Съпруги на военнослужещи - 32

• 39 342
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
"Понякога, за да започнете нов етап от живота си или да спрете да роните сълзи от упоритата горчивина, просто трябва да почистите къщата, да сварите кафе, да изпечете сладкиш и да измиете косата си, буквално да я изчистите от лоши мисли ...
И тогава седнете в тишина и чистота... Налейте си горещо кафе в красива чаша...
Отрежете обилно парче от сладкиша...
Насладете се на вкуса и на двете..."
Добро утро!

Бързо оздравяване на всички! Поздравления на студентите!
Фло, искам във вас Laughing
Момичета, аз напускам работа и поемам по нов път, т.е. нова работа. Трудно ми беше да дам предизвестието, това никога не е приятна работа. Имаше малко неприятности, надявам се да няма повече. Благодаря за палчетата.
Днес малко по магазините, домакинстване и т.н.
Хубав ден!

# 661
Добро утро, момичета! Пия кафето под съпровод на няколко лястовички. Слънцето е огряло планината, красота.
Дафинов лист, спокойствие и нови приятели ти желая за новата работа! Човек трябва да сменя обстановката, ако се налага. Hug
Мис Ю, надявам се, че малката принцеса вече е добре. Помниш ли, когато се опитвахме да познаем кога ще се роди. А тя вече порасна.
Мъничето бере горски ягоди и ме върна в детството, искам и аз, но трябва да се качим в планината.
Момичета, хубав слънчев ден ви желая

# 662
  • София
На добър час, Листенце! Ще започнем заедно отначало.
И аз в петък получих дълго чакано обаждане, което хем ме зарадва, хем ме притесни. Заповедта е готова, чака подпис от министъра и от 1.08 се разделяме с Военна академия. Хем е по мое желание, хем малко ми дойде като гръм от ясно небе, защото очаквах от първи септември и така на практика ми остават само 3-4 работни дни там и много неща за организиране, ще е предизвикателство, но ще се справям няма начин.
Днес отивам на представянето на една детска книжка, за която писах отзив за задната корица. Не съм била в роля на такива събития и ми е много приятно напрегнато. А в къщи правим едни размествания и изобщо няма време за скука.
Хубав и усмихнат ден на всички!

Последна редакция: сб, 06 юли 2024, 11:00 от magi_sveta

# 663
Здравейте,
Честито Маги, Листенце! Успех и много готини колеги ви пожелавам!
На мен за малко ми се размина да бъда с нова работа, но надявам се все някога и при мен да настъпи промяна.
Лунно цвете, припомни ми сега как залагахте, но честно казано, не помня имаше ли познал, или кой беше с най-близка дата. Минаха 5 години от тогава, бясното ми емоционално Раче показва характер последно време
Иначе не е ок още, вдига температура от време на време, но по-хубавото е, че и сама си я сваля, което ме навежда на мисълта, че борим успешно каквото има. Ще видим сега уикенда как ще е.
Много слънчево и хубаво да ви е днес!
До скоро!

# 664
  • София
Мис Ю, и твоето ще дойде!!!

# 665
  • София
Привет, прекрасни!
Закъснях за кафето, ама така е, който гледа футбол по нощите.
Испанците победиха. Бях за тях. Португалците не успяха. Жал ми е за Роналдо.
Сутринта поспах до по-късно. Отчетох се с камара палачинки. Днес ще е мързелив ден. Това пък какво беше? Stuck Out Tongue Winking Eye
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, МАГИ, на добър час! Вярвам, че вашият избор е за добро. Вълнението е нещо естествено. Пожелавам ви да попаднете в здравословна среда, с разбрани и готини колеги, а шефовете да са човечни и широко скроени! Работата да ви носи удовлетворение - емоционално и финансово! Хайде, попътен вятър, милички! HugHug
ЛУННО ЦВЕТЕ, прочетох твоите думи и усетих свежест. Спомних си, една година бяхме семейно на Орлино - военна станция в Родопите. В сезона на горските ягоди. Цели поляни червени. Освобождавахме си място колкото да седнем и започвахме да берем. След обяд майките варяха сладко. Спомних си един малчуган, който обикаляше около майките ни и казваше: Лельо, дай да огреба тенджерата. Остана ни закачка и след това. Simple Smile
МИС Ю, бързо да оздравява сладурчето. Гушкам ви!
А моя Ромео все още е на село. Вчера ми изпрати снимка на две тиквички - собствено производство. Много е горд с продукцията си!
Днес е световен ден на целувката! Сваля стреса, повишава нивата на хормоните на щастието - серотонин, допамин, ендорфин и окситоцин. Така, че не се скъпете - подарете целувки на близките си и обичани хора!
От мен също имате мнооооооого целувки. Kissing HeartKissing HeartKissing Heart

# 666
Добро утро! /малко позакъсняло, но имах работа сутринта и то стана 10,30 ч./
Малка доза "Дреме ми на шапката" сутрин, прави чудеса през целия ден!

Иска ми се моето кафе да е морско, но ще почакам до другата събота. За два дни ще сме на плаж, но все е нещо за момента.
Благодаря за пожеланията, винаги вярвам, че е за по-добро. Маги, честито и на теб!
Мис Ю, да се оправяте бързо и чакаме скоро и ти да се похвалиш!
Фло, ако много скучаеш, ела и тук да направиш палачинки Laughing
Чуден ден ви желая!

# 667
Здравейте! Има ли наскоро отсядали във ВПК Рибарица (и с малки деца)? Търся отзиви Simple Smile
Благодаря ви и хубав ден !

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 11:40 от Shanky

# 668
  • София
Здравейте, на въпроса за Рибарица - бяхме на уикенд в края на юни.
Храната е прилична. Басейнът тъкмо напълнен и още не работеше,.мисля, че няма подгряване и не е за малки деца. Работи ресторантът, храната е прилична. Има детска площадка,.люлка, тенис, футболно игрище, велосипеди под наем, стая тип детски център вътре в хотела. Има сауна, която работи. Спокойно е.

# 669
Здравейте, момичета! Мис Ю тук съм,като цяло вече месец съм на новото място,за сега съм доволно но бях на обучение от утре ще започна същинската работа. И като всеки новак ,бях обещак.🤣колегите са готини,но аз ги познавах от преди. Липсва ми старата работа,въпреки всичко бях толкова свикнала все пак 8 години бях там. Но е време за промени дано и тук така да си я заобичам работа. Стягаме се и за море ,мислех че няма да ме пуснат понеже съм само то месец но и в това отношение нямам проблем.Това е от мен ,стискайте палци да не се изложа утре. Прегръдки!

# 670
Здравейтее,
Да видя как сте в тез жегички, в Пловдив вече е 10000 градуса, да живят климатиците! 😆
От днес всички сме по разпределение, кой на градина, кой на работа..
От сутринта е топло, затова "мамо, искам роклята с гол гръб" 😆

Хубава седмицаа!

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 10:54 от Мис Ю

# 671
  • София
Привет,прекрасни!
Постовете не са много, но все пак има добри новини и това ме радва.
Сега като няма народ около мен, можеше и по-рано да надникна във военното ни блокче, но да ви кажа - преди краката ме боляха от търчане, сега гърбината ме боли от лежане. Е, оплаках се. Joy Понякога изкарвам цял ден по нощница.
ДАФИНОВО ЛИСТЕНЦЕ, да напържа палачинки и да ти ги пратя по Еконт. Grinning Преди много години, когато синът ни беше войник, всяка събота и неделя пържех палачинки - най-малко по 56, а понякога и по повече. Във взвода бяха 28 момчета, та да има за всеки по две, а така също и няколко за "старите кучета". После се разделиха на групички, та пържех палачинки за четирима гладници. Гледах да има поне по 6 - 7 на човек. И две двулитрови бутилки-прясно мляко с какао. Така се стягах всяка неделя за свиждане. Ей къде се върнах в спомените си...
МИС Ю, щом го докарахте до рокля без гръб, значи сте добре. Радвам ви се!
РАДИНКА, честита ти нова работа! Дано там се чувстваш добре. Много е важно да отиваш с желание и това, което работиш да ти харесва.
МАГИ, отговори светкавично на Shanky. Как си?
Останалите, дето не са писали, се надявам да са добре.
Лека и спокойна нощ! Hug

# 672
  • София
Ох,Фло, къде ме върна с твоите палачинки по войнишки. Мама правеше меденки слепени с мармалад и ми пращаше в кутия и великденски курабии и домашно точени банички също. На момичето, с което бяхме (и още сме) приятелки майката носеше мед и сърнешки пържоли... Оле... Къде е сега онази "гладна" 1996.

Аз бивам. Няколко дни съм в Бургас, да види свеки внучката. Че тя не се юрка, от нейната гледна точка децата се гледат на картинка. Та отидох да пошетам и малката да остане пет-шест дни. Хич не ми беше сега моментът за това море, но нейсе - имам лимони - пия лимонада и ходя за по два часа с Малечка на плаж.
Другата седмица съм на работа, последен курс и после отпуск вече истински и краят трябва да ми завари на новото място.  Още нямам документ...

# 673
Здравейте, момичета. Тази година до Адмирал не работи капанчето за рибка.Знаете ли къде другаде има цацка да си хапнем ?

# 674
Нората, не съм била там, нямам представа за твоя въпрос, та не мога да помогна ☺️

Минавам да пожелая хубав уикенд на всички, прохладен най-вече
На нас ни предстоят снимки при фотограф, подготовка за детско парти и Партиииитоо, уикенда съм си го удължила с 1 ден тази седмица, та няма да мрънкам, че понеделник съм на работа, защото не съм 🤭🤭🤭

Общи условия

Активация на акаунт