Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за упражнения по време на японската диета?
Какви са препоръките, правилата и основните принципи на японската диета?
Какво включва менюто на японската диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за упражнения по време на японската диета?
-
Какви са препоръките, правилата и основните принципи на японската диета?
Препоръчително е стриктното спазване на диета, включително избягването на сол, захар и алкохол. Важно е да се даде приоритет на храните в менюто и да се избягва преяждането между храненията. Японската диета има следните правила: уважение и подкрепа един към друг, редовни упражнения за по-добър ефект, консумация на поне 1,5-2,0 литра вода на ден, силна воля за успех, стриктно спазване на диетата , спира се при непоносимост и редовно отчитане. Японската диета се основава на консумацията на нискокалорични храни като риба, пуешко месо, зеленчуци, яйца и плодове. Важно е да се избягват добавената захар, алкохолът и преработените въглехидрати. Диетата се придържа стриктно в продължение на 14 дни и обикновено води до бързо отслабване.
-
Какво включва менюто на японската диета?
-
Какви са препоръките за консумация на вода по време на японската диета?
-
Какви са основните теми в дискусията?
Издържах си целия ден на режима. Притеснението ми е, че в петък съм на зъболекар, ще ми слага упокойка, а закуската ми тогава е един рендосан морков
. А изрично съм предупредена да съм яла. Съвети?
, вода - 1,5 - утре по--добре! 
Браво
Абсолютно съм съгласна с това, но имайки предвид моя "болен" случай, ми е простено. Когато припкам здрава, няма да пропускам ядене, но ще спазвам и режима

Утре е ден за лунуване и много се чудя дали мога да съчетая тази диетка с лунуването, т.е. утре да си карам само на течности и от следващия ден да си продължа с японската 
Взех си филе от Хек до сега такава не съм пробвала на пара, дано да е вкусно