ми е доволен от Медикс за фурна.

# 33
Не сипвай вода в тавата и няма да пуши.

# 34
Не сипвай вода в тавата и няма да пуши.
не сипвам вече вода но искам да я изчистя повече да не пуши но незнам с какво за да има ефект

# 35
Препарат за фурна пробвахте ли?

# 36
пробвах обезмаслител на meglio

# 37
пробвах обезмаслител на meglio
Той не е за фурна, а е универсален. По принцип универсалните препарати са по-слаби като ефект.
Ако имате загоряла мазнина във фурната /точно това пуши при загряване/, вземете препарат точно за почистване на фурни.

# 38
  • Велико Търново
Помощ!!!!
Малкия е надрал ТВ екрана с нещо, дали има магия за оправяне?
ММ ще полудее като го забележи Sad

# 39
В тази ситуация, важното е, че работи. Wink

# 40
Помощ!!!!
Малкия е надрал ТВ екрана с нещо, дали има магия за оправяне?
ММ ще полудее като го забележи Sad

Вижте при стъклари, може да се ползва нещо за полиране или поне визуално за скриване на подобни "ефекти", като уточните, че все пак става дума за телевизор. Също и при сервизи за телевизионна техника /не знам има ли още/.

# 41
Ако е попило петното в боята само пребоядисване.

Точно от това се страхувах. мерси все пак.
Има едно голямо "но" обаче. Ако петното е мазно, ако не се грундира с това или подобен продукт, ще избие  пак и върху новата боя:
https://www.decor-dimotika.bg/products/grundove/blokirasht-grund … na-vivedur-block/

В предишната тема потребителка имаше такъв проблем, използва подобен блокиращ грунд и после даде отзив. За съжаление не помня коя беше.

Екранът на ТВ-то най-вероятно ще се оправи със спрей за почистване на екрани и мека кърпа.
Четох, че ставало и като се мнине драскотината с мек графитен молив, например 2В и след това с мека кърпа.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 16:18 от petiaivanov

# 42
Не знам какъв е точно екранът, но внимавайте много. Един приятел искал леко да завърти екран, за да вижда по- хубаво, но явно е натиснал с пръст една идея по- силно и до там. Купи си нов, защото гаранцията не покрива такива щети

# 43
Да питам нещо съвсем различно. Как се пречиства злато? Обичам да си купувам от заложна къща и прочетох, че е много опасно и се притесних. Някой има ли идея?

# 44
Не разбирам какво може да е опасно.
Ако говориш за отрицателни енергии - зарови го в чаша сол. После - в светена вода.

Ако говориш за микроби - може би измиване с мек сапун и мек парцал ще свърши работа.

Общи условия

Активация на акаунт