Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за упражнения по време на японската диета?
Какви са препоръките, правилата и основните принципи на японската диета?
Какво включва менюто на японската диета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за упражнения по време на японската диета?
-
Какви са препоръките, правилата и основните принципи на японската диета?
Препоръчително е стриктното спазване на диета, включително избягването на сол, захар и алкохол. Важно е да се даде приоритет на храните в менюто и да се избягва преяждането между храненията. Японската диета има следните правила: уважение и подкрепа един към друг, редовни упражнения за по-добър ефект, консумация на поне 1,5-2,0 литра вода на ден, силна воля за успех, стриктно спазване на диетата , спира се при непоносимост и редовно отчитане. Японската диета се основава на консумацията на нискокалорични храни като риба, пуешко месо, зеленчуци, яйца и плодове. Важно е да се избягват добавената захар, алкохолът и преработените въглехидрати. Диетата се придържа стриктно в продължение на 14 дни и обикновено води до бързо отслабване.
-
Какво включва менюто на японската диета?
-
Какви са препоръките за консумация на вода по време на японската диета?
-
Какви са основните теми в дискусията?
!!! Ех, да можех да съм вече на 12-я ден като Lennie и съответно с 9 килца по-малко

Трябва да съм търпелива и да чакам, чакам и като получа такъв добър старт като Lennie ще ходя на гости и на рицарките от съседната тема...

Утре пак ще съм на яйчица за обяд, пък, ако устискам, ще пропусна вечерята (да компенсирам днешното тъпкане)
. Взе да ми писва, постоянно да мисля какво не трябва и какво може да ям. А има още10 дена... Да, ама 5 минаха някак си.
Днес в магазина не се изкуших- дори не ми се прияде. Но вечерта в къщи..ах, вечерта...времето, когато на масата са всички възможни изкушения от печката и хладилника...