Диета "Японско чудо" - 2 част

• 32 071
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря ви момичета, много сте отзивчиви   bouquet !!! Ех, да можех да съм вече на 12-я ден като Lennie и съответно с 9 килца по-малко  Laughing!!!

Ох и аз го искам станахме двеееее  Mr. Green  hahaha Joy

Как само две!? И аз искам, ама няма baby_neutral Трябва да съм търпелива и да чакам, чакам и като получа такъв добър старт като Lennie ще ходя на гости и на рицарките от съседната тема... Joy Иначе за диетката - вече си изпапках яйцата обаче май искам ощеее... Като болно дИте изпих и чаша айрян от 0,1%Верея, което смятам да е в замяна на месото за вечеря. Това много погрешно ли  е?

# 106
Бързам да отчета резултати. Минус 600 гр. Вече съм 61.700. Талията е минус 1 см (вече 69). Гонят ме задачи, ако по-късно успея, ще хвърля тук и какво зобах през деня. И двете тамагочета са настинали, още не се знае дали е от гадния грип.

# 107
i az da кажа, че ако съм 60 кг изобщо няма да се тормозя с чудеса Wink

# 108
i az da кажа, че ако съм 60 кг изобщо няма да се тормозя с чудеса Wink

И аз да кажа, че ако съм 50 кг. няма да се мъча с диети ама на не съм  Mr. Green
още повече, че когато стана 50 кг. ще почна да се храня по-разумно, че с много мъка ги свалям тия кила  ooooh!

# 109
Ох и аз го искам станахме двеееее  Mr. Green  hahaha Joy
Аз пък ако стигна твоите кила в момента, ще вдигна банкет  Mr. Green

Да ама мен не ме устройват никак даже  Crossing Arms
Оле нямам търпение вече да видя 5-цата като първоначално число  Mr. Green
Че и махане на целулита ме чака след диетата не знам как ще се справя с него  ooooh!

# 110
GlaDneSS, колко си висока?

# 111
GlaDneSS, колко си висока?

Ами нисичка съм 160 см.  Blush

# 112
Така аз като най-примерна да се отчета за вечерта  Crossing Arms

Закуска - горчиво кафе със сухар

Обяд - 1 яйце и 1 домат

Вечеря - салата от 1 краставица и 1 домат с малко зехтин и малко оцет
пиле и половин чаена чаша кисело мляко
с водара съм добре днес  2л. направо се търкалям  hahaha Joy

Лека вечер и добри резултати за утре   bouquet

# 113
Най-после дойде време и за отчет. То, -600 гр е добре, ама... оаках пейзажа ooooh! Днес, петия ден, закуска-кафе и рибка на обяд(избрах си един хек и го печнах с доматче,във фолио). Всичко беше прекрасно (пътят към ада е постлан с добри намерения) до вечерта. 1 ябълка, 2 мандарини, 1 киви и... боб с кисело зеле Embarassed Много ми е интересно, утре кантара какво ще покаже. Днес си купих една блузка, силно вталена, та да се стимулирам да "изработя" какво да показвам след две-три седмици... Heart EyesУтре пак ще съм на яйчица за обяд, пък, ако устискам, ще пропусна вечерята (да компенсирам днешното тъпкане) Outta Joint. Взе да ми писва, постоянно да мисля какво не трябва и какво може да ям. А има още10 дена... Да, ама 5 минаха някак си.

# 114
А, за водата... Вчера сутринта взех бутилка от 10 л., преполовила съм я(за двата дни), без да усетя.

# 115
Най-после дойде време и за отчет. То, -600 гр е добре, ама... оаках пейзажа ooooh! Днес, петия ден, закуска-кафе и рибка на обяд(избрах си един хек и го печнах с доматче,във фолио). Всичко беше прекрасно (пътят към ада е постлан с добри намерения) до вечерта. 1 ябълка, 2 мандарини, 1 киви и... боб с кисело зеле Embarassed Много ми е интересно, утре кантара какво ще покаже. Днес си купих една блузка, силно вталена, та да се стимулирам да "изработя" какво да показвам след две-три седмици... Heart EyesУтре пак ще съм на яйчица за обяд, пък, ако устискам, ще пропусна вечерята (да компенсирам днешното тъпкане) Outta Joint. Взе да ми писва, постоянно да мисля какво не трябва и какво може да ям. А има още10 дена... Да, ама 5 минаха някак си.

не се притеснявай нормално е да се изкушиш мен питаш ли ме как ми текат лигите
ама стискам сега се стегни и продължавай смело напред не се ядосвай за днес защото
може да ти повлияе отрицателно аз като се ядосам pocvaм да се тъпча затова гледам да съм спокойна
Браво и за водата и аз днес пих доста

# 116
maca-keraca, излез да те порицая пред строя  Crossing Arms
какъв боб, жено! как може. 5 дена са минали, поне да беше изяла една пържола, че да знаеш  - боб! със зеле! то кисело, фрашкано със сол.
днес до колкото помня на вечеря изобщо не се яде! Twisted Evil
утре да пропуснеш обяда. нема да загинеш ако не обядваш утре.
не ги яж тия яйца. и спри да го мислиш!
другия вариант е да се откажеш от 7мия ден свободната вечеря - мисля, че я изяде вече.

надявам се, не се сърдиш, но няма да мяукаме тука 100 страници - айде по-стегнато

bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 117
Най-лесно ми е да прпопускам обяда. Аз започнах да ям обяд само заради диетата... Вечерите е много трудно - на софрата, като всички се съберем... Аз сервирам, сядаме всички и започвам да рупам зеле, а деца и мъж ме гледат с лек присмех в очичките... А одеве само "докусах" останалото в чинийката на малкия... Абе, какво се оправдавам. Съгреших, простете ми  baby_neutral 
Вчера се опитах да си сменя картинката, ама ми избяга и старата, после к-ра заби нещо, после пък - нямах достъп до форума (претоварване).... Не зная какво време ще имам утре. Днес, без подкрепата ви, резултата е плачевен.

# 118

айде айде, нема да ми се оправдаваш.  Laughing
на мъжа ми съм сготвила огромна пържола с гъби, и картофи с розмарин.
аз гледам в бутилката с водата. Confused
една седмица почти ти отмина!
остава още една и край. после си в блузка.
не се предавай с глупави изкушения.
пролет идва, после лято!  нали се сещаш....  Hug

# 119
Абе, аз за 8-ми март се стягам... Някак си от само себе си ми влезе тази дата в главата и реших, че до тогава ще съм станала 54 кг(т.е.-минус десет от първоначалните 64) Praynig Praynig Praynig.  Проблема ми е, че не ме блазнят пържолки Hug (рядко ям месо, не го долюбвам). Но без мляко, сирене, шоколад ми е мн.трудно. Thinking Днес в магазина не се изкуших- дори не ми се прияде. Но вечерта в къщи..ах, вечерта...времето, когато на масата са всички възможни изкушения от печката и хладилника...
Абе, какво се пренасям! Точно в момента съм доволно сита...(любимото ми-боб със зеле, пък нищо че беше 3с.л.).... Naughty
Не обичам да се заричам. Просто или правя едно нещо, или не.  #2gunfire
Кантара е в детската стая, та чак утре ще вида боП-резултата. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт