Съпруги на военнослужещи - 32

• 40 706
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
  • София
МЪНИЧЕ и аз да прибавя моите пожелания макар и с малко закъснение.
Честита да си и благословена! Да си здрава и щастлива с любимите ти хора! И винаги да имаш поводи за усмивки. Отива ти. Heart
ДУНДИ, по CNN съобщиха за твоето тържество. Казаха, че е било много хубаво!
ДИМИТРОВА, не ти е лесно, но ти си оправно момиче - ще се справиш! Hug
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, очаквам да споделиш случват ли се нещата при теб. Едва тогава ще пуснем палчетата. Simple Smile
ЛУННО ЦВЕТЕ,  класна ли си тази година?
МИС Ю, а вие как сте?
МАГИ, до къде го докарахте с ремонта? Дойдоха ли вратите? Еее, представям си колко хубаво ще ви стане!
СЕТИ_БЕТИ, как е ученика? Тетрадките, които описваш са по австрийските, а може би и по немските изисквания. Не са сгрешени.
РАДИНКА, търсиш ли си нова работа или за сега изчакваш? Гледай да изразходваш по-малко нерви.
При мен нищо интересно. За сега аз водя внучката на училище и от там отивам на тръстиката. Радваме се, че детето много си харесва класа и училището.
Хайде сега лека и мирна нощ. Hug

# 151
Събота -  летни спомени събира в раковина.
Добро утро!

Днес настъпва астрономическата есен, но навън все още е лято - топло, задушно и прекрасно. Аз така и няма да видя морето тази година, но това не пречи да си мечтая.
Честита да е Мъничето - здрава и все така жизнерадостна.
Имам си гости - моите родители дойдоха и се забавляваме с тях. В Пловдив има много възможности и се възползваме максимално.
Фло, просто ми отправяйте положителни мисли от време на време Simple Smile. Благодаря и за палчетата, но си е изтощително толкова време да се стискат Smile.
Оставям ви, дано утре успея да се включа. Хубав ден!

# 152
  • София
Добро утро и от мен!!! Ние си напредваме бавно по апартамента. Врати още няма. Офертите за зя кухня са умопомрачителни (там минахме на план Б) - сроковете за изпълнение огромни колкото цените...
Странно ми е как се случва бизнесът в България - постоянно недоволни и пред фалит, а ако отидеш за поръчка - срок за изработка 85 работни дни ... (почесващо се по главата човече), а още по-после - ми, много поръчки имаме, малко закъсняваме от срока... (Промяната от преди осем години - цените са двойни, сроковете също, закъсненията и те.)

# 153
Добро утроо,

И аз искам да правим основен ремонт у нас, направо не ми се започва.. ще видим какво ще стане и кога...
Ние сме при нашите, татко ми има рожден ден днес, началото на лятото бележим с моя рожден ден, началото на есента - с неговия! 🤭
Следващата седмица уикенда пък запазих час за семейна есенна фотосесия на открито, та съм в търсене на тоалети... то не че ние много се снимаме, основно дребчето, но все пак де правим и с нас някоя и друга снимка...
Общо взето все имам нещо планувано за уикендите... а и гардероба с есенни дрехи да подготвя, да приберем летните.. и тъй все си има по нещо

Приятен уикенд! Heart

# 154
Здравейте, момичета! Есента е дошла сутринта, но и лятото все още е тук. На село е прекрасно. Ние изпекохме чушки, сега ще забъркам малко лютеница. Обичам да правя по малко, за да си изяждаме произведеното.
Мис Ю, ако ти замирише на чушки, да знаеш, че е от нас.Blush Да ти е жив и здрав рожденика!
Ние си поръчахме кухня тук, при един майстор на село, цените няма да ги коментирам, доста повече от преди 3-4 години. Момчето се справи в рамките на един месец. Но става въпрос за малка  стая, която ремонтирахме това лято.
Почивката ми свърши, отивам да беля чушките.
До скоро!

# 155
Здравейтеее, как стее всичкии?

Мъниче, ЧРД на патерица тук! ❤️
Че не съм влизала да пишаа предните дни, да си здрава и все така прекрасна! ❤️

При нас нишо ново, всички сме по задълженията си Joy

Димитрова, нали си в детска градина, от тази година втора група също са подлежащи на предучилищното образование... при нас цялата информация е дадена, всичко ни е обяснено...но се чудех...нали това е на национално ниво? Имам приятелка в Асеновград,която няколко пъти вече пита техните госпожи и те казват, че такова нещо при тях няма като информация и нищо не знаят, всичко си е по старо му....та ми стана интересно как това е възможно...мислех, че всичко е на национално ниво..

Отиваме да спииим, лека нощ от нас! ❤️
Мис Ю на национално ниво е, и при нас втора група подлежат на задължително предучилищно образование

# 156
Мис Ю, честит ти рожденик 🥂 да е здрав и да имате много весели моменти заедно!
Ние имахме вчера ангажимент, днес пак, сега ще пазаруваме и се прибираме. Утре ще трябва да преговорим с ученика малко задачите по математика.
Ако се сетите в понеделник, стистнете по едно палче и за мен, че съм на един преглед, който ме притеснява.
Поздрави!

# 157
  • София
Привет, прекрасни!
СЕТИ_БЕТИ, имаш моите стиснати палчета и съм с мисъл за теб. Дано всичко да е наред!
ДИМИРТОВА, във втора група колко годишни са паячетата?
ЛУННО ЦВЕТЕ, чудех се от къде ми ухае на печени чушки, а то от къде било. Stuck Out Tongue Winking Eye Добра стопанка си, щом и зимнина правиш. Аз онзи ден бях в Метро и заредих кухненските шкафове с какво ли не - брашно, варива, захар, ориз, консерви за готвене, лютеница, конфитюри, спагети. Сега вече спокойно мога да чакам зимата. Така правя вече от доста години и зимата ми е много удобно. Единия фризер зареждам с месо, а другия със зеленчуци, кори за баница, готови баници, пакетчета масло, вишнап, боровинки, листа от смокиня за чай, лозови листа. Спокойно изкарваме до пролетта.
МИС Ю, Честит и благословен да е татко ти! Желая му бодри и спокойни бъднини. Да ви се радва, да дочака и правнучета! Това е моя съкровенна мечта. Дано ми се сбъдне!
МАГИ, искрено ти съчувствам! Не е лесно да се прави ремонт - материали, цени, майстори, боклуци, прахоляк, срокове и нищо не е както си си го мислила. Как ти звучи, ако ти кажа, Маги, мисли позитивно. Колкото и да е позитивен човек, всичкото това, дето го изброих е в състояние да му разбие и последната частичка позитивизъм. Опитай се да си представиш, че цялото това изпитание е вече зад гърба ти, режете лентата и влизате в прекрасното си жилище. Чудесно е! Ще дойде и този момент. И ще споделиш с нас! Hug
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, ще мисля позитивно и дано всичко се нареди по най-добрия начин за теб! Добра компания ще си имаш тези дни - забавлявайте се. Кой знае колко ще се радват на правнучката си.
Днес си говорихме с внучките за Септемврийскоте въстание. Копирах написаното при бабите. Ето какво мисля по този въпрос: Преди 100 години избухва в България първото в света антифашистко въстание. Историята си е история и не бива да се заличава, да се омаловажава. Гледам във ФБ моя позната се пеняви, че в България не е имало фашизъм. Ами имало е фашизъм. Били сме съюзници на фашистка Германия. Цар Борис добре е преценил обстановката, а и е знаел за обичта на народа към СССР и е заявил на Хитлер, че  няма да изпрати българите да се бият срещу Червената армия, но затова пък, свирейки ни на националистическа струна пращат наши войски в Македония. Като какви? Като окупатори фашисти. В България е имало фашистки организации, издаван е вестник Фашистъ, имало е младежка организация Бранник. Нашето поколение знае историята. Младите хора не я знаят, защото не им се преподава, учебниците се пишат поръчково. Зариваме си главите в пясъка и готовоооо - няма проблем! А виждаме какво се случва в Украйна - тържествува фашизмът с всичките си грозни прояви. Не случайно чехският журналист Юлиус Фучик призовава "Хора, бдете".
Интересно ми е какво мислите вие, младите хора.

# 158
  • София
Фло,.аз не съм от впечатлителните! Всеки ден мога да правя по нещо малко, по бъдещата колежка иска да се изнася... а без врати не може да ограничи територията на кучо в новото място. Липсата на кухня някак си я преживяваше, но когато това се отложи до януари и се изнерви. Иначе караме паралелно - може да няма врати, но има пердета Wink . Че даже и в къщи смених в хола (имаше някаква луда промоция на завеси в Юск).
Днес ми е едно лятно, лятно. Чак съжалих, че не тръгнахм за Гръцко, но с ремонтите не посмях да направя резервация за никъде ... Нищо, догодина.
Иначе и аз кято Фло - правя зимен запас от разпи продукти - та днес поподредих килера да зная какво що и напазарувахме това онова.

# 159
"И научих онова, което знае всяко дете. Че животът ни е просто съвкупност от отделни малки животи, всеки с дължината на един ден. Че всеки ден ще трябва да откриваме красотата на цветята и поезията и да говорим на птиците. Че денят, през който сме се радвали на мечтите си, на залезите и на прохладните ветрове, не е пропилян."
Никълъс Спарк
Добро утро!

Аз срам, не срам ще си призная - от две години не правя зимнина, т.е., не се включвам в помагането за приготвянето и. Нали е далече мама, няма как да се включа, а сама тук нищо не правя. Сега ме заредиха с буркани за зимата - да са ми живи и здрави родителите.
Снощи уж ги заведох на концерт на Кичка Бодурова - харесват песните и, свързват ги с тяхната младост. Казвам уж и ще обясня защо. Имаше доста хора, и млади и по-стари. Някои от тях бяха купили букети и чакаха развълнувани появата и. Концертът беше обявен за 19,30 ч. Стана 19,45, 20,00 ч. - никой не излиза на сцената. Хората започнаха да пляскат, да я викат. Някои си тръгнаха. Към 20,10 някъде излезе една жена от организаторите да се извини, че концертът няма да се състои. Нямаше конкретно обяснение само каза, че "примадоната" /това е мой израз/ Бодурова отказва да излезе да пее. По независещи от тях причини /на организаторите/, концертът не се състоя. Чуха се реплики - не била доволна от броя на хората, не и пратили кола специално за нея и т.н. Не знам каква е причината, но е меко казано неуважително към тези хора, които я чакаха с нетърпение, доста от тях бяха по-възрастни и от моите родители и в тази жега са решили да отидат на концерт и да чуят въпросната особа. Истинският артист ще пее и пред двама! Била съм на толкова много концерти и никой не си е позволявал такова отношение към публиката! Спирам, изводите си направете сами. Просто съм бясна и реших да споделя.
Радвайте се на малките животи! Хубав ден!

# 160
  • София
Привет, прекрасни!
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, такова поведение е наистина недопустимо! Неуважение към публиката! Толкова ли много концерти има, че да си позволи такова държание. А и колкото много да са изявите й, пак ще кажа - недопустимо е!
Минавам набързо, за да ви почерпя. 
Днес нашия първороден внук навършва 17. Да е жив и здрав, да е все така мил и внимателен, жаден за знания! Да го съпътстват късмета и успехите, да има добри приятели и красива обич! Мечтай, момчето ми, мечтай, Ники и нека мечтите ти станат реалност! Обичаме те! Heart

Момичета, желая ви хубав есенен ден. Ние отиваме на село, да подготвяме къщатз за зазимяване. Има много работа. Прогнозата за октомври е доста намусена и дъждовна. Доверявам се на ГИСМЕТЕО. Дават много точни прогнози.

# 161
  • София
Фло, честит ви рожденик!!!
Листенце, и аз имам един такъв спомен от Стефан Данаилов и едно мероприятие на Античния - така ми се стече после животът, че още не съм била на друго мероприятие там... много е неприятно...
Ние получихме днес електроуредите без хладилник... ще инсталираме пералня Wink

# 162
  • Близко съм
Здравейте момичета, някоя от вас да ме насочи, помогне с примерни тестове? Другият понеделник ми е психото. Не знам запозната въобще как стоят нещата. Знам че има тест, беседа и нищо повече.
Хубав ден

# 163
Фло да е жив и здрав рожденика! Аз не съм спирала да си търся работа ,но навсякъде където разберат че съм с малки деца ...... Но не се отказвам ,ще изгрее слънце на моята улица. За зимнината няма да казвам какви количества правим че ще искате да Ви продам 😂 тази година имаме само 140 буркана лютеница,има и пенджур и кетчуп и кльополо и чушки и краставици. Всичко започва от 50 нагоре. Та ако някой закъса на линия съм .

# 164
Привеет,

АлоеВера, аз по тази част не мога да помогна, съжалявам. Успех! Simple Smile
Радинка, сложи в един кашон за снаха си, че да се подкрепи... на 4г и 2м тежи 17.500кг Grinning Grinning
Фло, честит рожденик, успех и здраве пожелавам! Heart

Ние сме си вечее на пловдивска земя, че утре всеки по задачите си... 3 дни при мама беше добре, готвят ти, почиваш си... друго си е Grinning

Приятна вечерр! Heart

Общи условия

Активация на акаунт