Честита да си и благословена! Да си здрава и щастлива с любимите ти хора! И винаги да имаш поводи за усмивки. Отива ти.

ДУНДИ, по CNN съобщиха за твоето тържество. Казаха, че е било много хубаво!
ДИМИТРОВА, не ти е лесно, но ти си оправно момиче - ще се справиш!

ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, очаквам да споделиш случват ли се нещата при теб. Едва тогава ще пуснем палчетата.

ЛУННО ЦВЕТЕ, класна ли си тази година?
МИС Ю, а вие как сте?
МАГИ, до къде го докарахте с ремонта? Дойдоха ли вратите? Еее, представям си колко хубаво ще ви стане!
СЕТИ_БЕТИ, как е ученика? Тетрадките, които описваш са по австрийските, а може би и по немските изисквания. Не са сгрешени.
РАДИНКА, търсиш ли си нова работа или за сега изчакваш? Гледай да изразходваш по-малко нерви.
При мен нищо интересно. За сега аз водя внучката на училище и от там отивам на тръстиката. Радваме се, че детето много си харесва класа и училището.
Хайде сега лека и мирна нощ.

.
Да ти е жив и здрав рожденика!
Добра стопанка си, щом и зимнина правиш. Аз онзи ден бях в Метро и заредих кухненските шкафове с какво ли не - брашно, варива, захар, ориз, консерви за готвене, лютеница, конфитюри, спагети. Сега вече спокойно мога да чакам зимата. Така правя вече от доста години и зимата ми е много удобно. Единия фризер зареждам с месо, а другия със зеленчуци, кори за баница, готови баници, пакетчета масло, вишнап, боровинки, листа от смокиня за чай, лозови листа. Спокойно изкарваме до пролетта.
. Че даже и в къщи смених в хола (имаше някаква луда промоция на завеси в Юск).