Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 117 190
  • 837
  •   1
Отговори
# 180
Да ви кажа ...в четвъртък говорих с един човек, загубил сина си на 29 години. Тогава жена му е ходила при Милка от някакво село до Стара Загора. Свързала се е със сина си и той и е казал, че ще се върне когато цветето порасне. Човекът каза, че в стаята на сина му е имало палма, която била изсъхнала и никой не поливал. Палмата от самосебе си се появила отново и тогава разбрали, че процедурите за бебе са успешни (възрастни хора са). Когато на видеозона доктора казал "добре е госпожицата", съпругата казала, аз чакам сина ми да се върне как така госпожица и пак при въпросната Милка. Тогава сина им казал, че ако се върне като момче пак ще живее само 29 години и ще почине, затова избрал да бъде момиче. По късно при регресия са видели че това момче в досегашните му прераждания винаги е умирал на 29 години. Един път е бил летец. Не е реклама, просто бях много учудена и впечатлена от разказа. Човекът не ми е близък.

# 181
ssiigg Много е интересно това, което казваш. Говорих с майка ми онзи ден и й обясних как се чувствам и за съмненията ми относно семейството ми и живота ми като цяло. Тя каза, че може би някой ми е направил не магия, а просто ми е изпратил лоша енергия и може и да ме е урочасал, тя вярва в такива неща. Каза ми и че по време и след ковида за здраве и против уроки е гасила клечки кибрит на колежките си и те много са й благодарили, защото след това са се почувствали много добре. Оказа, че това майка ми го е наследила от баба си от Гоце Делчев, и се учидихме и двете защо досега не ми е гасила и на мен клечки... И сега като дойде вкъщи след две седмици ще го направим. Моля ви да ми споделите какво ви е мнението за този ритуал, помагали срещу лоша енергия и какво да очаквам след него? Благодаря ви предварително Simple Smile

# 182
ssiigg Много е интересно това, което казваш. Говорих с майка ми онзи ден и й обясних как се чувствам и за съмненията ми относно семейството ми и живота ми като цяло. Тя каза, че може би някой ми е направил не магия, а просто ми е изпратил лоша енергия и може и да ме е урочасал, тя вярва в такива неща. Каза ми и че по време и след ковида за здраве и против уроки е гасила клечки кибрит на колежките си и те много са й благодарили, защото след това са се почувствали много добре. Оказа, че това майка ми го е наследила от баба си от Гоце Делчев, и се учидихме и двете защо досега не ми е гасила и на мен клечки... И сега като дойде вкъщи след две седмици ще го направим. Моля ви да ми споделите какво ви е мнението за този ритуал, помагали срещу лоша енергия и какво да очаквам след него? Благодаря ви предварително Simple Smile
Не съм чувала за такъв ритуал. Ще потърся и ще се радвам на други мнения.

# 183
Не съм чувала за такъв ритуал. Ще потърся и ще се радвам на други мнения.
Аз това го знам от моята баба. Правила ми го е като малка. Помага при уплах, ако си тревожен изнервен Като почнете да гасите клечките в чашата се образува буква… след това си спомням че се пиеха 3 глътки от водата и си измиваш лицето

# 184
Здравейте,
Някой ходил ли е при Янко, в квартал Аспарухово във Варна? Ще са ми интересни вашите мнения. Благодаря ви!

# 185
Относно Янко-не съм ходила, но моя близка беше ходила преди доста години 5-6 може би и ми беше казала, че не е доволна. Не мога да кажа подробности, само помня, че не беше очарована. Но в момента и аз съм в търсене и бих отишла и при него. Да използвам да попитам дали може да препоръчате някого от варна

# 186
Относно Янко-не съм ходила, но моя близка беше ходила преди доста години 5-6 може би и ми беше казала, че не е доволна. Не мога да кажа подробности, само помня, че не беше очарована. Но в момента и аз съм в търсене и бих отишла и при него. Да използвам да попитам дали може да препоръчате някого от варна
Аз също се интересувам от някой, който е в района.

# 187
Таксата на  Янко от Варна е 100лв. Говори много като време, но за познаваемост - не бих го препоръчала.

# 188
Нека да поясня.... Не знам коя е Милка и от кое село около Стара Загора е! Човекът, който сподели историята си не е мой познат и нямам идея как може да се свържете с Милка. Бях впечатлена от разказа на човека и го споделих, не е реклама а просто нещо което съм чула.

# 189
Здравейте! Отдавна Ви чета, но сега направих регистрация, за да споделя и помоля за мнение. Нямам опит в ходене по лечители, ясновидци, врачки и т.н. определения, докато не ми се наложи и на мен. Ходих при една такава жена, която при уговорката ни по телефона, каза какво да нося със себе си, защото имам нужда от помощ, но не за мен. При срещата попита за имената - моето и на човека за когото бях там и започна да чете в Корана (мисля, че трябва да е било Коран, беше на арабски, сякаш). Веднага видя черна магия, изреди 4 имена и попита кои са тези хора. Казах и, че не мога да знам кои са (едно от имената беше Мария). Последваха още няколко изречения с предсказание какво се е случило, за които не мога да отрека или потвърдя, че е така. Ако знаех не бих търсила помощ. Всичко продължи не повече от 5-10 минути, а нещата които ми каза да нося въобще не ги поиска. Изпрати ме, като ми каза първо да отида при някой, който да лее куршум, защото тя не лее и след това да отида при нея, за да помогне. Ето, това ме озадачава. Попитах колко дължа и ми каза колкото оставя. Накрая попитах и колко би ми струвало помощта, но отговорът беше, че сме хора и ще се разберем. За мен, объркването стана още по-голямо и моля, споделете и Вашите виждания по този казус. Не знам, мога ли да се доверя (истински имам нужда от помощ) и защо първо леене на куршум ... това какво би означавало? Моля, без хейт!

Последна редакция: пн, 16 окт 2023, 00:22 от zvezdno nebe

# 190
Здравейте, някой ходил ли е скоро при Илияна Чаушева(Гюкчен)? Не вдига, по принцип не вдига, но после връща обаждания, а сега нищо в продължение на месец. Да не се е случило нещо?

# 191
  • София
Звучи ми като измама. Нещо си измисля да се хванеш за някое познато име и да налучка (колко жени се казват Мария) и като не става те праща другаде за зелен хайвер. Според мен не се връщай при нея.
Здравейте! Отдавна Ви чета, но сега направих регистрация, за да споделя и помоля за мнение. Нямам опит в ходене по лечители, ясновидци, врачки и т.н. определения, докато не ми се наложи и на мен. Ходих при една такава жена, която при уговорката ни по телефона, каза какво да нося със себе си, защото имам нужда от помощ, но не за мен. При срещата попита за имената - моето и на човека за когото бях там и започна да чете в Корана (мисля, че трябва да е било Коран, беше на арабски, сякаш). Веднага видя черна магия, изреди 4 имена и попита кои са тези хора. Казах и, че не мога да знам кои са (едно от имената беше Мария). Последваха още няколко изречения с предсказание какво се е случило, за които не мога да отрека или потвърдя, че е така. Ако знаех не бих търсила помощ. Всичко продължи не повече от 5-10 минути, а нещата които ми каза да нося въобще не ги поиска. Изпрати ме, като ми каза първо да отида при някой, който да лее куршум, защото тя не лее и след това да отида при нея, за да помогне. Ето, това ме озадачава. Попитах колко дължа и ми каза колкото оставя. Накрая попитах и колко би ми струвало помощта, но отговорът беше, че сме хора и ще се разберем. За мен, объркването стана още по-голямо и моля, споделете и Вашите виждания по този казус. Не знам, мога ли да се доверя (истински имам нужда от помощ) и защо първо леене на куршум ... това какво би означавало? Моля, без хейт!

# 192
Аз също мисля, че е мошеничка.

# 193
Здравейте ,за всички които ме питаха за Гинка от Варна давам кординати

Телефон за връзка 0887662818

# 194
Някакви координати на Йована Балистър, на какво гледа и такса?

Здравейте, не, нямам. Казвали са ми приятелки, които вярват в тези неща, че има достъп до огромно количество окултни предмети, които се търгуват неофициално, а не по всеки втори сайт, който твърди, че продава подобни неща; контактува с вещери и пр. в тази сфера и е много начетена в областта. Затова споменах, че е ОК, не че бих се доверила на такъв човек.

Относно гледане - не мисля, че гледа.
Здравейте. От къде имате информация за нея ? Май ще се окаже ,че тук се пуска фалшива информация относно този човек и няма нищо общо с истината

Общи условия

Активация на акаунт