Съпруги на военнослужещи - 32

• 39 278
  • 722
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и от мен! Времето малко се поразхлади и аз живнах. Тази седмица съм на работа и после две седмици почивка. Много ми е натоварено в работата, а сега преди отпуската не ми се мисли. Малко неприятности има, но дано се развият благополучно.
Мис Ю, нямам никакви познати в тези среди. И аз ходя по прегледи и изследвания, чудя се на кой лекар да се доверя и кое лечение да предприема. Ти си в София днес ли? Аз съм без кола, трябва да й купуваме нов акумулатор, иначе можеше да се видим или да ти бъда такси.
Поздрави на всички!

# 691
  • София
Привет, прекрасни!
Идвам, за да ви се похваля. Simple Smile
При нас настъпват големи промени. Предстои местене на трите грации. Решиха, че е време да си поемат нещата в свои ръце, да се грижат сами за себе си. Все пак не са пеленачета.  Преди година се съпротивлявах, но сега кандисах. Нито те, нито ние можем да си поканим гости, а децата са големи и вече имат желание да си канят другарчета. И ние имаме същото желание и необходимост Grinning. И в най-смелите си мечти си представях, да намерим апартамент някъде около нас, в квартала. Ами случи се - на площадката срещу нас. Ще ни делят някакви си 5 - 6 метра. Ще си ходим на гости по пантофи. GrinningТези дни ще подпишат Договора и започва великото преселение. Апартаментът е съвсем празен и това много ни харесва. Детските им стаи ги обзаведохме, когато дойдоха при нас, така че всичко си взимат. Искат преди да заминат, да се нанесат. Ще им помогна, като извикам младежите дето ми чистеха, да измият прозорците и вратите, да изчистят основно банята и тоалетните.  Всички сме много доволни!!!
Следва втора серия - основен ремонт у нас - латекс, паркет, сериозно чистене, ново обзавеждане. И този път съм решила да изхвърля всичко ненужно и излишно. Ако сега не го направя, няма кога. Толкова много неща мога да разкарам. Обещавам! Stuck Out Tongue Winking Eye
Е, похвалих се! Важното е, че всички проявихме разбиране през тези две години на съвместно съжителстване, търпимост от двете страни. И най-важното - запазихме си хубавите отношения. Grinning
Хайде сега хубав ден. Hug за всички.

ПП МИС Ю, питаш ще отскочим ли до морето. Мозъкът ми нашепва Италия, сърцето - Гърция. а портмонето ми - на село. Е, отивам на се'о при моя Ромео. Това го написах, за да ви усмихна. Искам на тишина, прохлада и свежест - там имам от всичко в големи количества и качествено.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, мисля си за теб. Как е мама? Успя ли да й повдигнеш духа и настроението? Дано успееш!

# 692
  • Пловдив
Ей, Фло, това звучи добре. Хем ще сте отделно, хем не съвсем. Но си мисля, че врътнята в кухнята няма да ти се размине. Да знаеш колко е хубаво да минеш през баба да си хапнеш нещо вкусно. Blush
Скрит текст:
Имам една позната, живеят в един вход с майка ѝ и чух следния телефонен разговор: Мамо, детето (на 19 г.) си идва от вила, да слезеш да му пуснеш климатика и да му нарежеш плодове, че искал да си хапне плодова салата.
Но пък иначе ще ти е скучно. Успех с преместването и ремонтите. Тези неща ги мразя от дъното на душата си. Да има как с една вълшебна пръчка да стане всичко, но не съм Хари Потър.
Ние засега не сме планирали ремонти. Пренесохме багажа от общежитието, девойката вече не е софиянка вповече. Остана дипломната работа. Отложи зщитата за септември. Аз мълча и стискам зъби, не ми е лесно, повярвайте ми. Добре, че не ми е пред очите постоянно, нали се изнесе да живее с приятеля си. Ще има да дудна, сега го правя наум.
Сети, то и при нас се разхлади, от 40+ на 36 Blush и капнаха 2-3 капки дъжд, колкото колата да е в нюанс "петниста хиена". Няма да я мия. Утре отиваме за малко на Рибарица, на паркинга ще потъне в прах за нула време.
Надявам се скоро всички да имате добри новини за заповеди, назначения и да се похвалите. Гледам, че някои се мъчат със студена бира на плажа. Приятно изкарване на морето. Ние отиваме на зелено и дано да е хладно. Но то навсякъде е по-хладно от Пловдив.
Поздравче за всички от мен.

# 693
Привет,
Фло, честитооо! Да се забавляват много в новия си дом и да има само хубави емоции в него!
Дунди, приятна почивка, със сигурност там ще е много по-добре от Пловдив!
Дафиново листенце, дано майка ти се поосвежи като си с нея! 🍀

И аз вече имам нова мисия в живота си, да бъда упора за моята майка, загубихме татко ми вчера .. от днес вече никога няма да е същото.. за мен, за нея, за брат ми.... Особено за мама, но се надявам да бъде силна, да може да успее да се вдигне и мъката да не я съсипе... Много ми е тежко тези дни... Много! 💔

# 694
  • Пловдив
МисЮ, съболезнования. Много боли. Утре стават 8 години, откакто моят татко го няма. Има дни, в които много ми липсва. Прегръщам те силно.

# 695
Мис Ю, искрени съболезнования! Бъди силна! Прегръщам те!

# 696
  • София
Здравейте, момичета. Тази година до Адмирал не работи капанчето за рибка.Знаете ли къде другаде има цацка да си хапнем ?
Не знам дали не отговарям късно, но през улицата срещу Адмирал, на гърба на басейна има капанче и там пържат цаца.

# 697
  • София
Искрени съболезнования, Мис Ю. Бъди силна и подкрепа на мама в този момент.

# 698
  • Стара Загора
Мис Ю, съболезнования!
В капанчето до Адмирал правеха страхотно бяло фрапе. Честно казано никъде досега не съм пила толкова хубаво. Ние в момента сме на Флагман. В крайна сметка не сме в корпус, а в основната сграда, на първия етаж и без тераса. Сушилника е в стаята. Това е нещото, което най - не мога да приема. Банята е ужасно тясна. Храната е чудесна. Всичко до момента, което съм яла ми е харесало. Детето се мръщи на всичко и общо взето ката на картофи. Едни котенце има, което се качва и спи на нашия прозорец и малкия много му се радва.

# 699
  • София
Мисля, че корпус-парк е точно това. Къщичките имаха друго обозначение.

# 700
Мис Ю, искрени съболезнования за загубата ви. Бащите не си отиват, никога. Heart

# 701
  • София
МИС Ю, миличка, съболезнования на семейството. Каквото и да ти кажа, все ще е малко. Едва ли с няколко думи може да се запълни огромната празнина. Остават хубавите спомени. И не казвай на майка ти, да не плаче, плачи и ти, като ти се плаче, не си подтискайте емоциите. Помнете го с всичко хубаво, което е направил през живота си за вас. Беше време, когато един по един си отиваха най-близките ни хора на мен и на ММ - баби, дядовци, родителите ни, много тежко беше когато си отидоха и братята ни - и двамата по на 60. Отбелязвахме тъжните годишнини, в тези дни скръбта е смазваща. В един момент реших, че е по-добре да отбелязваме рождените им дати. Така го почувствах. Никой не ме е учил на това. Приготвям нещо, което са харесвали, събираме се, споменаваме ги, разказваме си весели случки с тях, спомняме си къде сме ходили и колко хубаво ни е било. Тъжно е, но тъгата е по - друга - светла тъга...
Прегръщам те, миличка! Ако имаш необходимост, обади ми се.

# 702
Мис Ю искрени съболезнования! Нека е светъл пътя му. Бъдете силни и си спомняйте само прекрасните моменти който сте имали.

# 703
Благодаря ви много!
Трябва да съм силна заради мама, за да може тя да се вдигне... Мъката няма да мине никога, просто се научаваме някак да живеем с нея! На мен и Кати много ми помага, защото пред нея не мога постоянно да съм тъжна и се държа по-спокойна. Поплакваме си, олеква и така .. знам, че е част от живота на всеки, не може да се избегне това... Много ми липсва вече!
Благодаря ви още един път! ❤️

# 704
  • София
Мис Ю, вчера писах, но се изгуби.
Съболезнования, нека му е светло на душата, а вие се подкрепяйте. Добре е да олеква, като си поплаче човек, а не да го задържа в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт