Съпруги на военнослужещи - 32

• 40 677
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Привет, привет Simple Smile
Чета си ви, но е такава лудница и чакане покрай мен, че главата ми още пуши - то не беше чакане за заповед на МО, то не беше чакане за НВО 4 и 7 клас, съответно резултати и класирания... Абе пълна лудница!

2 от трите чакания се увенчаха с успех и то за най-желаните места, сега остава и мъничката искрица надежда за моя милост.

От 21 сме на море, на обичайното място, но сме само двамата с ПоловинЪТ. Хобитите са в момента там на лагер - баткото обичайно не се обажда, но пък за сметка на то а малката звъни по 5-6 пъти на ден и праща постоянно снимки Joy

# 676
  • София

Добро утро от мен!
Мъниче, радвам се, че част от чакането при теб е зад гърба ти. Честито на младежа и хубави гимназиални години му пожелавам.
И аз още чакам заповед на МО... Много са бавни, ама вчера нали местиха генерали, дано вече и моят ред да дойде от понеделник.
Ние сме и утре морски с Малечка по женски.
Приятни почивни дни, момичета!!!

# 677
Добро утро,

Честит рожден ден, Фло! Бъди здрава, все така усмихната, неуморима, прекрасна и щастлива още дълги години! Пожелавам ти един прекрасен празничен ден, много емоции и усмивки! Весело изкарване!

# 678
  • София
Честит празник, Фло! Пожелавам ти здраве, сили, бодрост и само хубави емоции!!!

# 679
  • Пловдив
Айде и тук, че това е причината, да се познаваме Heart Честита да си, Фло!
Пожелавам ти на първо място здраве!
Пожелавам ти и още много, много години, в които да вдъхновяваш хората около теб Heart
Пожелавам ти, да продължаваш да си вдъхновение за всички, които те познават!
...като порасна, искам да стана като теб Heart
Целувки, прегръдки и много, много обич ти изпращам виртуално! ...и понеже Дреб явно ще става почти столичанин, искрено се надявам, да имаме повече време, в което да се виждаме Heart

Маги света, признала съм ги по мотаене МО Rolling Eyes Това срокове, това дати  - за нищо ги нямат Rolling Eyes Искрено ти пожелавам, в понеделник да видиш желаната заповед, аз съм се насторила, че до края на август ще си рефрешвам страницата ежедневно с макар и минимална надежда Joy

# 680
  • София
Прекрасни момичета! Благодаря ви за хубавите пожелания. Знам, че са от сърце и ще се сбъднат. И понеже имам в изобилие, ще ги споделя с вас. Да сте здрави, бодри и борбени, обичани, желани, чакани, да се будите до любимите си, да заспивате пак до тях...
Днес празнувах необичайно - Ромео и сина са на село, имаме майстор за покрива и не можеше да му кажем да не идва, че после за Коледа можеше да дойде, да го поправя. Ние с щерката - у дома. И понеже е ужасно горещо, вместо торта набодохме със свещички един голям пъпеш. Ами той заприлича на таралеж! Духах, духах, накрая включих прахосмукачката да довърши духането. Stuck Out Tongue Winking Eye
Отивам да спя. Лека нощ!

# 681
Хубав денн на всичкии!

# 682
Минавам днес след цялата дандания,да почерпя виртуално за 5-годишната ми вече дребосъчка! Денят беше многооо готин и емоционален, мина страхотно, тя е доволна, а от днес сме по разпределение както винаги!
Също от вчера имам и нужда от стиснати палчета, че да видим дали ще има с какво да се похваля!
Приятна вечер на всичкии! 🩷

# 683
  • София
Надникнах по никое време. И какво да видя? Минало е торнадо и ни е отнесло всички.
Къде се покрихте? Слънчасахте ли, що ли?
Мила МИС Ю, добре, че поздравих прекрасната Кати във ФБ. Тука с трън да влАчиш, няма какво да закАчиш. Дано не разчиташ на нашите стиснати палчета. Пълен провал.

# 684
Е, Фло, отпускарски период, почивкиии, така е по това време...
А палчета-имам си нужда, напоследък много неща ми се събраха, дано всяко от тях приключи по най-добрия начин, че в момента сме в период чакане на новини/яснота и така ☺️
Също понеже знам, че всички имате много приятелства и познанства .. ако случайно имате познат/приятел работещ в Пирогов, ще съм благодарна да дадете знак... Конкретно в кардиология ме интересува, за възрастен.. ☺️ благодаря предварително 🍀
Лека нощ!

# 685
Добро утро!
"Мислите се превръщат в неща...
Изберете Добрите!"

Честит рожден ден със закъснение на Мини мис Ю - да ви е здрава и весела! Мис Ю, стистам палчета!
Миналата седмица бяхме за три дни на море и не успях да се включа. Тази работна седмица ми изпи силите - като за последно. Направо не можех да стана сутрин, а знаете, че съм кукувица и се прибирах като претрепана. На всичко отгоре пак ще трябва да отида, за да си взема документите, защото не благоволиха да ми ги дадат сега. Както и да е, и това ще мине. Искам почивка, но има още време. Утре заминавам при родителите си, да постоя при мама, малко да  поговоря, да и дам някакъв тласък, че много се е отпуснала и все е отчаяна, нищо, че операцията мина успешно.
Да помрънкам още малко - писна ми тая ужасна жега, писна ми да стоя на климатик, дори снощи го изключих и разтворих навсякъде по-рано. Днес ще изчистя, изпера, ще се пооправя, багаж ще приготвя и утре на път. Не знам по кое време, но такъв е плана.
Маги, какво става с теб?
Фло, ти пак не успяваш да си починеш май?
На всички поздрави, надявам се да си почивате и да сте някъде на по-хладно!

# 686
  • София
Добро утро!
Аз не пиша,но палци стискам. В отпуск съм от днес. Нямам заповед още, кое, кога хич не ми е ясно вече, но и не мога да го мисля. На работа беше кошмар - ако имаше как всичко преди отпуската да се свърши и поне до края на септември да предвидя, че нали уж на другаде ще съм после. Уморена съм, а някак си не съм сигурна, че ще си почина.
Сдухано ми е като цяло.

# 687
  • София
Здравейте, прекрасни, в потайна доба.
Да ви нагледам, а после ще спя.
Днес и утре съм на он лайн обучение по Позитивна. Много е уморително, но и много интересно. Днес от 10.00 до 18.00. а утре от 9.30 до 12,30 - това се ядва.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, намирам си време за почивка. Даже понякога гърбът ме заболява от лежане. То и това не е лесна работа. Stuck Out Tongue Winking Eye
Отиди и поговори с твоята майчица, Дай й за пример моята майка. Беше на 37, оперираха я, живя 35 години след операцията. Имаше много висок дух. Възхищавах й се. Тогава съм била малка и не съм разбирала от психология, но сега докато учих, попаднах на научни изследвания, които доказваха, че позитивно настроените оперирани сърдечно пациенти, тези, които се шегуват с персонала, които с желание се включват в рехабилитационните програми, по-бързо се възстановяват и се прибират у дома без проблеми. И живеят по-дълго от песимистично настроените пациенти. Мама след операцията работи няколко години, за да направи години за пенсия по болест,  гледА ми децата в Москва. Едно по едно, но все пак ми помагаше и ходеше по-бързо от много здрави. Дано успееш да я мотивираш, да се стегне и да си живее живота спокойно.
МАГИ, дръж се, не позволявай на сдуханото настроение да те завладее. Търси хубавото в живота. Огледай се, ще го намериш.
МИС Ю, не съм се отказала да стискам палци. Вярвам, че желаните неща ще ти се случат. Вярвай и ти.
Сега, на всички вас пожелавам спокойна нощ и ако може, малко по-прохладна да е. Няма да ви гушкам, че е много топло, но ви изпращам въздушни целувки. Kissing Heart
В кухнята е сауна, пека блата за прословутия кокосов сладкиш. След малко ще е готов.

# 688
"Жена, чието настроение се подобрява с книга, стихотворение, песен или чаша кафе, няма да бъде победена от никого".
Халил Джубран - поет и писател
☕📚
Добро утро!

С пожелание да бъдем непобедими /всъщност мисля, че сме такива Simple Smile/.
Фло, благодаря за милите думи и примера. Ще и говоря, ще я карам да ми готви любимите ястия и т.н. Радвам се, че намираш време за почивка.
Маги, сега, когато не си на работа ще ти поолекне.
Аз толкова бързо реших за новата работа, чак се учудих на себе си. После почнаха мислите и терзанията - правилно ли е, но някои неща, които се случиха ми подсказаха, че съм взела добро решение на този етап. Успех!
Снощи тук беше ад, поне за мен. То не беше някаква музика, която се носеше според мен от Столипиново и стигаше на километри от там, то не бяха коли и най-накрая жегата. Щом затворих и спах на климатик, а такова нещо до сега не съм го правила. Будувах поне до 2 ч. След кафето почвам разкрасителни процедури и ще си приготвям багажа - довечера пътуваме. Не знам кога пак ще мога да се включа. До тогава - радвайте се на лятото, пийте кафе, четете книги, слушайте музика и бъдете непобедими Simple Smile!

# 689
Добро утро,

Дафиново листенце, много хубаво изкарване да имаш, почини си, от пловдивската лудница, от работа, от всичко! Ние сме тук, ще те очакваме с включване да споделиш как е минало!
Фло, ама и уикендите си много заета... Вземи си почивен уикенд от всичкооо! ☺️ До морето ще отскочите ли?
Маги, ще се наредят нещата, сигурна съм! Аз също съм в кофти период и напоследък ми е изключително криво... Но се надявам и това да мине и да приключи с добри новини!
Днес ще съм столичанка в повече, то повечето време ми е пътуването до там отколкото ангажимента, но поне ще се повозя на редовен градски транспорт 😆 да се надявям и влака да пристигне на време 🫢

Хубава неделя от мен и до скоро! Благодаря за палците, още малко дръжте, надявям се да приключим скоро с това ❤️

Общи условия

Активация на акаунт