ERNET - създадени с грижа за дома. Спечелете комплект за почистване!

• 11 141
  • 376
  •   1
Отговори
# 60
  • Дупница
С подходящите препарати почистването става бързо и лесно. Обикновено ми отнема не повеше от 1 час, като най много време се почистват санитарните помещения.

# 61
Кажете ни колко време ви отнема почистването на дома? Kоя част от него почиствате най-трудно? Отнема ми около час, като най-много време ми отнема банята.

# 62
Отделя ежедневно около половин час за почистване, обикновено е част от сутрешния ритуал. Най-трудоемка та част е банята. Въпреки ежедневните грижи фугите ми отнемат доста време 🍀

# 63
Почти цел ден ( събота или неделя) ми отнема почистването на дома. Най- ми е трудно баня, вана, душ кабина.

# 64
Различно е, ако е рутинно почистване около 40мин., ако е е по-прецизно повече от 2часа. Банята ми отнема най-много време, защото работя с препарати. Фурната като цяло ми е уреда на който отделям специален ден /за около един час/, за да е качествено почистена.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 13:24 от Пролетно цвете

# 65
  • Велико Търново
Около час и половина. Банята ми е най-трудна.

# 66
Всеки ден чистя по час вечер,а почивните дни поне по 2-3 часа.
Най-трудно се почиства банята и кухнята.

# 67
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Доста време ми отнема почистването около три часа.....Най - трудно ми е почиствтането на готварската печка и банята.

# 68
  • Варна
Отнема ми 2-3 часа . Най-трудно почиствам кухнята.

# 69
Най-много време ми отнема почистването на банята. Прави ми впечатление, че препаратите за почистване стават все по-скъпи, но по-малко ефикасни, затова използвам по-голямо количество от тях, дано при вашите не се получава така !

# 70
  • у нас
Ако трябва да изчистя целия дом отнема много време. Най-трудно ми са почистването на прозорците, фугите, високите гардероби.

# 71
Зависи от почистването,ежедневното не много.Основното по няколко часа на ден в няколко дни.Най-трудни може би са кухнята и банята,просто защото там се цапа повече отколкото в другите помещения и си иска време и внимание.

# 72
Основно почистване ми отнема 2-3 часа- баня, кухня, прозорци, подове. Най-много време ми отнемат прозорците и кухнята.

# 73
не обичам да чистя постоянно, но с тези непрекъснати ремонти последните години в града за ден всичко отново е в прах. Банята и кухненската печка чистя най-трудно. Ааа и мръсните пръстчета по стената:-)

# 74
Различно време ми отнема, от 2-3 часа, до 2-3 дни. Зависи дали почиствам основно или не. Най-трудно почиствам фурната и абсорбатора.

Общи условия

Активация на акаунт