Диета "Японско чудо" - 2 част

• 32 068
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Аз и днес успях. Party Издържах си целия ден на режима. Притеснението ми е, че в петък съм на зъболекар, ще ми слага упокойка, а закуската ми тогава е един рендосан морков newsm78. А изрично съм предупредена да съм яла. Съвети?

# 121
И аз да си кажа за днешния ден... На вечеря нямах апетит и я прескочих тотално Embarassed ама се успокоявам, че си я бях наваксала с киселото мляко от преди това. Всичко друго бе  Wink , вода - 1,5 - утре по--добре!

# 122
Аз и днес успях. Party Издържах си целия ден на режима. Притеснението ми е, че в петък съм на зъболекар, ще ми слага упокойка, а закуската ми тогава е един рендосан морков newsm78. А изрично съм предупредена да съм яла. Съвети?

Ами хапни повечко плодове или зеленчуци чак пък толкова нищо няма да навреди най-много да не свалиш нищо тоя ден ама се съмнявам да попречи на диетата  Hug

Цитат
И аз да си кажа за днешния ден... На вечеря нямах апетит и я прескочих тотално  ама се успокоявам, че си я бях наваксала с киселото мляко от преди това. Всичко друго бе   , вода - 1,5 - утре по--добре!

Браво ама не е хубаво да прескачаш за да отслабнеш трябва да се храниш

# 123
3ти ден мина успешно.Като стъпих на кантара пак бях с -1кг.Понеже си живея сама няма кой да ме изкушава(мома съм).Притесняваме това,че до сега работих на 3смени,а от другата седмица сменям работата ще работя денна смяна и ще си сменя режима изцяло.Май ще изкарам диетата само 7дни.Не върви от началото на новата работа да си нося яйцата.

# 124
Цитат
Цитат
И аз да си кажа за днешния ден... На вечеря нямах апетит и я прескочих тотално  ама се успокоявам, че си я бях наваксала с киселото мляко от преди това. Всичко друго бе   , вода - 1,5 - утре по--добре!

Браво ама не е хубаво да прескачаш за да отслабнеш трябва да се храниш

Много "експертно" водиш темата Grinning  Браво  bouquet Абсолютно съм съгласна с това, но имайки предвид моя "болен" случай, ми е простено. Когато припкам здрава, няма да пропускам ядене, но ще спазвам и режима Hug

# 125
  • Ямбол
А Добро утро слабеещи  Mr. Green
Да ви почерпя с едно кафенцце ?
Аз сега съм приседнала с кафето и гледам бг-мамма.
Снощи бях на концерт на Лили Иванова.. и не съм очаквала да е толкова хубаво. Тази жена е НЕВЕРОЯТНА  Crazy
Издържах си и на диетката обаче кантара не е помръднал днес. badscale
Дано утре да има промяна, че иначе няма да съм толкова стимулирана Satisfied
Успех от ранни зори ви пожелавам и утре кантарчето -1кг да покаже  Heart Eyes

# 126
Добро утро,поздравления на всички за успехите,малки и големи.  bouquet

Лени,ти изби рибата с този зашеметяващ резултат.  bouquet

Може ли да приемете и мен,вечно започваща и никога завършваща?От днес съм с вас 2 седмици каквото и да ми струва,вече не мога да се гледам,все едно ще раждам четвърто. EmbarassedЛек ден в борбата за сваляне,при мен проблемът е след като изям яйцата,това е или сигнал моментално да се натъпча с друго или ми става много тежко,чак ми се гади и за n-ти път решавам,че тази диета не е за мен,с което всичко приключва.Този път обаче съм силно мотивирана и се надявам да успея и с ваша помощ.

# 127
Привет и от мен! Вчера си спазих деня, но днес не мога нещо да се отчета като хората, защото кантарчето е със стрелка и е между 71 и 72 - явно има някякви грамове в минуса май  Thinking Утре е ден за лунуване и много се чудя дали мога да съчетая тази диетка с лунуването, т.е. утре да си карам само на течности и от следващия ден да си продължа с японската  Thinking

# 128
  • Ямбол
Scorpi всичко може  Mr. Green
Кой ден от диета искаш да заместиш с Лунната? В смисъл кой ден ти се пада и какво ти е менюто :Р
Защото ако е 4ти ден (най-много папкане) на 5-тия имаш само риба на обяд. И може да ти стане трудно да издържиш 2 дена само на 1 парче риба  Peace
Аз нямам търпение след малко да си нарежа рибата на парченца и да я пусна на пара да се сготви.
Така става мозък   chef Взех си филе от Хек до сега такава не съм пробвала на пара, дано да е вкусно  Crazy

# 129
3ти ден мина успешно.Като стъпих на кантара пак бях с -1кг.Понеже си живея сама няма кой да ме изкушава(мома съм).Притесняваме това,че до сега работих на 3смени,а от другата седмица сменям работата ще работя денна смяна и ще си сменя режима изцяло.Май ще изкарам диетата само 7дни.Не върви от началото на новата работа да си нося яйцата.
Браво дано до края на диетата да имаш само хубави резултати
Цитат
Много "експертно" водиш темата   Браво  Абсолютно съм съгласна с това, но имайки предвид моя "болен" случай, ми е простено. Когато припкам здрава, няма да пропускам ядене, но ще спазвам и режима

Постарай се наистина поне това което е дадено в диетата да го ядеш защото и без това е в много оскъдно количество
и може да ти стане лошо, а да не говорим, че може и да се стопира слабеенето понеже организма се стресира по този начин малко ли го стресираме с тази диета  Crossing Arms
Цитат
Издържах си и на диетката обаче кантара не е помръднал днес. 
Дано утре да има промяна, че иначе няма да съм толкова стимулирана
Успех от ранни зори ви пожелавам и утре кантарчето -1кг да покаже 

Не се притеснявай мила явно си почнала период на застой след няколко дена ще започнеш пак да сваляш
стискам палци да е от утре
Цитат
Може ли да приемете и мен,вечно започваща и никога завършваща?От днес съм с вас 2 седмици каквото и да ми струва,вече не мога да се гледам,все едно ще раждам четвърто. Лек ден в борбата за сваляне,при мен проблемът е след като изям яйцата,това е или сигнал моментално да се натъпча с друго или ми става много тежко,чак ми се гади и за n-ти път решавам,че тази диета не е за мен,с което всичко приключва.Този път обаче съм силно мотивирана и се надявам да успея и с ваша помощ.
Разбира се, че може да се присъединиш към нас надявам се да ти дадем достатъчно стимул за да не се откажеш пак
УСПЕХ   bouquet
Цитат
Привет и от мен! Вчера си спазих деня, но днес не мога нещо да се отчета като хората, защото кантарчето е със стрелка и е между 71 и 72 - явно има някякви грамове в минуса май   Утре е ден за лунуване и много се чудя дали мога да съчетая тази диетка с лунуването, т.е. утре да си карам само на течности и от следващия ден да си продължа с японската 

Важното е, че има резултат . А за лунната диета и аз се каня но не знам дали ще издържа като се има в предвид колко малко ядем.
Иначе мисля че няма да навреди на диетата  Peace

# 130
Ах забравих да дам отчет  Crazy
Днес съм смъкнала само 300 гр. въпреки, че с нищо не съм прегрешила  Mr. Green ,
но важното, че пак има нещо смъкнато  Party
Днес ми е 3-ти ден и нямам търпение да си хапна плодчетата на обяд  bowuu
След малко почвам и да се наливам с водата  Sick
Добре че вчера купих голяма бутилка минерална
че днес пак я спряха водата  #2gunfire #Cussing out

# 131
Aetera утре ще ми е едва трети ден от японската, затова си помислих да си продължа с лунната, а за хекчето - мисля че ще стане вкусно  - моята щерка от 6 месечна съм я започнала с хекче, но в картофено пюренце, но да не говорим за такива вкусотийки  Grinning Блазе ти за рибката и аз ще стигна до нея има няма 4 дни с днешния и като направя лунната   Grinning!!! След малко отивам да си гризкам яйчицата  Grinning DlaDneSS и аз не знам дали ще издържа на лунната утре, ама поне мисля да  Thinking пробвам.

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 11:40 от Scorpi

# 132
GlaDneSS и аз не знам дали ще издържа на лунната утре, ама поне мисля да  Thinking
Ами нищо не губиш да опиташ само внимавай ако не издържиш после да не се натъпчеш с каквото ти падне защото по принцип така става от собствен опит го знам  hahaha Joy

# 133
Здравейте, дами!

Днес е 13тия ден. Не съм се мерила сутринта, утре ще се премеря накрая на диетата.

Ноя, добре дошла - лесно е, дерзай.
Мисля, че при теб ще има подобен ефект , като при мен  Wink

Момичета, аз съм много доволна и в същото време малко стресната от това как ще задържа резултата.  Мисля, че докато съм на диета всичко е ОК, но после.. Дано се задържи до следващия месец. Тогава пак.. Да ви призная - С Нетърпение Очаквам Следващата Диета!

( не вярвах, ч еточно аз ще го кажа това...)

Успех на всички!!!

# 134
Здравейте, дами!

Днес е 13тия ден. Не съм се мерила сутринта, утре ще се премеря накрая на диетата.

Ноя, добре дошла - лесно е, дерзай.
Мисля, че при теб ще има подобен ефект , като при мен  Wink

Момичета, аз съм много доволна и в същото време малко стресната от това как ще задържа резултата.  Мисля, че докато съм на диета всичко е ОК, но после.. Дано се задържи до следващия месец. Тогава пак.. Да ви призная - С Нетърпение Очаквам Следващата Диета!

( не вярвах, ч еточно аз ще го кажа това...)

Успех на всички!!!

След края на диетата почни постепенно да се захранваш плодчета, супички и такива неща салати, месо
яйцата можеш да ги пропуснеш hahaha. Включи рибата въобще здравословно се храни и гаранция ти давам,  че няма да качиш най-много да свалиш, но се ограничавай яж в по-малки количества от периода преди да започнеш диетата

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 12:16 от GlaDneSS

Общи условия

Активация на акаунт