Съпруги на военнослужещи - 32

• 40 707
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Мис Ю казвай какво обича.Ще дойде по автобуса,че вече си имам по кой да изпращам. Племенничката учи в Пловдив в медицинския,та спокойно ти само поръчай. И зетко ти не е много повече почти на 4 е и тези 15,200. Ребрата му се броят. Мъничето може да потвърди. Прегръдки на всички

# 166
Здравейте и от мен, и аз правя малко лютеница и малко кисели краставички че децата ги харесват.
Фло втора група са 4-5 годишни. Пожелавам на рожденика да е много щастлив и с лекота да сбъдва мечтите си!

# 167
Фло, да ви е жив и здрав порасналия младеж! Да успява във всичко, което обича!

# 168
  • София
Привет, прекрасни!
Благодаря за хубавите пожелания към нашия внук. Да се връщат към вашите деца! Heart

# 169
Здравейте, момичета!
При мен прегледът в понеделник мина добре, успокоих се Simple Smile Тази година се изправям все пред някакви здравословни проблеми- то не бяха очи, кръст.... Дано няма повече.
На работа съм, ученикът добре започна, с две шестици на входящи нива, но хич не му се учи, книгите били скучни... Не знам как ще се оправяме.
Фло, всичко добре на вашия внук и от мен! Нека е здрав, да си избере професия, която да работи с мерак! Насочил ли се е вече?
Аз кроя далечни планове за почивки и екскурзии, тъкмо стимул да спестявам пари и да спра да харча на поразия, а и да ми е зает мозъка с някакви такива приятни неща. Исками се да отидем до Виена с колата, цел - зоопарка. Фло, можеш ли да питаш виенчани дали има там в околността паркинг, на който можем да оставим колата за 5 дни примерно, защото четох, че има платен паркинг, за макс 2 часа, но на нас ще ни трябва за няколко дни. Или трябва да търся хотел с паркинг към него? Днес сигурно един час бях в гугъл мапс и разглеждах Виена, хотели, забележителности, с кое метро се стига и така. Аз съм ходила, но си е тръпка сам да си го организираш и натаманиш  Simple Smile

# 170
  • София
Привет, прекрасни!
При мен нищо интересно - малката внучка я карам до училището ( сега ни е много близо и е добре ). После аз на тръстиката, после пак до училището - прибирам малката, после у дома - битовизми и т.н.
СЕТИ_БЕТИ - забавих отговора на въпроса ти, извинявай! Препоръката е да си намерите хотел с паркинг или Air  BNB с паркинг. В момента във Виена много е затегната дисциплината с паркирането. Не може да се паркира както у нас - на кой където му дойде на ум. Е и при нас впрочем  разширяват зоните и от значение е адресната регистрация, но там е още по-строго.
ЛУННО ЦВЕТЕ, МАГИ, СЕТИ_БЕТИ, хайде да се уговорим и да се съберем. Идеи?
Гушкам ви и отивам да готвя. Simple Smile

# 171
Благодаря, Фло, и аз така взех да се ориентирам, че е по-добре да търся настаняване с възможност за паркиране отколкото да търся обществен паркинг. Имам време Simple Smile
За среща идеята е супер. Бих дошла в почивен ден, най ми е удобно да оставя колата на метрото и да дойда до центъра с метрото. През седмицата не ми е удобно. Този уикенд вече ми е заплануван, детето има две 6ци и ще го водя за награда до един детски магазин и после да се почерпим. И така.
Къде се губите останалите?

# 172
  • София
Тук съм, но нямам време да се обърна. Рязко с началото на училището, програмата се запълни. Но ще се адаптирам някак.
Още няма ни вест, ни кост от фирмата за вратите... и с кухнята до никъде, но напредваме бавно с други неща. Надявам се скоро да се случат нещата с вратите и да откомандироваме щерката и кучето.
Създадохми график за прибирането на малката и така аз само три дни стоя до 17:40 на работа. Пак е нещо, дано не се откаже нарядната група.
От сега казвам,.че мога без да се замислям за среща на 21.10 от 14 часа в Стрелбище (малката е на РД някъде там). Това на полу шега. Иначе идеята е супер. Кажете две-три дати и да се броим.
Отивам да правя традиционната петъчна 🍕🍕🍕🍕🍕

# 173
  • София
МАГИ, добре, че поне от написаното не личи да си скубеш косите заради назландисването на разните майстори. Те като че колкото по се бавят, по-баш майстори се пишат. Все един ден ще стане. Търпение му е майката. А ако имаш и чувство за хумор, още по леко ще понасяш несгодите. Ние военните съпруги поне на това сме се научили.
СЕТИ_БЕТИ, браво на твоето юначе за шестиците. И при нас е дъжд от шестици на входните нива, И четирите внучета се справят чудесно! Щом имаш време, разгледай хотели и квартири и все нещо ще си избереш.
Аз от утре пак съм студентка. Stuck Out Tongue Winking EyeДаже се вълнувам, като че ще тръгвам в първи клас.
За срещата и аз съм навита за почивните дни. Утре ще разбера кога са ни лекциите през октомври и до колко часа. Веднаж в месеца ще съм заета съботно неделно. Ще ви пиша.
И аз се чудя къде ли са останалите???
Момичета, лека нощ. Гушкам ви! Hug

# 174
Тук съм. Не ми остава много време. Тази седмица Вики беше малко болна и се гледаха с дядо си докато съм на работа а след това аз поемах. Домашни писахме по цял следобед, то много домашни в първи клас, а и с майка учителка стават двойно: ако нещо не се получава както трябва упражняваме допълнително. И такива дейности покрай мен и първокласничката.

# 175
Здравейте, ето ме и мен.
Днес бяхме на снимки ние, дребчето много слуша, изпълнява каквото й кажеха да прави..мисля,че се получиха много хубави, очаквам ги скоро от фотографката
Поигра после около рекичката, където бяхме, хареса й разходката
После малко задачки, разходка и мина си денят...
За утре още няма план, но ще видим като се наспим, обикновено Неделя е ден за поспиване повечко Grinning

Сега търся място, където да разпечатам файлове на вестници в подходящ формат... казаха ми, че в office 1 щяло да стане, та ще ги видя
Поръчах за 3 приятелки като допълнение към подаръците им за РД да им направят вестник със събития станали на тяхната рождена дата през годините... много готино се получиха, ако някой от вас иска ще му покажа и пратя координати на момичето Blush

Пожелавам ви лека нощ! ❤️

# 176
  • София
Добро утро, прекрасни! Heart
Днес съм ранобудна, пия си кафето и поемам към храма на науките.
От вчера пак съм студентка. Групата ми е съставена от млади хора, усмихнати, все момичета. Няма мъжко присъствие. Преподавателката и тя е много мила и позитивна. Още от първата лекция ни "грабна". Интересно ми е. След 13 занятия ще имаме изпит. Работата е сериозна!
След края на лекцията имах мини среща с ЛУННО ЦВЕТЕ.  Много й се зарадвах. Поговорихме си ей така, на крак. Нямаше време за кафе, но и на това бях доволна. Идеята на МАГИ за 21.10 я приемам. Като наближи, ще се разберем.
Време ми е да тръгвам. На вас - поспете си, пийте от кафето на ДАФИНОВОТО ЛИСТЕНЦЕ ( след малко ще го сервира Stuck Out Tongue Winking Eye ), а после се насладете на хубавия октомврийски ден.
 ПП   В групата имаме две момичета от Пловдив. Казах им, че много харесвам техния град и пловдивчани. На  пловдивския гарнизон ще изпращам поздрави по тях! Hug

# 177
  • София
Ох, докопах форума макар и на ръба на денонощието.
Момичета, не обичам октомври... нямате идя колко не го обичам (причини да искате!).
Та днес си обещах - това е само в главите ни, месец като месец.
Трйгваме сутринта да слагаме едни плъзгащи врати за вградено помещение у дъщерята. Ама има сериозна денивелация в двата края на тавана - над 1.3 см на 1.8 дължина... гледа. Чертаем, смятаме, действаме ... уж потръгна работата. Мъжо имаше някаква среща и изчезна за малко,.а.аз и синът монтираме вратата - ами няма шанс - ако са нивелирани релсите - вратите с по два сантиметра не затварят ту-горе, ту долу. И ми се дорева... след над час труд и творчество успяхме да го спретнем, междувременно забравих да поръчам суштито както го бях намислила и с 15 минути излязох извън часа за възможна поръчка с доставка...
И за капак щерката хапна и се изнесе да спи там (че има да учи, а у дома е какафония). Много ми е странно... малката се натъжи за кака си... и накрая правихме дърво, което утре ще стане родословно дърво...пф... октомври... остават още 30 дни.

# 178
"Обичам всичко старо - стари приятели, стари времена, стари маниери, стари книги, старо вино." -
Оливър Голдсмит.

Момичета, не успях да пиша, следващата събота и неделя също май няма да мога да се включа. Нямам време и да пиша много. Пожелавам ви всичко най. Скоро се надявам да се включа за повече.
Хубава вечер!

# 179
  • Пловдив
Всеки ден изчитам набързо написаното и, като няма какво интересно да кажа, не се включвам.
Днес ми усмихнаха деня от метро. Купих си от тях едни маратонки и се включих в игра. Взех, че спечелих лап-топ. Върви ми в техни игри. Това ми е сигурно пета награда. Играя не само с една карта, че ползвам и служебните фактури /тайничко/. Blush
МисЮ, много хубави есенни снимки. Прекрасна усмихната госпожица имате.
Иначе се готвя за пътуването, то това е най-хубавият период. Качването в самолет/кола е началото на края, а аз обичам подготовката. Купихме по нещо дребно на приятелите, то не върви да отидем с празни ръце. Остава да организираме отиването и връщането до/от летището, че полетите са късно. Още мисля варианти.
А, бяхме на Рибарица за дългия уикенд, хубаво си е там. Беше пълно, имаше купони на 3 места. И времето беше прекрасно.
Усмихнат ден на всички, аз трябва малко и да поработя.

Общи условия

Активация на акаунт