Родени през ⛱🐟🦀АВГУСТ 🦀(Тема 13)

• 20 489
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Момичета в България никъде не намерих от тези каши,има ли ги някъде

# 496
Ради, подобни паучове има в ДМ.
И при нас повечето неща минават през съдомиялна, иначе отдавна мия с нашето веро, тя се храни с малките лъжички и вилички от нашия комплект с прибори и често използвам от нашата посуда.
На село сме и вчера заведохме малката на площадка. Една лелка, която я вижда за първи или втори път ме попита дали ходи и като казах "не" направо ме срази с "като проходи ще отслабне". Попринцип не се впечатлявам, но нетактичността и глупостта ме ядосаха доста, може ли така да се изразиш за бебе..

# 497
  • Варна
Аз мия в миялна, никога не съм имала бебешко веро даже Grinning

Ради, в ДМ има много, дори с овес като това, което си показала.

Браво, че са ви изписали и сте отпразнували все пак! Здрав ли е вече малкия?

Хаххаа...Ангелова.... разбиват ме тия коментари наистина. Уникални са някои хора

# 498
Ангелова, да не ти пука, за съжаление много хора не се сещат, че ако толкова нямат какво да кажат, е по-добре да си замълчат 🤷‍♀️ Може и по-зле, на мен са ми казвали едно време "Като проходи ще отслабнеШ", на това му се казва нож в сърцето 😆

# 499
Венче, аз мислех, че натам отива изречението 😃 откакто Ава започна да спи непробудно явно стресът в ежедневието намаля и кантарът веднага го отчете с +2 кг 😭 започвам режим, първи в живота ми, явно вече не мога да разчитам на ген и метаболизъм 😔 с предстоящи пътувания до Испания и Италия е кауза пердута моето, но.. трябва да се взема в ръце, защото лелките по парковете дебнат за какво да се заядат 😃😃

# 500
Ради , на същата марка не съм виждала ,но паучове може да намериш освен в дм също в лили дрогерия , лидъл,фантастико,цба, детските магазини, аптеки , в общи линии навсякъде.Марките са Хип,Гербер,Дм,Теди и още ..В кауфланд има даже зеленчукови.
Ох, Ангелова наистина доста необмислен коментар!
Момичета , днес пробутах малко пилешко!
Забравих да кажа , че вчера на десети ден горв долу след ваксината малката вдигна 38гр температура.За сега не е вдигала повече, дано и така да си остане.Има лек обрив на бузкуте също , но ако помните от малка постоянно имаше такива и предполагам не са свързани с ваксината, а с търкането в чаршафите или пипане с мръсни ръце.

# 501
  • Варна
Дано само това да е с ваксината!

Лизи, забравих да кажа, че супер, че има напредък! Дано да се задържи!

# 502
То и в София е топло за сега. Обаче искам да съм подготвена за по-хладни дни. Искам да взема някакво якенце. Да не е зимно, но все пак да е топло. От къде взехте вие? Поръчах от H&М едно светло на цветя, обаче ми се струва дебело.
Не мога да повярвам, че лятото почти свърши.

# 503
  • Велико Търново
Здравейте момичета, чета ви постоянно, но не мога да се включа в темите, понеже от седмица малката я гледат я майка ми, я свекърите докато ММ работи.
Обличат я меко казано потресаващо според мен 😃. Толкова не съм я навличала дори и когато се роди.

Но съм им благодарна , че има кой да я гледа, въпреки спонтанното ми отсъствие.

Ради, радвам се вече сте си вкъщи!

А аз да се похваля, вчера се роди нашата втора рожба, Михаил, с тегло 2,840 кг и 47 см. Подрани, но благодаря на Бог всичко е наред!

Последна редакция: вт, 12 сеп 2023, 05:38 от Plamingo__

# 504
  • София
Леле! Честита рожба, да расте здрав, послушен и радост и гордост за цялото семейство. А на теб бързо възстановяване. Как се чувстваш? Раждането само ли тръгна?

# 505
  • Варна
Цяла вечер си мислех да питам как си и кога се очаква. Честитооо! Да ви е здрав ❤ как мина, добре ли сте и двамата?

# 506
Plamingo, честито! Да ви е жив и здрав! Надявам се да сте добре и двамата! Вчера и аз се чудех кога беше терминът и щях да питам. Хванали сме вълните на най-новият малък човек.

# 507
  • Велико Търново
Много благодаря, момичета!
Направо сте били на една вълна 😄.
 Аз родих секцио, понеже Вики беше така. Иначе отидох на 5 септември за консултация, но на АГ нещо не му хареса доплера, че ме прати на тонове. Тоновете не му бяха много добри и ме остави направо в болницата , че ММ трябваше да ми носи багаж от 100 км .
 Успяхме да задържим положението от вторник до вчера, оказа се, че плацентата ми е била не по- голяма от диаметъра на една чаена чаша и е нямало почти води.
А още няколко дена и матката ми е щяла да се отвори, но благодаря на Бог всичко беше под Неговия контрол!
Добре сме и двамата, чакаме още няколко изследвания на малчо, но за сега добре се адаптира. ☺️

# 508
  • Пловдив
Пламинго, честито! Много се радвам, че всичко е минало добре 🙂 Божее, кога мина толкова бързо това време? Сякаш вчера написа, че си бременна!

За Йони купих якенце пролетта от Пепко. Мисля с него да кара. Миналата зима беше с дебело горнище, втора ръка, купувано то Лидъл. Така и нямаше нужда от космонавт, шушлекови якета и други, защото не беше достатъчно студено.

Ангелова, последната забележка, която получих е, че си ровя в телефона, вместо да гледам детето какво ми сочи от количката 😄 Някакъв дядо реши да покаже загриженост. Реших, че не си струва в 08:30 да се хабя да му отговарям и да се заяждам.

# 509
Честито Пламинго☺Бъдете здрави всички. На теб бързо възстановаване,а на Михаил едно прекрасно детство изпълнено с много веселие и игри. Кака Вики да го слуша много и да не го потупва много😃. ❤

Аз също взех от Н&М това яке с цветята,понеже миналата година имахме с Мини Маус и тази година реших да е нещо по различно,но то си е дебело. За сега като захладнее  има ветровка,поларена жилетка и два суитчъра .
Не знам дали ще вземам друго по тънко. Може грейка да взема,но не намирам такава каквато да ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт