, че има две бани? Това си е такова улеснение.
. Бяхме чудна картинка, но поне само женското войнство беше в апартамента. Та, добре е да има две бани и тоалетни за такива случаи.
/

Еталон сте ми 

Успех ти желая и нека дечицата да те посрещат с усмивки и прегръдки!
Поздрави на Нийка!

Казах им още, че женените се намират на една нагорещена ламарина и подскачат, защото им пАри на краката, а неженените са отстрани на ламарината и мислят, че онези там танцуват от радост.
Ако между вас има неженени, да не четете написаното, ей. 

За баните получавате похвала! Това е една от най-трудните и мръсни работи за правене. Щом и латекса сте отметнали, отличници сте! Чакаме финалните снимки и ще режем лентата. А защо да не дойдем с една погача, да хвърлим парички, както е прието? 

11 загадки за 2 часа, като първата част на загадката казва къде точно трябва да отидат, а втората - какво да търсят. Бяха се разделили на 3 отбора и ми скриха шапката - за час и малко решиха всички загадки, като единия отбор е ползвал само 1 жокер.
Супер забавно им беше и накрая едва ходиха от търчане насам-натам 
Накрая си ги прибрах в Тракия с автобуса, та го вдигнахме във въздуха и него 
Не толкова, да вършим работа, колкото за релакс
Утре пак сме там, тъкмо приготвям багажа (разбирай мръвки, бира и салата
)
ще поживеем, ще видим...
Ще оставя гаджето там, да започне полека лека зазимяването на къщата. Има доста работа - инструменти, материали, всичко трябва да се прибере.
Ние само чакаме и ще се радваме, когато това се случи.
. Знам, че е трудно, особено за момичетата с малки деца, а и по-големи, но наистина, намирайте време за вашия седми ден /дори да не е цял ден, час, два, половин ден - няма значение/. Много е важно да се запазим здрави и с бодър дух и по този начин да сме полезни за себе си и за своите близки. Това не е егоизъм - това е начин по който се поддържаме, за да не сме в тежест на хората около нас.Препоръчани теми