Магазини Pepco 13

• 67 148
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Все пак ти благодаря!
Чакайте! 😁 Има я в сайта, в 3 размера са 😊 но дано по артикулните номера я намерят, за да ви я маркират.
Скрит текст:

Да дам инфо, че с кода от сайта не успяха да ми я продадат, защото липсват още две цифри.
Еее НЕ, тия са явно изключително прости 😁 и определено ги мързи да се занимават .. ако бях на ваше място сигурно щях да им спретна 1 скандал 😅

# 466
Няма да се занимавам. Приемам го като знак, че това не е "моята" кашпа.

# 467
Аз тази седмица така и не стигнах до техен магазин и почивните дни няма да стане. Някой видя ли от пантофите елени в магазините в Пловдив и в кои? Да ходя ли още в понеделник да търся или няма смисъл вече 🤭😬. Ако има много бройки да не бързам.
Благодаря😊!

# 468
  • София/Севлиево
Вчера влязох в магазина да проверя за една играчка от каталога(вертикална прахосмукачка),но я нямаше и казаха,че може би ще получат само 1-2 бройки ако изобщо дойде някъде през декември...
Имаше намаление на детски дрехи и им оставих 50 лв за ужас на ММ(даже искаше да си вземе картата, която ми е дал,но засега се размина).

# 469
Не съм от Пловдив, от Сф съм. В нашето Пепко имаше пантофи с елени в количества. Не си купих, че имам много пантофи. Взех си декорация. Не видях тефтери.
Качеството на поларените одеяла не ми хареса. Миналата година си купих коледно одеяло, беше като пухче, много меко и хубаво. Когато го изпрах така се сплъсти полара, че не мога да го гледам. Мислех да си купя вчера, но бяха някакви тънки и изобщо не бяха пухкави.

# 470
Дали са пуснали крафт коледни материали? Миналата година имаше в едни шишенца най-различни звездички, снежинки, точки и подобни...

# 471
Дали са пуснали крафт коледни материали? Миналата година имаше в едни шишенца най-различни звездички, снежинки, точки и подобни...

# 472
  • Варна
Вчера за малко се отбих в Пепко, там тече Коледа с пълна пара. И народ-народ, на касите опашка...
Между другото, не видях хартиени формички за мъфини и се похвалих, че се снабдих с повечко 😁
Малко снимки

Купих си тези кутии за съхранение на храна - изглеждат вместителни, удобни и красиви 😃

# 473
  • София
Днес за малко да си купя коледна елхичка, но ме лъхна силна миризма на мухъл от поставката й. Помирисах и другите - всичките миришат лошо..

# 474
Много добре изглеждат коледните чаши, утре отивам.

# 475
Аз пък все намирам по нещо да си купя от там да не говорим пък за детето ...

# 476
Морковелка, в Тракия, до Т маркет, имаше пантофи с елени.

# 477
Киса, като ползваш кутиите ще пишеш ли капаците стабилни ли са ? И аз ги заглеждам тези кутии от много време, но се чудя дали няма лесно да се отварят при транспорт.
Дева, мерси 😊!  Другата седмица и аз тръгвам на лов за съкровища от Пепко 🤭🤣.
Много ми хареса написаното в Пепко е Коледа 😆.

# 478
Коледа е в Пепко, да. Аз даже купих вече един трол и една светеща фигурка, не можах да устоя. Иначе жаля още за стъклената тиква, много се надявах да извадят пак Confused

# 479
Миналата година по това време ли се издирваха елени?😁🙃😉

Общи условия

Активация на акаунт