Съпруги на военнослужещи - 32

• 39 715
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Даа, Маги как ме подсетиии!
Фло, прекрасен ден ви желая и аз, да ви е усмихнато и хубаво!

# 91
Закриваме Тракийски празници в неделя с мюзикъл. Следваща седмица ще разказвам.
Flo 51, незабравим 2 септември ви пожелавам. 🤗
Лека 🌃 и сладки сънища!

# 92
Не си отива лятото със Август.
Оглежда се в очите на Септември.
Добро утро!

Септември
С ръка ще махна. Ще изпратя лятото,
отправено към спомена на времето.
Признавам си, че ще ми липсва вятъра
и топлите лъчи на слънчогледите...
И шарените сенки на тополите,
в които си отглеждахме мечтите...
Дъждът, за който толкова се молих,
а после ме отнесе без да пита...
Щурците ще ми липсват. Като песен,
която е заспала недопята.
С ръка ще махна. Ще посрещна есен.
А лятото ще тръгне в необята...
Но някак светлосиният му смях,
разля се като звън по мойте устни.
И слънчев лъч в сърцето си прибрах.
Инат ли съм?. Отказвам да го пусна...
Родена съм с дъха на топлината,
и лято ще съм точно до забрава.
Посрещам есента. Но във душата ми
едно щурче се сгуши. И остава.

Мира Дойчинова

Тези дни сме в очакване на репортаж от венчавката на Фло Simple Smile. Какво да кажа - честити да сте, дай Боже всекиму такава споделеност и дълъг път заедно! Още дълги години да вървите в една посока!
Гледам, че повечето вече са на училищна вълна, което е нормално.
Аз през цялата година не искам да пускам лятото да си отиде /стига да не е над 30 градуса, ама съм и претенциозна Satisfied/.
При мен през седмицата имаше доста работа, която ме изтощи, но снощи в подножието на Младежкия хълм имаше музика, танци /събрахме се групата и танцувахме/, работилнички, места за хапване и пийване, за игри - абе измислили са го, на мен много ми допадна. Препоръчвам да посетите това място, почти през целия септември има събития там.
Спирам, че стана много.
Желая ви хубав и усмихнат ден!

# 93
Добро утро, момичета! След красивото стихотворение на Дафинов лист, и аз ви желая есента да е слънчева и емоционална, колкото лятото. И аз съм на работа от вчера, но за да се радваме на почивката, трябва да ходим и на работа.
Днес е специалният ден за семейството на Фло. Ще чакаме снимки. Желая им да предават обичта си на прекрасните си деца и внуци!

# 94
Димитрова, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и безброй усмивки с любимите хора! Весел ден! 💜
Дафинов лист, страхотен поздрав отново! ❤️
Лунно цвете, тези цветя,които си пуснала ми напомнят за това време на годината,когато още си учех в наше село... Леля ми имаше чудесна градина с много цветя и ходех у тях, правехме букети, слагахме панделка и такива цветя подарявахме на първия учебен ден на госпожата. Мили спомени. Между другото мисля,че твоя мъж добре познава леля ми коя е.. даже ви е съседка, близо до вас е... Та така!

Ние сме си вкъщи с дребчето днес, ще си направим една разходка из квартала, ще чистим, ще играем.. а пък утре може и разходка до някъде да направим
Надявам се вече в Понеделник да е добре и да отива на градина, че ми е много трудно с организацията по гледането като си е в нас... Иска ми се максимално да не отсъствам от работа...а реално няма кой да я гледа друг и понякога става филм малко, за сега се справяме, ще видим как ще е, дано тази учебна година да не боледува много Blush

Пожелавам ви приятен ден, отивам че вече е с тротинетката на вратата Grinning

# 95
  • Пловдив
Фло, весел празник ви желая от сърце!
Бъдете здрави и щастливи и все така се подкрепяйте и уважавайте Heart
Димитрова, честит рожден ден!
Бъди щастлива!
Аз ви пазя днес, та може бе да спите спокойно Simple Smile

# 96
Димитрова, честит рожден ден! Цветно и слънчево да е около теб!
Мис Ю, баба ми също имаше такива цветя в градината си, може би затова толкова ги обичам. Сега ще трябва да проуча коя е леля ти.Sunglasses

# 97
  • София
Ох, колко цветно, красиво и празнично е в темата!!! Ние сме на домашна работна вълна.
Поръчахме врати за апартамента. Взеха размери. Днес купихме грунд и латекс и започнахме...
Доволни сме, макар и уморени...

# 98
  • София
Привет, прекрасни!
Днес беше паметен ден за нас, за децата и внучетата ни!
С нас бяха най-добрите ни приятели от военните семейства с децата и внучето си. Те станаха нашите кумове. Скрепихме още по-яко нашата 47 годишна дружба.
Много беше вълнуващо! Усещате ли, че губя дар слово? Все още се вълнувам, настроението е чудесно.
Благодаря ви, за хубавите пожелания, за милите думи. Вие не ми поръчахте, но аз на своя глава повлякох крак, може някоя от вас да ни последва. Grinning
Изпращам ви една снимка. Другите още на съм ги получила. Фотографката направи снимки и в черквата, и на вън. Очаквам ги.
Прегръщам ви, момичета. Hug

ДИМИТРОВА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ БЛАГОДАРНА НА ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ, НЕКА СА БЛАГОСЛОВЕНИ И ЩАСТЛИВИ БЪДНИТЕ!

# 99
Фло, прекрасни сте! Бъдете здрави, за да се радвате на любовта си и да сплотявате цялото семейство! Много вълнуващо наистина!
Честит празник на Димитрова! Здраве, късмет, щастие и много успехи!
Ние днес имаме събор в село, бяхме на центъра, погледахме програмата - песни, танци, забавления за децата. Утре почивка и понеделник пак на работа. Харесвам вечерите колко приятно хладни станаха. Хем ми става мъчно, че лятото свършва, хем ми е хубаво като не е голяма жега.
Лека и спокойна нощ!

# 100
Има дни, които пускат котва в душата.
Неделя - закотвена с Любов.
Добро утро!

Фло, чудесни сте! Още дълги години заедно!
Димитрова - честита да си, усмихната, здрава и щастлива!
Днес ми е ден за разкрасяване и почивка. Снощи бяхме на концерт - тук всяка вечер има и е страхотно. Само човек да има време, желание и сили да ги посещава.
Хубав ден!
ПП - момичета, надникнете в темата КГБ, където пише Фло и прочетете нейният пост в скрит текст - разплака ме, ободри ме, вдъхнови ме още повече! Фло, пак ще кажа - искам да имам твоя плам и се надявам, че притежавам една малка част от него! Ти си истинско вдъхновение!

Последна редакция: нд, 03 сеп 2023, 09:23 от dafinov list

# 101
До сега бях в КГБ... Е, Цветано,(както не веднъж прочетох да се наричаш там), четях и ревях.... Още рева... Припознах се там някъде из някои редове.. все едно бях заедно с теб в този разказ... Отново ще кажа, че макар и малко и повече задочно...отколкоото лично...се радвам, че те познавам и имам възможността да общувам с такъв човек!
Прегръдки! ❤️

# 102
Фло,освен да Ви пожелая поне още два пъти по толкова, все така заедно и ръка за ръка друго ме се сещам. Нека е да са осея ни дните Ви със здраве и усмивки. След ден с толкова емоции няма да занимавам групата с мойте драми. Прегръдки на всички!

# 103
  • София
Здравейте, прекрасни!
След толкова емоции, страстите се уталожиха и животът продължи по своите коловози.
Благодаря още веднаж за хубавите пожелания. Желая и на вас, когато усетите и осъзнаете, че искате да направите тази крачка в съвместния си живот, да я направите. Без значение дали граждански или църковен, без значение колко време е минало.
РАДИНКА, какво се случва около теб?
МИС Ю, когато моята преподавателка по Възрастова психология ми постави задача да разкажа на децата ( на състудентите ми) своя живот, приех задачата много сериозно и отговорно. Писах цял ден и цяла нощ и призори бях готова. Излях преживяванията от цял един живот на белия лист. Когато беше готово и го прочетох, също търкулнах няколко сълзички. Емоции... И състудентите ми си поплакаха, че и преподавателката. Дано да съм успяла да ви покажа, че животът макар изпъстрен с трудности и радости, с проблеми и победи, си заслужава да се живее. И смело напред! Няма страшно! Blush
МАГИ, когато бяхме млади и живеехме във военен блок, при ремонти много си помагахме. Бяхме се специализирали - латекс, тапети, блажна боя не ни се опъваха. завършвахме ремонта само за няколко дни. После купон и се премествахме при следващите. Да вземем, че да сложим едно рамо, а?
Неспоменатите момичета получават торбата с прегръдките! HugHugHug
Изчезвам, че ме чакат за обяд.

# 104
Благодаря ви момичета, страхотен рожден ден беше на много любимо място. Времето беше с нас, децата много харесаха Свети Влас и вече съжаляват че  не сме си продължили там да живеем,  след двете години в които живяхме там а сме си се прибрали в Хасково
Фло, страхотни сте, сигурна че е било невероятно преживяване за всички

Общи условия

Активация на акаунт