Магазини Pepco 13

• 67 149
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Дева,
Скрит текст:
в ПА в нашия Кауфланд тази цена е за 50 броя...Със сигурност 100 броя ги гледах в Пепко, за цената не съм вече сигурна, но съм запомнила 6,99 лв.

# 451
Не става въпрос за чаените, а за този вид:

# 452
Soul Free, разбрах, аз обаче попитах за чаените свещи.🙂 Но и аз искам да попитам дали чаените свещи ще ги има пак, защото при нас изчезнаха.
Друго нещо  което забелязвам, че изчезна, са черните дамски клинове. А имаше толкова много, не вярвам да са изкупени! Подозирам, че са прибрани, за да има място за други неща...

# 453
ааа, ясно.

Доколкото разбирам политиката на магазина е - купувай веднага по няколко, че после може и да няма. Така търсих една драскалка за котки, няма и май няма и да има.....

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 10:08 от Soul Free

# 454
Дева,
Скрит текст:
в ПА в нашия Кауфланд тази цена е за 50 броя...Със сигурност 100 броя ги гледах в Пепко, за цената не съм вече сигурна, но съм запомнила 6,99 лв.

Долче,
Скрит текст:
ето остатъка от моите.

# 455
Да, точно такава им е неписаната политика...😆 Ако нещо ми харесва много, гледам да се "съобразявам", че после го няма.
За клиновете ме е яд, защото щях да купувам скоро и реших, че това не е бързоизчезващ артикул...

# 456
  • София
Относно темата, която дискутирахте наскоро за дупките от пищящите устройства - когато получат стока, продавачките ги слагат. Изобщо не гледат къде дупчат дрехата, важното е да сложат това устройство /не знам как се казва/.

# 457
Има ли картички  it's a girl/boy🙄

# 458
  • На изток от Ада
не

# 459
Има

# 460
  • София/Севлиево
При нас понякога има, понякога не

# 461
Има ли ватирани клинчета или панталонки за момичета? Детето покъса два клина за 2 дни. 😂 Поне не ме е яд, че са по 4-5 лв., но спешно трябва да купувам.

# 462
ааа, ясно.

Доколкото разбирам политиката на магазина е - купувай веднага по няколко, че после може и да няма. Така търсих една драскалка за котки, няма и май няма и да има.....
Да. Аз отдавна го разбрах , че е така.

# 463
Не качват вече актуалните им брошури във фейсбук, нали? Много тъпо така ☹️

# 464
Все пак ти благодаря!
Чакайте! 😁 Има я в сайта, в 3 размера са 😊 но дано по артикулните номера я намерят, за да ви я маркират.
Скрит текст:

Да дам инфо, че с кода от сайта не успяха да ми я продадат, защото липсват още две цифри.

Общи условия

Активация на акаунт