Съпруги на военнослужещи - 32

• 40 705
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро!!! Леле, как сме се успали у дома. Само аз тъкмо се размърдах... Но тук вали и не съм пропуснала нищо.
Благодаря много за кафето и хубавите съботни мисли, Листенце!
Този албум на Майлс Дейвис му го донесе "Дядо Коледа", а днес ние сме му приготвили един друг двоен, пак на Майлс. Интересен вкус за музика има за неговите 16 години.
Стискам ти палци да мине бързо и с позитивна развръзка нервния период.
Аз скачам да пия кафе, че да се хващам за домакинстване, че довечера седем момчета са на гости с приспиване у негов приятел, да празнуват РД (че ние още нямаме терен), но логистиката е от нас!!

# 136
  • София
Привет, прекрасни!
МАГИ, Честити 16 на вашето момче! Нека да е здрав, да мечтае, да се забавлява, да обича! А тортата е уникалнаааа!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, още по-силно ще стискам палци и ще мисля за твоя успех. Дано да се случи това, което искаш!
От сутринта съм до печката. Внучките искаха палачинки, зетко за обяд - кюфтета, Чопска салата, пържени тиквички и пюре. Гаджето е без претенции, а щерката каза, че оставя избора на другите. Тя ще се прибере привечер, че е на лекции. И днес, и утре. Добре, че десертът е готов - торта Шварцвалд и пъпеш.
Изчезвам, че да не се изложа като готвач. Simple Smile

# 137
Честит рожден ден на порасналото ви момче, magi_sveta! Да бъде здрав и с упорство да преследва целите си!
Много хубава торта, преди да прочета написаното, я разпознах каква е.
Ние днес имаме да докупуваме някои неща, облеклата за учебниците, които бях купила предварително, се оказаха големи, та сега отивам с точните см да търся. От Джъмбо бях купила две-три тетрадки, оказа се, че като отвориш тетрадката, полето се пада в дясната част на листа, а първият широк ред за заглавието - долу. Просто на обратно са начертани полетата и наобратно е сложена корицата. Пак се убеждавам, че евтиното има защо да е евтино.
Иначе вчерашният ден мина супер, вечерта ходихме и на разходка в гората и лягайки установих, че съм минала 12 700 крачки... Днес поспахме добре и сега по задачки.
Хубав ден на всички и нека кой каквито грижи има, да се разрешат по най-добрия начин. Може пък и Меркурий да има пръст в това. - до вчера беше ретрограден.
Поздрави

# 138
Добър деен!
Маги, здраво да ти е момчето, много успехи и усмивки пожелавам!
Фло, телепортирам се, цял ден ще ям у вас Joy

На мен днес ми е ден за поспиване, цял ден задачи навън, мокро, топло и спарено е в Пловдив днес... следобяд ще отскочим до Лаута на бирения фест и тъй.. в момента съм на фризьор, че бях мнооого зле... многоо за боядисване Blush
Приятен уикенд на всичкии! 🌷💜

# 139
Добър вечер, момичета! Празниците продължават! Жив и здрав да ви е младежът, маги_света! Започва най-прекрасната възраст.
Ние пътуваме из България. Сутринта валеше, но преди обяд дъждът спря и се разходихме по любимите улици в Банско.
Лека вечер!

Лека нощ, момичета.

# 140
Неделя пие кафе.
Душата - безвремие.
Добро утро!
Както е казала Моника Белучи - ''Няма да се извинявам, че обичам да пия кафето си сама''. И аз съм така, обичам да си пия кафето сама, с мислите си, с усещанията за новия ден. Е, понякога е добре да имаш и компания, не може само сам Simple Smile

И сега - честито на имениците /ако имаме такива в темата и техните семейства/.
"Именият ден е по-ценен от рождения, защото за раждането си трябва да целуваш ръка на майка си и баща си, а името си  сам съзидаваш и съсипяваш! " - Любен Дилов
"И накрая остават само тези три: вяра, надежда и любов, и най-голямата от тях е любовта" (1 Кор. 13:13)
Станаха много цитати, но мисля, че са подходящи.
Днес на мен ми е традиционен ден за разкрасяване и почивка, а довечера сме в Бачково на танцово парти.
Маги, изобщо не му е странен вкуса на детето, а е как да се изразя - изискан. По-добре това да слуша, отколкото чалга или нашите нови "певци".
Фло, не знам дали да го нарека "успех", но се надявам, че е за добро.
Хубав и усмихнат ден!

# 141
Честит имен ден на всички празнуващи днес! Здраве и щастливи моменти пожелавам!

Днес моята майка празнува, а миналата година на този ден кръстихме и дребчето.. та празнично си е!
Пожелавам ви слънчев ден, а ние отиваме на разходкаа 🌷❤️

# 142
Здравейте! Къде мога да прочета как се кандидатства за военен? Има ли такава тема?

# 143
  • Пловдив
Отивате в най-близкото военно окръжие и там ще ви кажат

# 144
Здравейтеее, как стее всичкии?

Мъниче, ЧРД на патерица тук! ❤️
Че не съм влизала да пишаа предните дни, да си здрава и все така прекрасна! ❤️

При нас нишо ново, всички сме по задълженията си Joy

Димитрова, нали си в детска градина, от тази година втора група също са подлежащи на предучилищното образование... при нас цялата информация е дадена, всичко ни е обяснено...но се чудех...нали това е на национално ниво? Имам приятелка в Асеновград,която няколко пъти вече пита техните госпожи и те казват, че такова нещо при тях няма като информация и нищо не знаят, всичко си е по старо му....та ми стана интересно как това е възможно...мислех, че всичко е на национално ниво..

Отиваме да спииим, лека нощ от нас! ❤️

Последна редакция: вт, 19 сеп 2023, 21:18 от Мис Ю

# 145
Отивате в най-близкото военно окръжие и там ще ви кажат

Това е ясно  и е направено. Питането ми е има ли тема за кандидат военнослужещи?

# 146
  • Пловдив
Ох, много обичам, да ми влизат с бутонките...

Мис Ю, благодаря ти Heart
Нали 40 рожден ден не се празнувал, та само с ММ и децата отидохме на ресторант, да хапнем Simple Smile

Днес ще обикалям по книжарници и издателства - като човек с най-много свободно време, се "жертвам" за седмокласниците и ще ги снабдя с учебните помагала. Все още си пия кафето на балкона и събирам сили Joy

# 147
  • Пловдив
Минавам да се обознача. Най-добри пожелания за миналите рождени дни. Живи и здрави.
На мъничето пожелавам и здрави нерви през тази учебна година. Най-важно е спокойствието.
Аз не бях събирала приятели и семейството за моя юбилей, събрах ги в събота. Всички поканени ме уважиха, а това беше най-важното - да съм с най-близките си хора. Снимките са още на фотоапарата, даже не съм ги видяла.
И през почивните дни няма да е, отиваме на Рибарица с една средно голяма компания. Аз, разбира се, съм приготвила и туристическа програма т.е. къде да се разходим в събота. Да видим дали ще бъде одобрена и осъществена.
Девойката пренесе част от багажа си в София, в неделя ще се пребазира. Ще се разминем по пътя. После ще изпратя малко багаж и някоя домашна благинка. Само чакам да ми уточни желанията си.
На 25-ти започват.

mimito7676, отделна тема няма, но може да си първата, която да създаде такава тема, само намери подходящ раздел във форума. Пък ще се види дали някой ще се включи или не.

Усмихнат ден на всички.

# 148
Благодаря за отделеното време и не мисля, че "съм влязла с бутонките". Бъдете здрави и всичко добро!

# 149
Мъниче честит рожден ден на патерици и от мен! Не ми остава много време да пиша, покрай работата, първокласничката и седмокласничката. Чета ви само от време на време

Общи условия

Активация на акаунт