Смешки от форума - 41

• 84 440
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Страшката ще бъде, ако някой вземе, че го осигури. Едно е някой да го търси, друго - някой мераклия да го даде.

# 646
  • Далечният изток
Днес ми попадна тази тема, обаче тя вече е за страшките. Търси се телефонен номер на някаква жена от случайна снимка в нета.
Някой му предложи да търси във Фейсбук група. Пуснал е три поста с търсения - директно търси жената от снимката - инж. Маргарита някоя си, жена, която е пътувала през 1986 във влака от Русе за София и жена, която е работила в магазин в Бургас преди 25 години... Този е някакъв психопат... Scream

# 647
Пуснал е три поста с търсения - директно търси жената от снимката - инж. Маргарита някоя си, жена, която е пътувала през 1986 във влака от Русе за София и жена, която е работила в магазин в Бургас преди 25 години... Този е някакъв психопат... Scream
Интересното е къде е бил междувременно и дали е било присъда или диагноза Thinking

# 648
Едната тема е заключена вече. И на всичкото отгоре казва нещо в стил - Който има телефона й, да ми го предаде.

# 649
Пуснал е три поста с търсения - директно търси жената от снимката - инж. Маргарита някоя си, жена, която е пътувала през 1986 във влака от Русе за София и жена, която е работила в магазин в Бургас преди 25 години... Този е някакъв психопат... Scream
Интересното е къде е бил междувременно и дали е било присъда или диагноза Thinking

Да, има логика, като се замисля, да е бил някъде тези години. Не се притеснява да си оставя истинските имена, обаче пък хипер неадекватна комуникация, тъй че залагам на второто.

# 650
  • Сф
Цитат
Този фейс....Мислех, че аз пак нещо съм направила. Оправих го с голям зор, а като чета-спешна помощ сигурно е била пълна с хора в прединфарктно състояние.

# 651
Лелее, пред инфаркт, защото fb не работи?!? Ами, ако Гугъл спре? Да очакваме масово сепуко?

# 652
Авторът на тази пророчески мисъл, казва ли нещо за тези дето нямаме фейсбук, какво ще ни удари? 😂 😂 😂

# 653
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Лелее, пред инфаркт, защото fb не работи?!? Ами, ако Гугъл спре? Да очакваме масово сепуко?

Това ми попадна вчера, по темата Grinning

# 654
  • here and now
Ако Гугъл спре, много народ няма и да разбере дори.

# 655
  • София
Е, нали бгмама знае повече от гугъл Joy

# 656
Въпрос:

"Какво прави такава сатенена рокля да изглежда като рокля, а не като нощница? ....... ако ми покажат 3-4 модела, не съм сигурна, че ще определя кое е рокля и кое бельо."

И отговор:

"Много лесно, ......, при днешната свобода на себеизразяване:
Ако облечеш и излезеш - рокля.
Ако облечеш и си легнеш - нощница."

Joy

# 657
  • FRANCE
И обувките Joy токчета- рокля, пантофи- нощница

# 658
  • here and now
С  грим, обеци и парфюм - рокля, без - нощница.

# 659
Ама оставете я сама да се определи тая рокля де, стига сте казвали кое какво е Joy

Общи условия

Активация на акаунт