ERNET - създадени с грижа за дома. Спечелете комплект за почистване!

• 11 145
  • 376
  •   1
Отговори
# 75
Чистя винаги два дни. Първия ден стаите, втория банята. С банята ми е най - трудно. Отнема ми най - много време.

# 76
Всеки ден чистя по около 30-40 минутки след като се прибера от работа. Банята е най-времеемка.

# 77
  • София
Няколко часа седмично ми отнема чистенето. Най-трудна за чистене ми е фурната, искрено ненавиждам тази дейност. 😂

# 78
Отнема ми 2 часа. Най-трудно почиствам банята.

# 79
Много време ми отнема почистването, апартамента е голям и си иска време да се почистят стаите.
Най-трудно ми е почистването на банята и кухнята.

# 80
  • софия
Почистването ми отнема около 2 часа. Най-трудно ми е с фурната.

# 81
  • софия
Почистването на дома отнема различно време в зависимост дали правя основно или ежеседмично почистване.
Най-много време ми отнема почистването на кухнята и санитарните помещения.

# 82
  • Пловдив
Рядко, да не кажа почти никога не чистя основно апартамента наведнъж Rolling Eyes
Обикновено пускам робота, да измие стъклата, докато аз почиствам санитарията в банята. След това премествам робота в банята, а аз минавам в кухнята.
Детските стаи, спалнята и хола са последни, но там и няма какво толкова за почистване.
Ако трябва всичко да свърша, предполагам, че за ден (от сутринта, до вечерта) ще съм готова.

Най-трудната част за почистване ми е зоната около готварската печка Rolling Eyes Казваха ми, да си избера за вграждане, ама аз инат, та инат - не, свободно стояща ще е... Сега съжалявам, но си чистя чинно около нея и всеки път си посипвам главата с пепел Stuck Out Tongue Winking Eye

# 83
  • при късмета
Кухнята ми отнема най-много време за почистване. А най-трудното в нея е гърба зад печката

# 84
В зависимост от мястото, което чистя обикновено ми отнема час два. Най трудоемко ми е чистенето на банята, заради варовитата вода.

# 85
Кажете ни колко време ви отнема почистването на дома? Всеки ден по час/ час и половина

# 86
Кажете ни колко време ви отнема почистването на дома? Kоя част от него почиствате най-трудно? - Когато почистам частично сравнително бързо, но наложи ли се общо отива и цял ден. Банята ми е най-омразно и трудоемко.

# 87
Всеки път различно. Най-трудна ми е банята.

# 88
Различно. Ежедневното почистване по час - два. По детайлното почистване доста повече. Най-много ме затрудняват банята и кухнята.

# 89
Нямам определен ден и време за почистване - почиствам колкото е необходимо, поради наличието на домашен любимец. Най-трудно почиствам кухнята, защото готвя често и по много.

Общи условия

Активация на акаунт