Магазини Pepco 13

• 67 162
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Amiamo,  вчера бях в наше Пепко и видях коледни чехли и пантофи. Бяха доста плътни и с весели коледни мотиви Simple Smile

Много благодаря за информацията! Simple Smile

Явно през почивните дни ще се ходи до Пепко.

# 391
Върви, пък ако не намериш - знаеш, насреща съм Simple Smile

# 392
В Мега мол вчера видях коледни чехли за възрастни - от тези с гумена подметка и подплата вътре.

# 393
Има два нови вида къщички

# 394
Днес пак бях в Пепко и наснимах пантофите

# 395
Какво мислите,попринцип купувате ли подарък за рд на дете от Пепко и намира ли се нещо подходящо 3-4г 🙄

# 396
Да купувам,последно за рожден ден купих кантарчето  бухалче за дете което ставаше на 4ри ..

# 397
  • София
Сладлодъвка, страхотна си! Heart
Много благодаря за снимките! Flowers Hibiscus

# 398
Какво мислите,попринцип купувате ли подарък за рд на дете от Пепко и намира ли се нещо подходящо 3-4г 🙄
Бях купувала за момченце една писта с количка .. Пълен боклук ! Добре че щерката, без да видя, я беше отворила непоправимо 😓😂 . Иначе, момичешките играчки ми допадат ..

# 399
  • София/Севлиево
И аз съм купувала...

# 400
За такава възраст, кантара наистина е интересен, тетрис е интересен, има и различни конструктори по 8 лв . Има и писти на Хот уийлс

# 401
Точно пистите на Хот уийлса бях взела.. Количката е доста тежка и не става по никакъв начин да се изстреля. Моята с топчета си играе на нея 😑

# 402
Май само тази я нямаме Wink

# 403
Amiamo, благодаря Simple Smile
Купувала съм два пъти подарък за момченце на 4 г. - единият път беше някакъв автобус, светеше, свиреше, детето много, ама много го хареса. Миналата седмица му пратих подарък пак някаква голяма кола тип пожарна, но не точно; със светлини и звуци, родителите пак казаха, че съм ударила десетката Joy И двете играчки струваха по 20 лв., но това няма значение, важното за мен беше, че детето им се радва.

# 404
Суперрррррр и тази година има от чехлите еленчета. Другата седмица ще ходя и аз да взема да не ги изпусна и тази година. Много са ми симпатични.

Общи условия

Активация на акаунт