Съпруги на военнослужещи - 32

• 39 724
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, пускайте палчетата! Връщам се в градината да работя, разбрах че училището не е моето място

# 106
  • София
Привет, прекрасни!
ДИМИТРОВА, щом казваш, ще пускаме палчетата. Важното е, че ти си усетила къде е твоето място. Каквото и да правиш, където и да си - прави го с желание, с ентусиазъм, с пълна отдаденост. Само тогава ще си истински щастлива. Моята простичка рецепта за щастието на един човек е следната: Сутрин да отива с желание и радост на работа, а вечер да се прибира с желание и радост у дома. Във ваканция ли си все още? От кога започваш? Flowers Hibiscus
РАДИНКА, така и не сподели какви са твоите драми. А аз те мисля. Дано да са отминали и вече да не ти се струват толкова големи. Hug
МИС Ю, как е положението при вас? Надявам се да сте здрави и всички - ходом марш по местата! Simple Smile
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, благодаря за силните думи, казани по мой адрес. Опитвам се да давам кураж на по-младите, да знаят, че животът е нещо прекрасно. Живейте го тоя живот, не му се давайте и какъв ще си го направите, много зависи от самите вас. Heart
СЕТИ_БЕТИ, как сте? Готови ли сте за училище?
МАГИ, до къде докарахте ремонта? Свършихте ли с латекса? А вратите пристигнаха ли? Хайде, събирай найлоните и покажи снимка. Grinning
ЛУННО ЦВЕТЕ, сигурно ваканцията ти свърши и си готова за първия учебен ден. Колко ли пъти до сега си започвала нова учебна година? И навярно всеки път е било вълнение, трепети, надежди. Hug
МЪНИЧЕ, ФБ изклюкари, че тези дни имахте двоен празник. Малко късно загрях. Дидко го поздравих за 13 рожден ден, но не се усетих, че 17 години сте заедно с твоето момче. Нали още приемате поздравления? Бъдете все така плътно един до друг! Обичайте се, помагайте си, радвайте се на всичко, което сте създали заедно с обич, разбирателство, труд! Наздраве за празниците ви! :beer:beer
ДУНДИ и вас ФБ ви следи и показва къде сте. Надявам се да изкарвате добре времето си. Като се приберете, ще разказваш. Нали?
Аз приключих с подготовката на лекциите, но не знам дали ще се състои този Университет за възрастни. До сега са се записали само 10 души. Преди 6 години са били около 300. Ще удължат срока за записване. Ще видим какво ще стане.
Сега ви желая хубави почивни дни. Гушкам ви! HugHugHug

# 107
Фло, много си права. В градината нямам търпение да дойде следващия ден да отида на работа, а в училище обратно: броят дните до почивния ден. Още два дни съм във ваканция и от Понеделник започвам.

# 108
  • София
Ох,.Фло, умирам си от кеф да чета постовете ти!!! Уютничко за всеки... 💖💖💖 А как ви се радвам на венчавката ... Ние правихме празнинчо отбелязване на 20 години преди две години ... Много беше вълнуващо. Ще пусна снимка, ако открия с кумовете и голямата челяд Wink

Ние вчера успешно изплувахме от латекса и извършихме найлоните и кашоните... Далече сме много от снимки, но днес изгубихме цял ден в Икеа, врати в края на месеца очакваме... Первази слагахме частично, чистим... Сглобихме леглото на бъдещетата колежка и работния стол. За утре имаме да сглобим бюро и секция...
Ще снимам. Ама да позаприлича. Засега две бани пускам, да не е без хич...

Последна редакция: пт, 08 сеп 2023, 22:01 от magi_sveta

# 109
Идва момент, в който спираш да тичаш след хората и започваш да се радваш на походката си...
Да изпием кафе без да тичаме 🙂 /и да се погрижим за крачетата/!
Добро утро!

Маги, чудесни сте! Успех на девойката! Баните са чудни! Колко е голям този апартамент Thinking, че има две бани? Това си е такова улеснение.
В тази връзка да ви разкажа една смешка -
Скрит текст:
на 5-ти вечерта отидох да спя при моята дружка, защото те ще заминават днес на екскурзия и няма да ги видя най-малко две седмици. Сутринта девойката станала да се къпе рано-рано, че ще ходи до София и се заключила в банята. Първо стана майка и, за да посети тоалетната - заключено, после аз, разбрала-недоразбрала също ставам - пак заключено. По едно време вече не издържах, пак станах и отивам, влизам и сядам. Детето почна да вика от душ-кабината - ама аз съм тук /не съм я видяла, не съм разбрала, защото съм сънена/. Докато се обясняваме с нея /вече е късно, аз съм се намърдала/, майка и отваря вратата и тя разбрала-недоразбала Smile. Бяхме чудна картинка, но поне само женското войнство беше в апартамента. Та, добре е да има две бани и тоалетни за такива случаи.
Фло, наистина го живея този живот /не съм нескромна, просто е факт/. Опитвам се да не се поддавам на мрачни настроения и се наслаждавам на всичко! Както неведнъж съм казвала - ти си ми пример и вдъхновение!
След около месец се надявам да ви се похваля с нещо, моля, пращайте ми позитивни мисли /цял месец да стискате палчета не е практично Stuck Out Tongue Closed Eyes/
Оставям ви, че се олях в писането.
Днес ще домакинствам и довечера ще бъдем на тераса парти в една дружка от танците.
Хубав ден!

# 110
  • София
Привет, прекрасни!
Днес бил Празник на красотата. Ами щом е празник, да го отбележим подобаващо. Колкото и да сме красиви, не пречи още малко красота да добавим, та да бъдем още по, по, най! И външно и вътрешно! Grinning
А сега копирах нещо от КГБ-то.
" ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, НЯВГАШ НАЦИОНАЛЕН!!!
(КОГАТО ЦИФРИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!)
"Информацията е официална по данни на ООН, ОССЕ и ЦРУ за периода 1988 г./1989 г. – 2019 г./2020-та година!..
Народна република България: Стандарт на живот в света — 26-то място в света.
Република България: Стандарт на живот в света — 89-то място.
Народна република България: Качество на здравеопазването — 6-то място в света.
Република България: Качество на здравеопазването — 82-ро място.
Народна република България: Качество на образованието в света — 2-ро място в света. !!!
Република България: Качество на образованието в света — 78-мо място.
Народна република България: Технологични производства — 3-то място в света.
Република България: Технологични производства — 116-то място в света.
Народна република България: Свобода на словото в света — 68-мо място в света.
Република България: Свобода на словото в света — 112-то място."
Не го приемайте като агитация и пропаганда. Просто факти! А когато фактите говорят...Умните хора си правят изводите.
Ако сред вас има момичета, за които 9.септември е свързан с родовата им памет, ще кажа - Честит празник!

# 111
  • Пловдив
Фло, благодаря ти Heart
За мен е чест, че те познавам и че мога да черпя от твоят житейски опит Heart Еталон сте ми Heart
Маги Света, страхотни сте всички - така усмихнати да сте винаги!
Баните са се получили чудесни! Много, много далеч съм аз, от това, но събирам си разни идейки Stuck Out Tongue Closed Eyes
Димитрова, намерила си си твоето местенце Heart Успех ти желая и нека дечицата да те посрещат с усмивки и прегръдки!
Радинка, наред ли е всичко при вас? Как е моят приятел Heart Поздрави на Нийка!
Дафинов лист, благодаря ти за настроението с което ни зареждаш Heart
Днес половинката ни пази, та аз съм сама. Децата тъкмо хукнаха навън и отивам, да поизчистя малко, докато никой не ми се пречи из краката Satisfied

# 112
Привеет, да не ви изпуснаа и аз..
Радинкаа, мини сподели си тук, винаги помага споделянето... Нали затова сме се събрали, да си бъбрим за хубаво, за проблеми, за разни такива неща 💜
Маги, страхотни сте! А баните - страхотниии! Време й е на нашата за основен ремонт, ноо само още малко дребното да почне да ходи при баба си, за да може да се изнесем с повечето неща ... Харесват ми много твоите! ❤️
Мъниче, каква е темата на рд тази година, мина ли вече работата с тематичните празници при баткото?
Дафиново листенце, стискааам палци, чакаме добри новини!
Димитрова, влизах в 8 и 9 клас на практиката, просто съм изумена колко различно е вече в училище... Не знам как ще научат нещо, като самите деца нямат никакъв интерес да чуят  за какво става дума, особено в осми клас беше много трудно с овладяването на вниманието... Радвам се, че си намерила своето място! Сега виждам колко е важно децата в градината да си обичат госпожите, дребчето цяло лято пита за нейните, сега си идват в Понеделник, каза че ще им нарисува рисунка и ще ги гушка много, ще ги пита дали са били на море.. развълнувана е! Успех в новата учебна година!
Фло, добре сме горе долу, всеки по задачите, работа, наряди, градина... Женската част малко мрънкаме от нашите задачи, а пък мъжката е доволна, че има наряди, да си починел от нашето мрънкане 🤣 Тъй си вървят нещата..
Сега ви оставям, отивам на маникюр...малко глезене Grinning
Прегръдкии!

# 113
Ох момичета,какво да Ви кажа.Мъниче супер са твойте приятели. Боян ходи на градина ,не му е много по мерак ама няма как,Ния се стяга за училище и така. Сега да се изтъжа. Преди време споменах,че си търся работа но за жалост в провинцията е трудно. Сегашната ми работа е просто пълна подигравка и като заплащане и като отношение и това ме смазва. Ходя с нежелание,изнервям се и толкова ми е кипнало че буквално съм на ръба на нервна криза. Две колежки напуснаха в двата ни обекта,една излезе в отпуск и шефката реши,че ще трябва и на другия обект да съм касиер. Време нямам вода да пия ,не за нещо друго,за капак вчера ми се обаждат спешно да отида в долния обект понеже колежката е омазала едни 2800 който не излизат. Е да ама аз съм сама на смяна и няма как да стане. Та като цяло вече просто искам да се махна. Много си я обичах работата но вече не се търпи,щом си позволих да кажа на шефката ,че не съм боклук а човек с достойнство и самоуважение си представете до къде е пълна чашата. Помрънках си за което се извинявам че така Ви натоварвам ама да не ме мислите. Ще карам докато капне и последната капка и ще си нарамя шушоните. Прегръдки прекрасни.

# 114
  • София
Ей ме на, пак при вас. Ами то къде другаде? Или съм при бабите, или съм при вас, но най-често при гаджето. Stuck Out Tongue Winking Eye
Прибрахме се от подписването на племеника. Дежурната на ритуала говори кратко, но много прочувствено. Хареса ми! Оженихме ги! Чак след тържеството им казах, че хората се делят на умни и на женени. Grinning Казах им още, че женените се намират на една нагорещена ламарина и подскачат, защото им пАри на краката, а неженените са отстрани на ламарината и мислят, че онези там танцуват от радост. Joy  Ако между вас има неженени, да не четете написаното, ей. Grinning
РАДИНКА, явно, че много ти е накипяло. Успокой се, миличка, потърси си друга работа. Колкото и да е трудно, все нещо може да изскочи. Чак след това напусни. Никъде не е по мед и масло. Работа ли е, все има проблеми. Стига да са по-дребни и лесно преодолими. Желая ти късмет в търсенето! Hug
МИС Ю, радвам се, че всички сте добре. Все така да сте! За сега вие момичетата имате превес, та мрънкате на мъжката част, но като родиш един юнак, да ви питам тогава дали ще мрънкате. А защо ли не, ако си го извоювате...Stuck Out Tongue Winking Eye
МЪНИЧЕ, нямате ли път към София? Толкова ми се иска да се срещнем. В главата ми се върти идея за среща.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, аз ще стискам палчета още от сега, та дано се подкваси морето. Да стане каквото трябва! Казах!!! Blush
МАГИИИ, гледам ви и ви се радвам! Разпознах децата. Ами то си личи, че са си вашите. Двете момчета са на кумовете, нали? А тениските са трепач! Кой ли е инициатора? Може би кумата. Ти кажи. Grinning За баните получавате похвала! Това е една от най-трудните и мръсни работи за правене. Щом и латекса сте отметнали, отличници сте! Чакаме финалните снимки и ще режем лентата. А защо да не дойдем с една погача, да хвърлим парички, както е прието?
ДИМИТРОВА, в понеделник мислено ще ти полея вода и ще те изпроводя с пожеланието " На добър час, върви със здраве и по вода да е..." Hug
Да се явят на вечерна проверка СЕТИ_БЕТИ, ДУНДИ, ЛУННО ЦВЕТЕ.
Прегръщам ви. HugKissing HeartHeart

# 115
  • Пловдив
Мис Ю, решаваха загадки на РД-то Simple Smile 11 загадки за 2 часа, като първата част на загадката казва къде точно трябва да отидат, а втората - какво да търсят. Бяха се разделили на 3 отбора и ми скриха шапката - за час и малко решиха всички загадки, като единия отбор е ползвал само 1 жокер.
Действието се развиваше на главната и в градината, та бях спокойна, е няма да пресичат улици Simple Smile Супер забавно им беше и накрая едва ходиха от търчане насам-натам Joy
Закарах ги след това в ПицаЛаб и всеки си направи пица - много, много доволни останаха всички Heart Eyes Накрая си ги прибрах в Тракия с автобуса, та го вдигнахме във въздуха и него Joy
Фло, за жалост скоро не се очертава - всеки свободен момент гледаме, да ходим а село Heart Не толкова, да вършим работа, колкото за релакс Heart Утре пак сме там, тъкмо приготвям багажа (разбирай мръвки, бира и салата Joy )
Радинка, нали знаеш, че най-тъмен е винаги часът педи изгрева? Твоето място си те чака и съм сигурна, че ще го намериш съвсем скоро!

# 116
Ее, Мъниче, пак си ги уредила със забава! Чудеснооо! 🩵
Радинка, вярвам, че всичко ще се нареди скоро! Стискай зъби, ще дойде и денят на хубавото... А ние ти пращаме много прегръдки и усмивки! ❤️
Фло, равноправието мисля, че ще го отложим за момента... Живот и здраве ще видим какво ще се случва занапред. Още такъв план не е на дневен ред Grinning ще поживеем, ще видим...
Отивам да спяя, утре пак по задачи, а и чакам Дунди да звънне да видим дали ще успеем да се срещнем този път ☺️
Лека нощ! ❤️

# 117
  • София

Добро утро, прекрасни!
Почерпете се, подкрепете си, да ви е сладък живота.
След вчерашните емоции не можах да заспя до 2. Четох притчи, любимо четива са ми. Има много мъдрост в тях.
Сега допиваме кафето, стягаме багажа.
МЪНИЧЕ и ние като вас - мръвки, зеленчуци, бира има на село и потегляме. Grinning Ще оставя гаджето там, да започне полека лека зазимяването на къщата. Има доста работа - инструменти, материали, всичко трябва да се прибере.
МИС Ю, вие си знаете кога. GrinningНие само чакаме и ще се радваме, когато това се случи.
Хайде, до после. Репортаж от село.

# 118
Добро утро!
Тъкмо снощи казвах на ММ, че ми се яде торта..Фло, благодаря, че бързо си ме чула 🤣
Ние днес сме поспаланковци с дребчето, тепърва ще правим нещо за закускаа..
Хубав ден от мен! 🌞

# 119
Добро утро!
Фло ме е изпреварила, но и аз ще се включа с нещо, което много ми хареса.

- Подарявай си седмия ден. Шест дни в седмицата  давай всичко от себе си за другите, най-близките, естествено са на първо място. Работи, пазарувай, готви, почиствай, не гледай часовника, не се оплаквай, не се мръщи! Но седмия ден си е твой. Купи си нещо, поглези се с нещо, излез някъде с някого, свърши някоя лудория на колкото и щеш да си години, прочети нещо, направи нещо ново, нещо необичайно, дай свежа кръв на вените си, не мисли за нищо, което може да те разтревожи - кажи като онази Скарлет: "Точно днес няма да мисля за това, ще мисля утре!" Това е тайната -магията на седмия ден...."
Автор: Рая Видинска

Това нещо със седмия ден аз го правя от години и се получи някак по естествен начин при мен, без да го осъзнавам. Когато прочетох това, разбрах, че не само аз мисля така Smile. Знам, че е трудно, особено за момичетата с малки деца, а и по-големи, но наистина, намирайте време за вашия седми ден /дори да не е цял ден, час, два, половин ден - няма значение/. Много е важно да се запазим здрави и с бодър дух и по този начин да сме полезни за себе си и за своите близки. Това не е егоизъм - това е начин по който се поддържаме, за да не сме в тежест на хората около нас.

Аз тази сутрин позакъснях със събуждането, защото си легнах към 3,00 ч сутринта. Както ви казах вчера, събрахме се на парти с групата от танците и си изкарахме чудно до ранни зори.
Радинка, това е много лошо, най-малкото защото на теб ти създава дискомфорт. Дано намериш нещо друго.

След дългото писане ви оставям и се потапям в моя седми ден!
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт