Съпруги на военнослужещи - 32

• 40 699
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Дафинов лист, благодаря Heart
Това със "седмия ден" го практикувам всекидневно от 2-3 година насам - сутрин като стана, си имам час, час и нещо, само за мен! Излизам на балкона (в студеното затварям стъклата и си пускам печката), правя си кафе и си давам време само за мен - дали ще чета, ще разгледам какво става из въртуалното пространство или просто ще се наслаждавам на гледката - няма никакво значение, важното е, че след това съм готова за всякакви предизвикателства Simple Smile
Нямам търпение, да дойде време, когато ще можем, да оставаме и тук на село и да си пия кафето с тази гледка Heart

# 121
  • София
Оле, Радинка, няма по-гяадно нещо от изнервена атмосфера и кофти отношения на работа... Аз нямам твоето търпение и макар, че и нашата работа е много впримчваща и трудна откъм промени, веднага обръщам кръгом и пак напред... Пожелавам ти скоро да намериш нещо по-добро и баланса на тази ситуация.
Фло, идеята е на дъщерята. За нейните 18 правихме РД с много изненади, защото беше пандемия и всичко друго беше отменено. По принцип в къщи децата не свързват РД с подаръци от нас - ние осигуряваме доброто изкарване на деня - парти, торта, изненада (нематериална), та и за 18 направихме подобно - балони, торта, тениски за всеки, бяхме претоплили в къщи, така че кято и подарим нейната тениска я накарахме да я пробва и после ние съблякохме суитшъртите и останахме с нашите... Много весело беше. И на после тя предложи да направим такива за отбелязването на 20-те години брак, но цветовете да са същите като на сватбения ни ден за всеки участник. Кумовете пък дойдоха с питка, букет и бъклица булка да взимат, та това са емоции, които трябва да си причиняваме!
Иначе за баните имахме майстори. Но изборът на цветове и плочки е на сина, а дизайнът на дъщерята - що проекти натоварихме двете... Гонихме някаква промоция на плочки, но без проект не става купуването, та накрая тя се бори да се получи, каквото искат, брои плочките в проекта, в пакетите...

# 122
  • София
Привет от наше село. Много харесвам, когато тръгнем и не бързаме. Днес беше така - минахме покрай племеника, после пазарувахме в един новооткрит магазин - Фантастико, после спряхме при приятел на гаджето. Там кафе и приказки. Следваща спирка в едно село по пътя, където спираме за сладолед. И най-накрая се доклатушкахме до наше село. Дойдох с много планове, но след като обядвахме, полегнахме и...спала съм 3 часа и нещо. Добре ми се отрази. А работата не е избягала. Седи и ме чака. И утре е ден, както казва Скарлет О'Хара.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, това за седмия ден ми харесва, чувала съм го, но поне до сега не съм го прилагала. Може пък да ми се случи някога. Знам ли???
МАГИ, напълнихте ми душата - толкова сте усмихнати всички! Любимите ми усмивки - от 6-ти до 6-ти зъб. Супер! Браво на колегата за идеята с тениските. Оригинално! Е, направата на баните си е майсторска работа. Гаджето ми с много неща се справя, но за баните търсихме майстор. Удобно е с две бани и тоалетни, че иначе - случки като разказаната от ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ. Joy
МЪНИЧЕ и аз обичам да си пия кафето на люлката в градината - много е приятно!
МИС Ю, срещнахте ли се с ДУНДИ?
Хайде сега лека и спокойна нощ. А утре , нов ден, нов късмет! Успешна седмица. Flowers Four Leaf Clover

# 123
  • Пловдив
Фло, тук съм. Прочитам набързо писаното веднъж на два дни и време за отговор няма. Не съм огледала подробно даже и снимките. Трябва да наваксам с разходките по темите, за да прочета и аз всичко.
С МисЮ се видяхме набързо, не повече от 5 мин.
Ние се завърнахме от Северозапада, изпълнихме набелязаната програма, останаха още доста непосетени места, може би някой следващ път. Но сега ще кроя планове за Североизтока.
Два дена работа и отскочихме до Първомай за последния ден от Празника на тракийската музика.
Снощи - рожден ден на приятелка. Тази сутрин едва гледам, искам да си почина от почивните дни. Blush
А задачите в офиса не намаляват.
Радинка, аз бях така на предишната си работа. Харесвах това, което върша, но заради "шефката" реших да напусна. Не се получи веднага, мина известно време и съвсем случайно майка ми видя обява във вестника /това преди 15 години/. И вече 15+години съм на тази си работа. Спокойствието, което имам тук, не мога да го заменя с нищо друго. Стискам палци и при теб да се получат нещата.
Маги-света, прекрасни сте.
трябва да захващам следващата задача. Слънчев и усмихнат ден на всички.

# 124
  • София
Добро утро, прекрасни!
Успах се тази сутрин, но на село добре се спи- тихо, прохладно и спокойно е.
Пия си кафето и си мисля за ДИМИТРОВА. Как ли е започнал работният й ден?
Поливам ти вода, миличка. Нека така да ти върви. Бъди здрава. Че си сериозна и отговорна - две мнения няма. Ще се справиш, щом това ти е на сърце!

Хубав ден на всички и успешна седмица!

# 125
Здравейте и от мен!
При нас подготовка за първия учебен ден в момента няма - купила съм мисля всичко необходимо, родителската среща ще е след 15ти, така че след нея, ако има нужда, ще докупувам каквото трябва. Ученикът все не се е наиграл. Какво да го правиш - дете си е още. Притеснявам се като ги питат как са изкарали ваканцията да не каже, че никъде не е ходил и че като цяло е скучал и е нямало с кой да си играе...Че нашето море нали беше през юни, на планина не можахме да отидем, че за да угаждам на колеги отпуските ни с ММ се разминаха и така...
Търсех някъде да отскочим за някой уикенд, но не мога да харесам къде - хем мястото да ми харесва, хем цената да ми харесва.
Много е хубаво темичката като е така активна Simple Smile
Успех на Димитрова! Радинка, дано и при теб нещата се наредят!

# 126
Здравейте, момичета!
Включвам се късно, но отдавна не съм писала. Снощи се прибрахме от екскурзия до Прага, Братислава и Будапеща. Времето през тази една седмица беше слънчево, успяхме да разгледаме много неща. Пътувахме с наши приятели, голяма група бяхме, весело беше. Поизморихме се доста, но това е приятна умора.
Сега подготвяме началото на учебната година и имам много задачи. Младите колеги в началото ме питаха какво правим по цял ден в училище до началото на учебната година. Бързо разбраха, че задачите са много и има работа за всички.
Приятна вечер от мен!

# 127
Честит празник!
Желая успешна и спокойна учебна година на всички малки и големи ученици в нашата къщичка! Flowers Four Leaf Clover
Много шестици и усмивки да има за всички - деца, майки, баби. За мен винаги е празник днес, сигурна съм, че и вие всички се вълнувате!

# 128
  • София
Честит празник!!!
И за мен винаги е празник днес!!! Обичам 15-ти септември!!!

# 129
Честит празник на всички!
Успешна нова учебна година пожелавам на малки и големи!
Усмивки, много нови знания и весели моменти! 💜
Може би като стане ученичка дребчето ще ми е доста по-вълнуващ 15.09., но и сега вече е втора група-  имаха музика, балони, арка, носехме цветя, направихме снимки... точно като на празник! ❤️

# 130
  • София
Честит празник!
И когато бях ученичка, и когато бях майка на ученици, и сега като баба на ученици, за мен този ден е празник! Все още се вълнувам.
На учителките в нашата компания - ЛУННО ЦВЕТЕ и ДИМИТРОВА желая здраве, търпение и сили. Запалете и поддържайте огънчето в детските души. Винаги съм се прекланяла пред учителите, за техния самоотвержен и благороден труд! Чест и почитания, момичета! И дълбок поклон! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus
На децата и внучетата в нашата компания - да са здрави, да се чувстват добре в класните си стаи, да попиват знанията, които ще им преподават техните учители. Добре да си отворят очите и ушите! Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес бях в училището на голямата внучка. Разбира се не съм я водила за ръка, но отидох заради програмата, защото в тяхното училище има традиции и се спазват - духов оркестър, мажоретки, хор, рок група. Нямаше къде игла да се пусне - хора от всякаква възраст. Имаше групички от бивши ученици. Вълнуващо беше!
Довечера цялото семейство ще отбележим празничния ден с вечеря в Хепи.
Желая и на вас хубав ден!

# 131
Здравейте момичета, чак сега ми остана време да ви понагледам. Благодаря ви, седмицата мина страхотно, децата ме приеха, колегите същи е те си ме познават. Но беше много натоварено, на работа направо в дълбокото ме хвърлиха, моите деца са най- големи и откриваха учебната година. Голяма подготовка беше. В къщи двете ученички подготвях, малката  е първокласничка и емоциите бяха много цяла седмица.Та такива е опции покрай мен тези дни

# 132
  • София
Ех, че емоции!!! Слънце и усмивки!!!
И много задачки (първи учебен ден, после бяла техника уговаряхме, после первази слагахме и досега торта правихме!)
И понеже вече и събота - хубави почивни дни ви желая!
Ние продължаваме с маратона - синът добави още една годинка и вече е на 16... Голямо момче вече, само него днес не можах да го изловя да снимам Wink

Тортата е на линия!!! Кафето от Дафиново листенце очакваме!

# 133
"Животът е училище, но не бързайте да го завършвате!" - Емил Кротки
"Кажи ми и аз ще забравя. Научи ме и ще запомня. Накарай ме да го направя и ще се науча." - Бенджамин Франклин
Всички сме ученици, но в различни житейски класни стаи.
Добро утро!

Днес разбираемо темата е за вечното училище - животът!
Но въпреки, че е септември, лятото все още е тук и снимката е малко и на морска тематика.
Ето кафето Маги, да ви е сладко Simple Smile - страхотна торта, изненада ме Майлс Дейвис.
Пожелавам на момчето ви да е здраво и да следва мечтите си! И аз съм си отгледала една мъжка дева Smile.
Пожелавам на всички ученици и учители да са здрави и усмихнати! Това е една от най-трудните и отговорни  професии - поклон пред всички вас - учители!
На мен тези дни ми е доста нервно, но все още няма да издавам. Мисля, че всичко ще се нареди в крайна сметка.
Хубав и усмихнат ден!

# 134
Маги честит да е синът ти, много здраве и  сбъдване на всички мечти. С лекота да постига целите си! Весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт